zhene da vas pitam

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
ja , jelde, zhivim na zapadu

poso mi je takaF da kontaktiram sa mnogo ljudi razlichitih struka + sa osobama koji su ispali iz koloseka zhivota + sa starim i nemochnim osobama

ja dakle poznajem mnogo svijeta

ako jedan mushkarac sa 40 godina ili zhena istih godina josh nije uplovio u brachnu luku ili stabilnu vezu onda tim osobama neshto fali.

a sta njima fali?

poso mi je takaF da kontaktiram sa mnogo ljudi razlichitih struka + sa osobama koji su ispali iz koloseka zhivota + sa starim i nemochnim osobama

ako jedan mushkarac sa 40 godina ili zhena istih godina josh nije uplovio u brachnu luku ili stabilnu vezu onda tim osobama neshto fali.

a sta njima fali?
Nekima ništa, a nekima 100 stvari.

Ne bih znao, mozda nisu imali srecu da nalete na pravu osobu, mozda se i nisu trudili da nadju nekog, a mozda stvarno necim teraju ljude od sebe.

nemam pojma da li se svaki zhivotni neuspeh mozhe da gura na floskulu "1nije se imalo sretje ili sudbina je tako htela!"

svaka normalna osoba tezhi da kroz vreme pronadje tu svoju polovinu , to je fakat tako.

nije cilj brak ali jeste zajednica isti tiganj isti krevet isto zvonce na ulaznim vratima

ja poznajem jednog bio je kratko u braku a sad ima 50 godina, fakultetski sredjen al teshka picajzla misim tolko teshka da kad provedem sa njim 3 sata u istoj prostoriji mene glava zaboli a to mu i kazhem da je tolko negativan da nije ni chudo shto je sam

ma, samo jos nije naso...komplementarnu osobu, da se tako duhovito izrazim
jedan moj ujak isti takav....i naisla ujna, sreca njegova, kojoj to opce ne smeta
zajedno su jos malo pa 25 godina; dva sina imaju i sjajno funkcioniraju
inace, 17 godina je razlika izmedju njih dvoje, u njegovu...korist :lol:

a sta njima fali?
ne mora da znaci da mu ista fali, mozda jednostavno nece, oce da zivi momackim/devojackim zivotom....ima veze duze i krace ali nece decu i bracne obaveze
oni su mnogo posteniji od ovih koji se zene po principu "valja se" pa onda kresu sve sto hoda sa strane, e takvi imaju problem

ne mora da znaci da mu ista fali, mozda jednostavno nece, oce da zivi momackim/devojackim zivotom....ima veze duze i krace ali nece decu i bracne obaveze
oni su mnogo posteniji od ovih koji se zene po principu "valja se" pa onda kresu sve sto hoda sa strane, e takvi imaju problem

pa dobro pronadje partnericu koja takodje zhivot tumachi kao on i eto ti zhivota

a kako neko mozhe da netje djecu!? na balkanu kazhu da su djeca kruna ljubavi (makar jedno) ako netje djecu mislim da je to vetj jaka smetnica

Znam puno takvh osoba, čak su četiri već penzionerke. Ništa im ne fali...jednostavno loša karma. Sve su imale veze, nisu nastrane, jednostavno takve okolnosti. Ali, ne vidim da su zbog toga nesrećne. Očigledno je to njihov izbor. Možda je i bolje, nego da su se udale za pogrešnog pa razvele.
Generalno je malo tolerancije među ljudima, to je osnovni razlog po mom mišljenju...:think: Niko ne želi da trpi.

Znam puno takvh osoba, čak su četiri već penzionerke. Ništa im ne fali...jednostavno loša karma. Sve su imale veze, nisu nastrane, jednostavno takve okolnosti. Ali, ne vidim da su zbog toga nesrećne. Očigledno je to njihov izbor. Možda je i bolje, nego da su se udale za pogrešnog pa razvele.
Generalno je malo tolerancije među ljudima, to je osnovni razlog po mom mišljenju...:think: Niko ne želi da trpi.

obichno je jedna strana u ulozi trpnog prideva
yebo taki zivot

chekaj

da li je brak ili stabilna veza automatski osudjena i da trpi!?

- - - - - - - - - -

hihihi :heart:

...i nemoj vishe didesh na teme koje se gadjaju ciframa...vish shta se desi :lol:

:)))))))))))))))))

pa dobro pronadje partnericu koja takodje zhivot tumachi kao on i eto ti zhivota

a kako neko mozhe da netje djecu!? na balkanu kazhu da su djeca kruna ljubavi (makar jedno) ako netje djecu mislim da je to vetj jaka smetnica

E, sad neko moze da pita, kako samo jedno dete? To je tako sebicno, a prosta reprodukcija bar? Itd. itd.

Tema: ...ne mesam se u tudji izbor. Kao mladja sam cesto pitala strica sto se ne zeni? Bilo mi zao sto je sam, a godien prolaze. (i dan danas se niej ozenio) Lepo izgleda, blaga narav, zaradjuje i vise nego solidno...i nekad je okretao na shalu, nekad na zbilju. Ne znam sta je pravi odgovor?
Izvuce se vreme, nekom to nije prioritet, neko ima strah od vezivanja (negativna iskustva iz prethodnih veza, ili iz porodice), neko nesto...
U svakom slucaju, postenije mi je biti sam(ostalan), nego u zajednici pro forme.

a sta njima fali?
porsche 911

a sta njima fali?
ne fali im ništa nego imaju viška samoljubivosti, imaju nešto što ne žele da dele

a ako si mislila da ćeš ovde da naiđeš na osudu takvih ljudi, grdno si se prešla :lol:

a sta njima fali?

Baš su te inspirirali ovi naši forumaši...

Back