Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.577
cionizam na primerNeki pojmovi vremenom izgube svoje prvobitno znaćenje i steknu drugo koje je bitno različito.
originalno značenje je sasvim drugačije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cionizam na primerNeki pojmovi vremenom izgube svoje prvobitno znaćenje i steknu drugo koje je bitno različito.
Za jedno veče. U jednom gradu. Stvarno malo je to. Treba da nasele još migranata.Znači nije 10 hiljada silovanja nego 22.
U zemlji koja broji 80 miliona ljudi.
To je prilično konzervativna cifra.
gospodin misliI kod nas ima dosta migranata.Kad budu krenuli na nas bice tesko odbraniti se,jer dobijaju automatsko naoruzanje.Mislim da im se to salje sve sa kosova.
Da dosao sam da mislim.Sta ti nije jasno?gospodin misli
nema šta drugo da kaže nego on misli
pa jel si ti došao ovde da misliš ili da iznosiš činjenice?
Ovo je forum i ovde se iznose stavovi.Da dosao sam da mislim.Sta ti nije jasno?
I naši preci su bili nekada nekakvi migranti.I kod nas ima dosta migranata.Kad budu krenuli na nas bice tesko odbraniti se,jer dobijaju automatsko naoruzanje.Mislim da im se to salje sve sa kosova.
I naši preci su bili nekada nekakvi migranti.
To što ljudi imaju drugu boju kože ne znači da su drugačiji od nas. I među njima ima i lopova i poštenih, isto kao i kod nas.
O tome i govorim sve vreme.Ima nasih 10x gorih od njih.To ovde mnogi zaboravljaju.I naši preci su bili nekada nekakvi migranti.
To što ljudi imaju drugu boju kože ne znači da su drugačiji od nas. I među njima ima i lopova i poštenih, isto kao i kod nas.
Hebi ga kasno je za to nisu se distancirali od ovih drugih.Rulja kad poludi tu ne radi mozak to ide ravnozemljaški...I naši preci su bili nekada nekakvi migranti.
to aljekov drug alexsoros sve finansiraI kod nas ima dosta migranata.Kad budu krenuli na nas bice tesko odbraniti se,jer dobijaju automatsko naoruzanje.Mislim da im se to salje sve sa kosova.
Зашто би их се ико плашио осим Брита? Они су своји на своме и време је да се зелена застава развије над Бакингемском палатом! Пиргави имају Малинска острва, доста им је за сада. А после тога на Нови Зеланд. Време је да напусте Еуропу. Чекам план ДНР и Белорусије о њиховом исељењу.Plašiš li se migranata
to aljekov drug alexsoros sve finansira
Agenda Sorosa i CIA je da se zatru i istrebe svi stari evropski narodi i da teritoriju preuzmu migranti iz Azije
Čekaj, čekaj...Чекам план ДНР и Белорусије о њиховом исељењу.
Да, ти чекај да јагуар и ти успоставите џамахирију. Овде нећете.
То си чуо у Суботици?Pre ćeš u Srbiji doživeti nasilje od Srba,Crnogoraca ili od Roma nego od migranata.
Džamahirija je arapska reč za republiku.Да, ти чекај да јагуар и ти успоставите џамахирију. Овде нећете.
На вашу жалост никада неће бити мухамеданска република.Džamahirija je arapska reč za republiku.
Srbija je već republika.