Žestoki sukobi u Engleskoj nakon masovnog ubistva dece u Sautportu! Nemile scene obilaze svet!

Ima, David de Rotschild...................80-tih proslog veka, (koga interesuje, pronaci ce) u nasim novinama je osvanuo clanak u kome se doslovce kaze da je "u zapadnoj evropi vec rodjen "mesija" .............kasnije se u novinama pojavila i slika tog "mesije".........ljudska pojava 100 postotno nalik Isusu Hristu, duga kovrdzava kosa, usko jevrejsko lice, bozanskog blagog pogleda .....................zivi u okolini Pariza, filantrop, jedini iz Rotschild familije koji je ozenio "obicnu" francuskinju a da nije iz plemena Rotschild, radi cega je dobio kritiku celog plemena.................................zatim se njegovo ime povuklo iz javnosti, ali ne i iz memorije nas koji ne zivimo samo da bismo jeli i ye.bali.
Ima ih oko 2000 uglavnom stacioniranih u najbogatijim zemljama zapada, i ne bismo ni znali koji ce Rotschild biti krunisan za vladara planete, da nije ovog , mozda slucajno, u medije ispustenog detalja iz 80-tih koji je najavio "dolazak mesije" (na svetski presto).
Ajd' molim te promeni nacin pisanja, na ovaj nacin nismo sigurni da li si nas, ili njihov.
Pokusaj na sledeci nacin:
Adam Vajshaup profesor kanonskog prava u Iglstatu inace osnivac Iluminata koji su osnovan na njegov rodendan 1-vog maja......... cim je imao vise od pet clanova u svojoj organizaciji poceo je da laze kako poticu unazad 6000 god itd. ..........
Predlozio je bankaru Rotsildu koji se nalazio u Parizu nacin na koji se moze obogatiti.........
Rotsildi prelaze u Englesku gde dobijaju kao i sve bitange podrsku njene krune .........
Najvecu prevaru u to vreme je izvrsio za vreme Napoleonovih ratova na berzi kada je uz pomoc krune organizovao brzu kurirsku sluzbu koja mu je donosila podatke sa ratista cime su vrsene manipulaacije. ..........
Od tada nadalje sledi njegov uspon koji je povezan sa svim vlastima gde deluju..........
Poznata je njegova recenica koju cu parafrazirati "ne interesuju me zakoni dokle ja stampam novac". ........
Pisao sam u trecem licu, ali se napisano odnosi na celu porodicu kao i ostale prvenstveno bankarske......... da ih ne nabrajam i porodice koje su vecinski vlasnici multinacionalnih korporacija, znaci jevreji. ...........

Po tuđem dupetu ništa nije mnogo

I tako malo po malo postaneš vodeća zemlja u Evropi po ubistvima i maloletničkom kriminalu kao Švedska recimo
Mislim da to ima veze sa tim sto neke drzave bolje prate i procesuiraju maloletnicki kriminal, a druge pustaju svoje klince da diluju drogu preko huliganskih grupa bez i da ih ubacuju formalno u sistem.

Te fore da uporedjujete zvanicne statistike iz Rusije, sa zvanicnim statistikama iz npr. Engleske i Francuske, kao da je to isto, je poseban nivo pomahnitalosti.

Dvadeset islamista migranata osudjeno zbog masovnih silovanja malih devojcica engleskinja

"Izolovan slucaj" rekao bi neko z:D

Samo pogledajte ta njihova sadisticka lica...

Sta primecujete na ovoj slici ispod?

Ja licno primecujem da su svi do jednog muslimani arapi,pakistanci, avganistanci. Azijati.

Primati takve u Evropu, najblaze receno - nije pametno.

Tamo u njihovoj kulturi je normalno silovati devojcice ako su same na ulici.

https://www.bbc.com/news/uk-england-45918845

Huddersfield grooming: Twenty guilty of campaign of rape and abuse​

_103925253_huddersfield_grooming_gang_1.jpg.webp

Twenty men have been found guilty of being part of a grooming gang that raped and abused girls as young as 11 in Huddersfield.
The men were convicted of more than 120 offences against 15 girls.
Victims were plied with drink and drugs and then "used and abused at will" in a seven-year "campaign of rape and abuse" between 2004 and 2011.
At Leeds Crown Court, the ringleader, Amere Singh Dhaliwal, 35, was jailed for life with a minimum of 18 years.
Other members of the gang were jailed for between five and 18 years but the court heard many perpetrators have never been identified.
Ko i kojim pravom nas moze ubediti da trebamo ziveti zajedno sa njima i da nemamo pravo traziti njihovu deportaciju?
Mislim na sve dovedene unazad 70 god.

