zhene da vas pitam

Osetljiva sam na licemjerje.
Cinjenicu da se ljudi umesto svojim, bave tudjim brigama. A sve pod velom, pitam-se pitam...
Ustvari, nesto me kopka, i skripi u valastitoj zajednici (paravanu, formi...), ali ne mogu direktno o tome, i tako...

slushaj bre ja nemam pojma o chemu ti prichash a i sigurna sam da si ovde samo da bi neshto prichala pa se zagrizla na ovu temu a mogla si na bilo koju. Chovek dok je zhiv prichat i razmishljat tje. Da je tema o cecinim sisama imala bi i ti shta kazati ali poshto je tema zakachila jedan po godinama fin sloj nasheg drushtva to je tebi kao licemerje

ma idi bre

- - - - - - - - - -

ovi na zapadu sa na karijeri i dok je grade nemaju vremena da se zaljubljuju

- - - - - - - - -

NIje ti palo na pamet na primjer da neko nije imao sreće dosad u ljubavi npr ,ma koliko se to vama na zapadu činilo čudnim ( a da vi ganjate karijeru i to je normalno )

nije. ja vjerujem da je svak kovach svoje sretje.

- - - - - - - - - -

Hajde ti otkrij kakve sindrome ima onaj tvoj mudonja sto zivi s tobom pa da razvijemo bogatiju diskusiju .
Mogu se prikljuciti i druge sretno udate .

termin ove teme nije moj muudonja ili kurronje drugih udatih zhena i dama vetj je tema o 40+ personama shto gamizhu sami kroz zhivot

slushaj bre ja nemam pojma o chemu ti prichash a i sigurna sam da si ovde samo da bi neshto prichala pa se zagrizla na ovu temu a mogla si na bilo koju. Chovek dok je zhiv prichat i razmishljat tje. Da je tema o cecinim sisama imala bi i ti shta kazati ali poshto je tema zakachila jedan po godinama fin sloj nasheg drushtva to je tebi kao licemerje

ma idi bre

Sta ti je, sto si tako osetljiva?
Tema ti treba u cilju kojeg istrazivanja? Pa je svrstavas u dubokoumne...
Jeste licemjerje-svoj hleb jesti i brinuti tudju brigu...

Ima svakakvih primera...i na zapadu.

Zavisi od vaspitanja.
Kome je bilo bitni da se uda/ozeni, to je i uradio.
Oni kojima ide u karijeri,pa su 3 od 7 dana odsutni iz grada u kojem zive.... mozda je to sve sto ocekuju od zivota ~~~

... vetj je tema o 40+ personama shto gamizhu sami kroz zhivot

Sta ce ti tema kad ti vec unapred imas svoj sud? Tj. predrasudu, cim gamizu kroz zivot...kao sto rekoh, imas ti svojih briga iza paravana koje te zuljaju...ali, eto nisi direktna, pa se krijes iza forme "zajednice". Umesto da se bavis ljudima koji su pro forme u vezi i gamizu tako, jer nemaju petlju sami...
Odgovorih ti uljudno na pocetku teme, ali jasno je koji ti je cilj-istresas svoje frustracije. I nista drugo.
Da te zanimaju tudja misljenja, postovala bi tudji izbor i stav.

Sta ce ti tema kad ti vec unapred imas svoj sud? Tj. predrasudu, cim gamizu kroz zivot...kao sto rekoh, imas ti svojih briga iza paravana koje te zuljaju...ali, eto nisi direktna, pa se krijes iza forme "zajednice". Umesto da se bavis ljudima koji su pro forme u vezi i gamizu tako, jer nemaju petlju sami...
Odgovorih ti uljudno na pocetku teme, ali jasno je koji ti je cilj-istresas svoje frustracije. I nista drugo.
Da te zanimaju tudja misljenja, postovala bi tudji izbor i stav.

