brzo ti ucis od nas amerapa treba podrzati slabiju stranu u ovom slucaju muslimansku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brzo ti ucis od nas amerapa treba podrzati slabiju stranu u ovom slucaju muslimansku
Тито је био западни шпијун и агент, чији је циљ био да рашири русофобију, десеткује Србе и спречи ширење руских утицаја!Tito je bio kompromisno rešenje zapada i SSSRa, nastavak Molotov-Ribentropa. Isto kao što je Grčka zbog pritiska Engleza ušla u zapadnu sferu uticaja uprkos tome što bi geografski trebala biti deo Istočnog bloka i što su u njoj bili jaki socijalistički pokreti.
Не, то није тачно!Tvoj gazdan nam ovde uvodo romsko-islamsku republiku,bolje umunkni nego sto druge prozivas i pospi se pepelom
takoe, a aljeku veleizdajniku je on idolТито је био западни шпијун и агент, чији је циљ био да рашири русофобију, десеткује Србе и спречи ширење руских утицаја!
Ali ne okreću se masovne grupe građana jedne protiv drugih.
Nego su nacisti organizovani iz Moskve, besni što je moskaljski kandidat dobio 4 mandata na izborima.
Ти си пуко!Pa da, ali u Engleskoj su to marginalne pojave a u Srbiji mejnstrim.
ДОСадан си.takoe, a aljeku veleizdajniku je on idol

ДОСадан си.![]()
 neki ste naprasno dobili koronu opet, a vidimo neki ste se vec i zamotali,.jel' glava problem ili vam je to burka u znak podrske?kremlj izazvao gradjanski rat u smrdobretanji, to on oce da kaze, razumi ga, tesko mu je sada, plasi se za germaniju, kada se ona zapaliТи си пуко!![]()
Radio Genoa je vaš ruski maligni lažni medij.
Radio Genoa je vaš ruski maligni lažni medij.
Evropske vrednosti za mobilni telefon

Ozbiljno kažem mene bi bilo sramota da se ovako nešto desi u Srbiji.žalosno šta se dešava u srbiji...ovako nešto je nemoguće da se pojavi u velikoj britaniji...vučiću pedheru daj ostavku....kvinta zasjeda upozorava režim da se mora držati zapadnih civilizacijskih vrijednosti
...
sto mislis koliko dugo ce usa little britain cuvati dupe?brzo ti ucis od nas amera
zasto da ih mi cuvamo, koji ce nam?sto mislis koliko dugo ce usa little britain cuvati dupe?
primaju migrante zato sto to hoce usa i little britain mora i euzasto da ih mi cuvamo, koji ce nam?
ti engleski divljaci americi samo trebaju da zapale verski rat u evropi, a protiv rusije vidis da ne smeju da se biju, ukrajina gotova, samo svabe kazu da ce da daju puteve, pruge, koridore, i poljaci se sokole, a englezi
znaci evropica je dosla na red, od gore se krece, pa na dole, lepa evropa ce bas lepo da izgori, bolje nego ruje da je njukuju, treba posle sa zracenjem da imamo posla
samo neka se eu zapali, prvo engleska, pa ce amerika posle da gasi pozar - sa benzinom
ej da oni nasrcu na migrante/ pa zasto su ih primali onda?
Ruska elita sanja da vlada od Vladivostok do Lisboakremlj izazvao gradjanski rat u smrdobretanji, to on oce da kaze, razumi ga, tesko mu je sada, plasi se za germaniju, kada se ona zapali
nebi bio prvi put samo mislim da usa uskoro nece imati snagu za tozasto da ih mi cuvamo, koji ce nam?
ti engleski divljaci americi samo trebaju da zapale verski rat u evropi, a protiv rusije vidis da ne smeju da se biju, ukrajina gotova, samo svabe kazu da ce da daju puteve, pruge, koridore, i poljaci se sokole, a englezi
znaci evropica je dosla na red, od gore se krece, pa na dole, lepa evropa ce bas lepo da izgori, bolje nego ruje da je njukuju, treba posle sa zracenjem da imamo posla
samo neka se eu zapali, prvo engleska, pa ce amerika posle da gasi pozar - sa benzinom
ej da oni nasrcu na migrante/ pa zasto su ih primali onda?