Zet u zatvoru

Slonče, ti si biješe drž'o koze? kako sad ovce?!

...i opet ih imam :(
vidi...ako si mislio da je jugo jedno djubre koje preko noci smishlja kako ce te ujutru zayebati...onda je koza epitom zla koje je sotona sam iz pakla proterao da mu ne minira kredibilitet
:lol:

nisu koze skupe za nabavku...shto ce reci...ni za prodaju
a velike su namildzije za razliku od ovce koja,jednostavno trsi sve pred sobom...a paralelno ovchetina je skuplja
sem toga...neke ovce (ne secam se rase) jagnje se dvaput godishnje
dobijesh stado zachas :lol:

Nasmeja me sad ;)
Takva budala koja ce nju da zeni se nalazi jednom u zivotu, izgleda da se spasio otisao u zatvor.
Malo humora nije na odmet ;)

Ali ko da zeni nju sa 2 male dece koju treba izdrzavati i finansirati, para joj nikad dosta, svega joj je malo.. Plus i nije neka "riba", zapustena malo punija...
Nema ona sta da ponudi, kao sto rekoh nije ni nesto inteligentna.. Treba to da ide na remont psihe,izgleda,ponasanja...

komforna zenka...ima koj to voli :rumenko:
da je ti uchlanish na forum...to je najbolja terapija :lol:

...i opet ih imam :(
vidi...ako si mislio da je jugo jedno djubre koje preko noci smishlja kako ce te ujutru zayebati...onda je koza epitom zla koje je sotona sam iz pakla proterao da mu ne minira kredibilitet
:lol:

nisu koze skupe za nabavku...shto ce reci...ni za prodaju
a velike su namildzije za razliku od ovce koja,jednostavno trsi sve pred sobom...a paralelno ovchetina je skuplja
sem toga...neke ovce (ne secam se rase) jagnje se dvaput godishnje
dobijesh stado zachas :lol:

Znam, romanovska vrsta... ali to je patnja jer im moraš davati neke koncentrate tačno u procenat koliko čega... moj tast ima nekoliko ovčica (ali onih seljačkih) i nekoliko kozica... on to samo pusti ujutru i one se same snalaze :)

Ne zna ona da koristi komp, za sve zove nas. Iskoci joj screen saver ona odma` zove kaze nesto joj se desava..

A na forum taman kad bi procitala sve ovo bilo bi veselo, ali iz prve bi se prepoznala ;)

Ne zna ona da koristi komp, za sve zove nas. Iskoci joj screen saver ona odma` zove kaze nesto joj se desava..

A na forum taman kad bi procitala sve ovo bilo bi veselo, ali iz prve bi se prepoznala ;)

Pocela si temu kao zabrinuta si i zao ti a zavrsavas je obicnim ogovaranjem zaove i nabrajanjem njenih nedostataka sto karakternih a sto i fizickih. Mislim, da bas uzivas u svemu sto je zadesilo tu porodicu i likujes nad njihovom sudbinom a sve pod maskom brige i sazaljenja.

Pocela si temu kao zabrinuta si i zao ti a zavrsavas je obicnim ogovaranjem zaove i nabrajanjem njenih nedostataka sto karakternih a sto i fizickih. Mislim, da bas uzivas u svemu sto je zadesilo tu porodicu i likujes nad njihovom sudbinom a sve pod maskom brige i sazaljenja.
Pazi, ja sam i na samom pocetku rekla i ogradila se da mi nije zao njih vec dece. Tako da to sto pokusavas da napravis mene zlom vesticom mene bas i ne dotice.. Nek budem ako je tako ;)
Sve po zasluzi..
Ja sam temu zapocela pitanjem sta bi vecina vas uradila na nasem mestu(mene i mm)..?
Dobila sam dosta odgovora, neki su pomogli iskreno mogu reci.. Nije dzabe ona stara:Svakog slusaj, sebe smatraj..
Nemam ja sta da likujem tu, nemam nista od toga. Ali ama bas nista.. A i nije mi ljudski, nemam nameru ni da pomazem ni da odmazem.. Samo deci.

Back