nishta korisno nisi rekla na temu......bas nista

ti bi zavrsheno lepo mogla da zhivish u dikaturi tebi nije potrebno mnogo prostora

nishta korisno nisi rekla na temu......bas nista

ti bi zavrsheno lepo mogla da zhivish u dikaturi tebi nije potrebno mnogo prostora

Nisam rekla ono sto si ocekivala? Tvoj problem.
Ne volim tracanje, zadiranje u tudju intimu i sl. Postujem tudji izbor.
Bavim se sobom i svojom vezom. Meni je moj/nas prostor sasvim dovoljan i komotan. I vecita inspiracija.
Direktna sam, ako me nesto zanima-pitam, ne idem na obrnutu psihologiju, ili moja drugarica ima problem,... i sl.
Briga me sto je Janko, Marko, Pero...sam? (ne briga u smislu ematije, nego (ne)kulture)
To svako za sebe najbolje zna, i ako zeli, izjasni se. Ako trazi savet-pita. Ako zeli o tome da prica, prica iz licnog ugla...i to treba postovati.
A ne soliti pamet. I meriti sve(t) iskljucivo prema sebi, negirajuci sve ostalo...

Nisam rekla ono sto si ocekivala? Tvoj problem.
Ne volim tracanje, zadiranje u tudju intimu i sl. Postujem tudji izbor.
Bavim se sobom i svojom vezom. Meni je moj/nas prostor sasvim dovoljan i komotan. I vecita inspiracija.
Direktna sam, ako me nesto zanima-pitam, ne idem na obrnutu psihologiju, ili moja drugarica ima problem,... i sl.
Briga me sto je Janko, Marko, Pero...sam? (ne briga u smislu ematije, nego (ne)kulture)
To svako za sebe najbolje zna, i ako zeli, izjasni se. Ako trazi savet-pita. Ako zeli o tome da prica, prica iz licnog ugla...i to treba postovati.
A ne soliti pamet. I meriti sve(t) iskljucivo prema sebi, negirajuci sve ostalo...

i ovo je tipichan odgovor za dizanje rejtinga i vjerujem da tjesh dobiti dve tri reputacije ALI nisi takva jer niko nije takav jer u svakoj iole zdravoj osobi postoji i ono shto vole nekad da tracha shto vole da ogovara shto vole da zadire tamo gde mu nije mjesto I sa timE se svaki dan suochavamo

i sad idi neka ti izmasira tabane ili mu promuchkaj M.... razumesh vetj i prestani da se glancash na krsti misim alooooooooooo

i ovo je tipichan odgovor za dizanje rejtinga i vjerujem da tjesh dobiti dve tri reputacije ALI nisi takva jer niko nije takav jer u svakoj iole zdravoj osobi postoji i ono shto vole nekad da tracha shto vole da ogovara shto vole da zadire tamo gde mu nije mjesto I sa timE se svaki dan suochavamo

i sad idi neka ti izmasira tabane ili mu promuchkaj M.... razumesh vetj i prestani da se glancash na krsti misim alooooooooooo

:lol: Nemam repke, ali sad bih ti dala jednu jer si me nasmejala. Racunaj-ponudjen kao pocascen, ako zaboravim...

ja , jelde, zhivim na zapadu

poso mi je takaF da kontaktiram sa mnogo ljudi razlichitih struka + sa osobama koji su ispali iz koloseka zhivota + sa starim i nemochnim osobama

ja dakle poznajem mnogo svijeta

ako jedan mushkarac sa 40 godina ili zhena istih godina josh nije uplovio u brachnu luku ili stabilnu vezu onda tim osobama neshto fali.

a sta njima fali?
Zasto bas 40, zasto ne 22,5?
Ljdima, svakako na to mozes da racunas, uvek nesto fali. Samo ovo nije bas neki kriterijum, koja se udala, a koja nije... To mi lici na one smernice sto se prenose s kolena na koleno, da se dete na vreme ukalupi, bez imalo sluha za njegovo iskustvo, individualnost...

Back