pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 156.922
mito jesi nekad imao žice rotosound
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
verovatno, ali ih nisam namerno kupovao.mito jesi nekad imao žice rotosound
pa super su el ne škripe el su poliraneverovatno, ali ih nisam namerno kupovao.
Što
Možda sam uzo za neki bas, sad kad se promislim, al bilo je davno.pa super su el ne škripe el su polirane
mislim na žice za bas, žika jelić samo te troši
misliš izliže se taj koating?rotosound su skupe i stradaju brzo od vlage
neznam, pričali mi to tako )))))misliš izliže se taj koating?
pusti prvi album yu grupe das usereš od basaSlušam ne mogu da verujem koliko su rotosound bolje.
Saću da kupim jedan par pa ću da stavim na neki bas (samo da izaberem koji ću)
Hvala @pura moca na hintu
može da se desi da ih imam na onom p basu što sam skoro pazario jer me je impresionirao zvuk kao nijedan do tadapusti prvi album yu grupe das usereš od basa
Imam Eliksir na jednoj džez gitari i oseća se kvalitetP bas + Roto sound -
Jedno vreme sam koristio gitarske za tamburu.
Sad kupim Eliksir
Meni su najbolje zvučale Martin fosfor bronze za akustičnu .Imam Eliksir na jednoj džez gitari i oseća se kvalitet
ma tema je sve žica, sve okMeni su najbolje zvučale Martin fosfor bronze za akustičnu .
Ne valja što crne prste i što traju mesec dana .
Eliksir menjam na pola godine.
Da mi je da nabavim Martin nickel , akustik.
Ne znam ni da li postoje.
No tema su bas žice gdae, izvinte
"Martin Kovar Luxe" nickel/cobalt. 0.11-0.52 , 0.12-0.54 , 0.13-0.56...oko $30 CAD. Video sam ih pre par nedelja, kada sam bio da kupim zice. Koristim "flatwound' bas zice ali ne Rotosound, iako kazu da su Rotosound fenomenalno dobre zice.Meni su najbolje zvučale Martin fosfor bronze za akustičnu .
Ne valja što crne prste i što traju mesec dana .
Eliksir menjam na pola godine.
Da mi je da nabavim Martin nickel , akustik.
Ne znam ni da li postoje.
No tema su bas žice gdae, izvinte
Hvala"Martin Kovar Luxe" nickel/cobalt. 0.11-0.52 , 0.12-0.54 , 0.13-0.56...oko $30 CAD. Video sam ih pre par nedelja, kada sam bio da kupim zice. Koristim "flatwound' bas zice ali ne Rotosound, iako kazu da su Rotosound fenomenalno dobre zice.
Pogledajte prilog 1598799