Zgranućete se: poznati psiholog otkrio 3 dominantna ženska seksualna poremećaja

Лилит

Zainteresovan član
Poruka
233
– Na stranici Beba Mur mogu se videti prevodi dosta interesantnih tekstova. Prateći to, natrčim i na tekst sa gornjim naslovom. Autor je – Litvak Mihail Efimovič, psiholog i psihoterapeut sa 40-godišnjim iskustvom, doktor medicine, autor mnogih knjiga iz praktične i popularne psihologije.

Krenem da čitam tekst i zgrozim se na neke izjave:

„P: Šta mislite povodom toga što sada devojke žele da se udaju za statusne muškarce?

O: Pravilno. To znači da sazrievaju. Ali treba i same da su statusne. Nažalost, kod nas, većina žena ima psihologiju latentne prostitutke…“

https://www.krstarica.com/zdravlje/...rio-3-dominantna-zenska-seksualna-poremecaja/

Nesumljivo je da postoje žene za koje važe navedene stvari, ali u ovom kontekstu to bi trebalo da znači da ovo važi za ogromnu većinu žena??? Lično mislim da greši, bar što se tiče naših žena, ali eto – mogu dame da kažu šta misle o tome. (bgbiker011)

Дотични психолог и психотерапеут је спреман за једну озбиљну сеансу.

Изволите, докторе, опишите нам свој однос са мајком у раном детињству

26061266_1875895549106846_1563951210_o-800x800.jpg

Дотични психолог и психотерапеут је спреман за једну озбиљну сеансу.

Изволите, докторе, опишите нам свој однос са мајком у раном детињству

26061266_1875895549106846_1563951210_o-800x800.jpg

Tuc,muc,ja sam znate,gospoja,drk...masturbirao kad sam bio mali,a kev,,,mama me ufatila i vezala pišu u čvor! I danas kakim ređe i osećam se osujećeno!
Ali kakve to veze ima s mojim stavom da vam deca nisu prioritet i da su žene mazo jer trpe svašta,da su pedofilke jer imaju prema nama odnos kao prema deci i da su
zoofilke jer smo životinje prema njima...
Šta životinje?ZVERI brate mili...A kako bi drukčije rađale male debile?:sad2:

Tuc,muc,ja sam znate,gospoja,drk...masturbirao kad sam bio mali,a kev,,,mama me ufatila i vezala pišu u čvor! I danas kakim ređe i osećam se osujećeno!
Ali kakve to veze ima s mojim stavom da vam deca nisu prioritet i da su žene mazo jer trpe svašta,da su pedofilke jer imaju prema nama odnos kao prema deci i da su
zoofilke jer smo životinje prema njima...
Šta životinje?ZVERI brate mili...A kako bi drukčije rađale male debile?:sad2:

Никакве :lol:

Back