Смешно да шиптари тек на 16 место а водећи су у белом робљу и то многе шиптаркиње терају у бело робље, недавно била тема о томе. У Енглеској су пакистанци силовали најмање хиљаду енглеских девојчица, препуни су енглески затвори муслимана. Биле демонстрације енглеских националиста да хоће Енглеску натраг пре пар дана, одмах организатора у затвор, баш демократски, исто демократски као кад је Макрон масовно слао полицајце да свакодневно брутално пребијају французе који су демонстрирали за бољи живот. Пре пар дана пакистанци испребијали три енглеска полицајца, разбили ноѕ полицајки, па одмах муслимани дивљали на улицама.

Mislim da to ima veze sa tim sto neke drzave bolje prate i procesuiraju maloletnicki kriminal, a druge pustaju svoje klince da diluju drogu preko huliganskih grupa bez i da ih ubacuju formalno u sistem.

Te fore da uporedjujete zvanicne statistike iz Rusije, sa zvanicnim statistikama iz npr. Engleske i Francuske, kao da je to isto, je poseban nivo pomahnitalosti.
Не лупетај. Пуштају муслимане много да дивљају по Енглеској, пре пар дана пакистанци испребијали три енглеска полицајца, одмах дивљања муслимана на улицама, енглеска власт је мања од маковог зрна пред њима. Посета полицајаца енглезима који пишу да хришћани се бране. Све да се улизују муслиманима,

Nisam poreklom sa Balkana, pod drugim nikom si takode neuspesno pokusao da me uvredis u pravu si ni tebi nije tamo mesto.

Tvoje poreklo nije interesantno, ako se ne ljutiš da primetim.

Da li treba šikanirati i proterivati Srbe koji su u dijaspori sedam decenija ili samo crnce? Jednostavno pitanje.

Zamislite da je u Srbiji premijer Siptar i gradonacelnik Beograda isto Siptar.

E to se vec desilo u Engleskoj. I Premijer i gradonacelnik Londona su im sip ovaj hocu reci Pakistanci.
Sunak nije Paksitanac, on je indijskog porekla i hindu vere. Njegov deda je morao da bezi iz danasnjeg Pakistana kada je ta drzava dobila nezavisnost pa milsim da on licno/privatno i nije bas ljubitelj Pakistanaca i muslimana.

No, oprosteno ti je, sta ti znas sta su Pakistanci a sta Indijci.

Tvoje poreklo nije interesantno, ako se ne ljutiš da primetim.

Da li treba šikanirati i proterivati Srbe koji su u dijaspori sedam decenija ili samo crnce? Jednostavno pitanje.
Ako mi poreklo za tebe nije interesantno ne dotici ga se.
Odgovor jos jednostavniji ko ne prihvata zakone i nacin zivota u novoj sredini nije dobro dosao, Srbi su vecinom asimilovani pogotovu druga i treca generacija, mnogi su i deportovani.
Dovodenje podljudskih vrsta se planski sprovodi sa jasnim ciljem.
Posto sam odgovorio ne odgovaram pitanjem na pitanje, da li treba zadrzati u Evropi pripadnike ovih zajednica ciji su brutalni zlocini u enornom broju evidentirani i pored neprimerenog i do sada nevidenog zataskavanja sa strane postavljene vlasti i njene birokratije?

Ako mi poreklo za tebe nije interesantno ne dotici ga se.
Odgovor jos jednostavniji ko ne prihvata zakone i nacin zivota u novoj sredini nije dobro dosao, Srbi su vecinom asimilovani pogotovu druga i treca generacija, mnogi su i deportovani.
Dovodenje podljudskih vrsta se planski sprovodi sa jasnim ciljem.
Posto sam odgovorio ne odgovaram pitanjem na pitanje, da li treba zadrzati u Evropi pripadnike ovih zajednica ciji su brutalni zlocini u enornom broju evidentirani i pored neprimerenog i do sada nevidenog zataskavanja sa strane postavljene vlasti i njene birokratije?

Nikad nisam napisao ni reč o tvom poreklu. Ovo je prvi put da smo razmenili reči, verovatno i zadnji.

Sunak nije Paksitanac, on je indijskog porekla i hindu vere. Njegov deda je morao da bezi iz danasnjeg Pakistana kada je ta drzava dobila nezavisnost pa milsim da on licno/privatno i nije bas ljubitelj Pakistanaca i muslimana.

