zvezdarac81
Aktivan član
- Poruka
- 1.559
Bacila je oko na tebe Zvezdarac...
Ne moz' da prodje ni jedan moj komentar bez nje.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bacila je oko na tebe Zvezdarac...
NIsam siguran da zelim "zenstvenu" pored sebe non stop. Zenstvena je, ako vec generalizujem, ona koja se ponasa, deluje i misli kao ZENA, pa vi sad definisite kako se to ponasa zena. Mislim da je zabluda da je zenstvenost nesto prefinjeno, graciozno, krhko. Licno volim kompletnu licnost, koja je odlucna, ima jacinu, gracioznost, grubost, neznost, eros ali da ima osecaj i inteligenciju da sve to nosi, a ne izgubi na ZENSTVENOSTI. Sto opet ne znaci da treba non stop da bude takva. Dobro je i kad je povremeno muskobanjasta
bas tako.
ako ga sretnes 'oma ga likvidiraj...koji ce ti da se osecas krhkom i slabom
boze ljudi valjda je dobro da se osecamo (bilo zensko bilo musko) jako i sposobno a ne obrnuto... ispade da ako si jaka odmah se muskarci ne osecaju dovoljno muzevno, sto bi lepo trebalo da znaci samo slab muskarac ima potebu za "nejakom" zenom da bi se osecao dobro u svojoj kozi...
bas tako.
ako ga sretnes 'oma ga likvidiraj...koji ce ti da se osecas krhkom i slabom
boze ljudi valjda je dobro da se osecamo (bilo zensko bilo musko) jako i sposobno a ne obrnuto... ispade da ako si jaka odmah se muskarci ne osecaju dovoljno muzevno, sto bi lepo trebalo da znaci samo slab muskarac ima potebu za "nejakom" zenom da bi se osecao dobro u svojoj kozi...
Ma kaki, ona je kobilasta.Hm, da li je vama Ksenija Pajcin zenstvena?
Hm, da li je vama Ksenija Pajcin zenstvena?
Namjerno sam nju navela, jer mi je primjer zene koja je i lijepa i zgodna, ali nezenstvena...
meni je zenstveno kad je zena vesela i ima smisla za humor....kao ja npr))
i kad nije skromna...![]()