- Poruka
- 4.922
pa skoro niko ne spava na ledjima ili na stomaku. ja se tako nikad ne bi uspavala.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa skoro niko ne spava na ledjima ili na stomaku. ja se tako nikad ne bi uspavala.
ustvari mislim da ne valja na levom boku, zbog srca![]()
U poslednjih godinu-dve isključivo na stomaku.e ljudi podseti me malopre BIG PEOPLE zanima me, da li spavate na stomaku ili na ledjima???
(ovo samo da bih pokrenuo jos neku temu...)
skorom svi koje znam spavaju na ledjima... a neki su naucnici izjavili da ako dete odmalena spava na stomaku lice mu poprima lepsi oblik:lol:
pa dude jesmo mi blizanci ili sta???![]()
srcu ne odgovara kad kad setimo skroz uspravno jel kad sedimo suprotno ono se odmara. takodje ne valja vegeterijanska ishrana. za ne znam. pitacu roditelje...
Moram moje da pitam kako sam ja spavala............![]()
![]()
skorom svi koje znam spavaju na ledjima... a neki su naucnici izjavili da ako dete odmalena spava na stomaku lice mu poprima lepsi oblik
![]()
Trebalo bi...(ja jesam blizanac *(hor. znak) ali jos nije naucno utvrdjeno ciji!!!)
shibby![]()
beba ne sme da spava samo jednoj strani, vec svako vece na drugoj, da lice ne bi bilo asimetricno. koje dete pak ''dobije'' to lice ide na vezbe i to se ispravlja.
Znao sam da je neka zivotinja!!!!
shibby![]()
znaci i ti si zivotinja!!!![]()
Ja sam frapiranA koja je serija u pitanju?
ne... samo je zivotinjka moj blizanac...
shibby![]()
Moram moje da pitam kako sam ja spavala............![]()
![]()
ako ti tako tvrdis!!!
sedi Shibby, miran Shibby...Shibbby donesi lopticu...![]()
meni su moji rekli da sam lepo spavala.![]()
ako ti tako tvrdis!!!
ako ti tako tvrdis!!!