Zhene u Srbiji Reopen

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prochitao sam onu temu, i prosto sam bio zgrozen
Postowima onog macka, i josh nekih
Koji su ni manje ni wishe nego rekli da dewojchitze od 15-17 godina nude oralne usluge za dopunu od 500 dinara
I koliko widim
NISU BANOWANI!!!!!!!
Kako was bre nije sramota da wam ***** swe, da takwe twrdnje pustate da prodju.
Pa to mogu da wam kazhem da nije tachno 100000 posto!!!
Dakle cilj owe teme je da se widi kakwo je stwarno stanje,
Mislim da owa tema ima weze sa politikom ,jer bi bih bio prilichno zabrinut kad bi ono shto su pisali bili tachno
Ai josh wishe bih bio zabrinut, jer ja nikada nisam dobio takwu ponudu, pa jelte ako je to normalno, kako onda ja jedini nenormalan xD

Zatvarati oči pred zlom koje se uvuklo u naše društvo je isto što i podržavati to zlo.
Mi smo ovde pričali i ukazivali na loše stvari u našem društvu što je obaveza svih nas.

Prochitao sam onu temu, i prosto sam bio zgrozen
Postowima onog macka, i josh nekih
Koji su ni manje ni wishe nego rekli da dewojchitze od 15-17 godina nude oralne usluge za dopunu od 500 dinara
I koliko widim
NISU BANOWANI!!!!!!!
Kako was bre nije sramota da wam ***** swe, da takwe twrdnje pustate da prodju.
Pa to mogu da wam kazhem da nije tachno 100000 posto!!!
Dakle cilj owe teme je da se widi kakwo je stwarno stanje,
Mislim da owa tema ima weze sa politikom ,jer bi bih bio prilichno zabrinut kad bi ono shto su pisali bili tachno
Ai josh wishe bih bio zabrinut, jer ja nikada nisam dobio takwu ponudu, pa jelte ako je to normalno, kako onda ja jedini nenormalan xD
Ne kontam samo dal si ti besan sto su oni to pisali ili zato sto nisi dobio .... za 500 dinara ?:think:

Ček..misliš da daju ime, br. telefona..:dontunderstand:

...vidis da je mali skupio 500 kinti...cim trazi broj telefona...?!

Pa imam dowoljno para, uwek sam imao. Ali ne, chisto me zanima, kad wetj seru, neka izadju sa nekim infromacijama owde.
Za broj ne moraju, jer to bi bilo ugrozawanje priwatnosti
Swi koji su postowali do sada, su bili u fazonu neko mi rekao :roll:

ma pisemo za tvoju kewu,ona je svima poznata:mrgreen:

Немој да се спушташ на ниво примитивца, то је прво, друго овде се његов примитивизам толерише, што не значи да ће опови толерисати и твоје псовке. Сви смо ми једнаки, само су неки једнакији од других, како то рече Орвел.

Dakle za machketinu i owoga
NEKA KAZHU TACHNO KO TO RADI!! NEKA DAJU FACE, MSN ILI NESHTO!!
Ako wetj kao nawodno swe redom rade, onda zahtewam da date chinjenitzu za tako neshto hwala

Da ti podvodim maloletnice?:hahaha1:

AHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!
Ovamo kao "Sram vas bilo šta pričate.... imaš njihov fontele?"

Šalu na stranu. Ne znam njihove telefone, niti adrese, nikada nisam pristajao na takve nepristojne ponude maloletnica, pogotovu.
Zato što to jednostavnop ne volim i ne podržavam. Zato i pričam o tome.

Pa imam dowoljno para, uwek sam imao. Ali ne, chisto me zanima, kad wetj seru, neka izadju sa nekim infromacijama owde.
Za broj ne moraju, jer to bi bilo ugrozawanje priwatnosti
Swi koji su postowali do sada, su bili u fazonu neko mi rekao :roll:

pa u pravu si decko.........pisi aci i daxu na PP........a moze i onom nesrecnom consigneriju.........svi imaju po nekoga u kuci ko pushi za 100 kinti.....vidis kako sve znaju:mrgreen:

Па, стварно не иде тако, паушално. Шта то заправо значи "целог друштва" :roll: без конкретних примера и доказа? :think:

Ne.
Kažem da je ovo samo pokazatelj da je naše društvo moralno propalo.
Naravno to nije pošast u društvu, hvala Bogu, to nisu redovni slučajevi- ali nisu retki.

P.S.
Molim te da izmeniš temu, jer ne govori O ŽENAMA u Srbiji već o SLUČAJEVIMA ili DRUŠTVENIM POJAVAMA.
Nešto kao "Nemoral u Srbiji"

Da ti podvodim maloletnice?:hahaha1:

AHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!
Ovamo kao "Sram vas bilo šta pričate.... imaš njihov fontele?"

Šalu na stranu. Ne znam njihove telefone, niti adrese, nikada nisam pristajao na takve nepristojne ponude maloletnica, pogotovu.
Zato što to jednostavnop ne volim i ne podržavam. Zato i pričam o tome.
A one ti nudile swe redom a..?

Da, ali ne razumem kakav dokaz tražiš, pominjao si face, msn..i sl.
Kakav dokaz konkretno tražiš?

Konkretno dewojku od 15-17 godina koja radi takwe stwari..
Pa to ne rade ni ciganke J B T.. A wi owde prichate o Beogradjankama.. Ja ne znam nikoga ko je dobio bj za 500 dinara, u beogradu. A swe koji nawodno prichaju kao da su kurwe, su obichno neke grbawe nakaze, oji nisu imali u zhiwotu dewojku pa sada izmisljaju(ponekad i izmisljaju da su imali dewojke), ili su neki paceri wetj

K'o velim da dam i ja neki doprinos ovoj nadasve bitnoj temi...

dishes-do-them-now-demotivational-poster.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back