seducer
Aktivan član
- Poruka
- 1.399
zenstvenost...
suptilnost u pokretima... kao pero koje pada.... neznoca...
suptilnost u pokretima... kao pero koje pada.... neznoca...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zenstvenost i slabost nemaju nista zajednicko... kao ni zenstvanost i "jacina"...
zene koje zive i ponasaju se u skladu sa svojim bicem jesu zenstvene... ostale su slabe ili "jake", kmezave ili agresivne i svasta jos nesto...
ne postanu svi muskarci i zene... u tome je kvaka
Ako se slozis da je zenstvenost nesto sto svako dozivljava na svoj nacin onda necu da se suprotstavljam tvom tekstu koji je podebljan

pred PS.baš sam đubre pristrasno, najviše sam na temama Vanilice_M (večeras je moderno igrati sa sa imenima, bićeš Sokolica sutra opet)
Ženstvenost to je...
pogled, kojim žena ume sve da kaže u sekundi, baš sve
hipnotički zanosni i sigurni pokreti kukova bez obzira koliko su uski ili široki, tako odmereni da uvek znaš sa leđa da je to žena a ne hevi metalac, a opet izdozirani tako da ne govore "mešanje mi je jedini argument"
štiklica, suknjica, mirisi, šminka, negovanost, prefinjenost...ali nikad preko granice razmaženosti....nežnost i tananost, ali i spremnost da skineš cipelice, zagacaš u blato i slatko se nasmeješ tome što nam je stao auto u sred pljuska u nekoj nedođiji
seksepil i svesnost šta ti stoji a šta ne...i samouverenost i ujutru bez šminke dok u trenerci ideš da c marketa (dok ga ne ukinu)
inteligencija, interesovanja za nešto, duhovitost snalažljivost
ma sve je ovo glupo što pišem, prava žena je prava, prepoznaš je iz aviona među kopijama i obori te i telom i delom i rečima...to je parfem i nežan i oštar i zavodljiv i skup i dodirljiv i sa tajnim receptom koga ni ja ne znam nego ovde lupam...
ne, medo. to znaci da zelim da cujem sta mislis u kakvoj su vezi slabost i zenstvenost, na primer? ili bilo sta od boldovanog. i nemoj da mi odgovaras pitanjem... nego odgovorom![]()
ako je zenstvenost potpuno subjektivna onda taj pojam nikada ne bi bio definisan jer niko ne bi prepoznao vezu izmedju pojedinacnih manifestacija i spojio ih u celinu...
ja se ne ubedjujem, ali nikako da cujem sta mislis
Eeejmeeen...Од фаца из јавног живота мени је женствена Моника Белучи, сва је ЖЕНА у правом смислу речи...
to je nekako previse siroko definisano, da li se zene koje "zive i ponasaju se u skladu sa svojim bicem" razlikuju od muskaraca koji zive i ponasaju se u skladu sa svojim bicem(predpostavljam da i oni imaju pravo na istozene koje zive i ponasaju se u skladu sa svojim bicem jesu zenstvene.
)? ako vidis tu razliku da li je ona zenstvenost? ako je ne vidis da li to znaci da po tebi ne postoji unutrasnja razlika medju polovima?cinjenica koju ne mozes da osporis jeste da postoji opsti pojam koji se imenuje ZENSTVENOST. taj pojam ne bi nastao da nije uocen niz primera koji su povezani necim i formulisani u taj jedan pojam... ne znam da li ti dobro objasnjavam sta hocu da kazemKad smo vec na tu stranu, a ipak je vezano za temu:
Zasto ne bi moglo da se definise cak i u slucajevima teske subjektivnosti?
u pravu si da je uopstena. trapava sam sa objasnjavanjem i bojim se ako suzim da cu osakatiti pojam.srce a sta je tebi tacno zenstvenost? to je nekako previse siroko definisano, da li se zene koje "zive i ponasaju se u skladu sa svojim bicem" razlikuju od muskaraca koji zive i ponasaju se u skladu sa svojim bicem(predpostavljam da i oni imaju pravo na isto)? ako vidis tu razliku da li je ona zenstvenost? ako je ne vidis da li to znaci da po tebi ne postoji unutrasnja razlika medju polovima?
cinjenica koju ne mozes da osporis jeste da postoji opsti pojam koji se imenuje ZENSTVENOST. taj pojam ne bi nastao da nije uocen niz primera koji su povezani necim i formulisani u taj jedan pojam... ne znam da li ti dobro objasnjavam sta hocu da kazem
tvoj primer sa automobilima je ilustrativan u tom smislu stoje glupo pricati u stilu audi je najbolji ili mercedes je najbolji... to ne znaci nista i samo se ljudi razlicitih iskustava i preferenciaj podzapaju na temi.
ali ako kazes, kriterijum za najbolji automobil je npr
brzina, bezbednost, i udobnost, trajnost mehanike (lupam), onda vec diskusija ima smisla..

mislim da svaka zena moze da bude zenstvena ako tokom svog seksualno-emotivnog razvoja nije zaprecena. zenstvenost nam je data, na nama je da je pustimo da se ispoljava slobodnodobro ali sta je za tebe ta srz zenskog bica-pola koja u stvari i predstavlja zenstvenost? ili ne?
mislim da svaka zena moze da bude zenstvena ako tokom svog seksualno-emotivnog razvoja nije zaprecena. zenstvenost nam je data, na nama je da je pustimo da se ispoljava slobodno
Meda:Niti je moguce definisati precizno sta je zenstvenost niti je to tek samo proizvoljna, slucajna, misao svakog muskarca i zene.
tacno tako
Meda: Zarad toga, subjektivnost igra veliku ulogu, moje je misljenje.
subjektivnost igra ulogu samo u tome da ti kao konkretan muskarac dozivis (ili ne) neku konkretnu zenu kao zenstvenu... to zavisi od tebe, to cak zavisi i od toga koliko si sam "razvijen" kao odrastao muskarac...
Meda: Ako neko nesto dozivljava kao zenstveno (ili ne) zar to nije njegova definicija zenstvenosti? Ako svako ima svoju definiciju zenstvenosti... nije li to subjektivnost? Zasto bi necija definicija zenstvenosti morala da bude i svacija tacna i prava definicija? Nije li lepota kao i zenstvenost u ocima onog koji gleda?
Meda: Takodje, kako odluciti koji od dva automobila je bolji kada dva razlicita imaju identicne brzine, udubnost, trajnost ili sta god vec odlucimo da je kriterijum?
Mozda subjektivnoscu?
pa, ovako ti je to u praksi. imas reklame, i najmocnije firme forsiraju svoje modele i namecu svoje kriterijume.
a na kraju svaki pojedinac kupi tacno ono sto moze da plati
Meda: A sta kad moze da plati i jedan i drugi i cene su slicne da su skoro iste?
Tako su reklamirali i Merylin i jos neke zene koje su bile (tadasnji) simbol zenstvenosti pa su se ove kao takve i prodale. Meni Merylin Monroe nije zenstvena. To ne znaci da ona ne moze ili ne treba nikome da ne bude zenstvena. Subjektivnost.
I onda dodas u corbu i to da se slika zenstvenosti menjala kroz istoriju ljudskog veka...
Zbunjen sam. Na momente izgleda kao da se slazemo ali opet i da nesto fali.
majcinstvo, recimo. i neznost.
zena je sinteza emocija i intelekta i kada to harmonicno ispoljava u svom zivotu i svojoj porodici, onda ispoljava zenstvenost.
ne umem bolje od ovoga da izrazim.
Zbunjen sam. Na momente izgleda kao da se slazemo ali opet i da nesto fali.