No, oprosteno ti je, sta ti znas sta su Pakistanci a sta Indijci.
Не лупетај.
Prošlog meseca, Sunak je suspendovao visokog konzervativnog poslanika jer je rekao da muslimanskog gradonačelnika Londona kontrolišu islamisti.
https://informer.rs/planeta/vesti/886766/velika-britanija-lidseri-sunak-hamza-geting

Nikad nisam napisao ni reč o tvom poreklu. Ovo je prvi put da smo razmenili reči, verovatno i zadnji.
Odlicno, ne moram te zamoliti da mi se vise ne obracas.
Inace nazvao si me krezavim pripadnikom balkanske nedodije, sto ne prilici tvom lickom poreklu i nakaradnoj dinarskoj gradi.

Za vas cinjenica nije cinjenica (da Sunak nije Pakistanac i musliman) nego sto vasi rusofilski mozgovi zele da vide.
Dakle, sta je Sunak?
Сунак је промуслимански. Типично аутошовинистички назвати русофилом који није аутошовиниста.

Poslednja izmena od moderatora:
Gradjanski rat u Engleskoj: Žestoki sukobi u Engleskoj nakon masovnog ubistva dece u Sautportu! Nemile scene obilaze svet!

Više od 20 policajaca povređeno je sinoć u sukobima sa kranje desničarskim demostrantima, koji su bacali flaše i kamenje na policajce, na severozapadu Engleske, gde su tri devojčice ubijene u ponedeljak.​

Premijer Velike Britanije Kir Starmer osudio je incidente i rekao da je okupljena gomila ljudi oskrnavila mirno bdenje u slavu preminulih dan ranije, kada se nekoliko stotina ljudi okupilo u centru Sautporta, kako bi oplakali ubijene i 10 ranjenih žrtava, od kojih je sedam u kritičnom stanju, preneo je AP.

Tragične vesti iz Velike Britanije! Još jedno dete preminulo nakon napada u školi plesa! Petoro u kritičnom stanju!

"Bilo je mnogo nagađanja o statusu 17-godišnjeg muškarca koji je u pritvoru, a pojedinci to koriste da stvore haos na našim ulicama", rekao je Aleks Gos, pomoćnik komandanta policije oblasti Mersisajd, gde se nalazi Sautport.

Sautport se nalazi na 25 kilometara od Liverpula.

Policija je prethodno saopštila da ime osumnjičenog, koje se pojavilo na društvenim mrežama, nije tačno, i da je osumnjičeni rođen u Britaniji, suprotno onlajn tvrdnjama da je bio tražilac azila.

Udruženje džamija u regionu Liverpula objavilo je komentar, nazivajući napad tinejdžera "zverskim" napadom protiv društva, koji nije povezan sa islamom.

Policajci za razbijanje demonstracija, koji su bili ispred džamije u Sautportu, gađani su ciglama izvađenim iz obližnjih domaćinstava, a neki od demonstranata su nosili maske uzvikujući "Nema pradaje" i "Englez do smrti".

Letele su i petarde, čule su se sirene, a helikopter je nadletao oblast dok su trajali neredi. Ukupno su povređena 22 policajca, osmoro je teže, i imaju prelome, posekotine i kontuzije. Kamenjem su povređena dva policijska psa, a treći je zadobio opekotine.

https://informer.rs/planeta/vesti/930287/sautport-nemiri-ubistvo-deca

Poceli verski sukobi u Velikoj Britaniji. Gradjanski rat izmedju islamista i Engleza na zmijskom ostrvu je neizbezan.
Рат се води наталитетом. Не може УК омладина да одлучи да им не треба потомство и да у исто време не прихватају исламске мигранте.
И не само што не желе породицу, него не желе ни да раде.

Сунак је промуслимански. Типично аутошовинистички назвати русофилом који није аутошовиниста.
Sunak je rodjen u hindu porodici i nije Pakistanac sto je tvoj rusofilski brat napisao a nije ni promuslimanski orijentisan kao sto ti tvrdis. Ali tako je kada rusofili misle da su pametni i obavesteni jer citaju/gledaju Sputnik.

Statistika uopšte ne pokazuje razmeru haosa koji je zavladao, najveći broj slučajeva se i ne prijavljuje, policija ne reaguje ako nema mrtvih, pljačka, nasilje, prebijanje, silovanje, to je postalo normalna stvar.

Ni sam nisam verovao da je baš tako očajno u Švedskoj dok nisam čuo priče iz prve ruke, od ljudi koji tamo žive.
Šokantno je da naši koji su tamo rođeni, druga generacija, u braku sa Šveđanima gledaju da se sele jer postaje nezidrživo i jako, jako opasno.

Ne znam kako je u UK, Francuskoj, Holandiji ali za Švedsku vam prenosim informacije iz prve ruke.

Back