djafolan69
Početnik
- Poruka
- 31
Programer sam vec veooooma dugo, veoma velikog iskustva kako kad nas tako i u inostranstvu. Ne mogu a da ne potvrdim da su zene ODLICNI programeri, ali ne zbog lude zainteresovanosti tehnikom vec zbog jedne tipicno zenske osobine - pedantnosti! Kod programerki je izuzetno citljiv i vrlo korektno uradjen. Jedina "velika" mana programerki je cesto odsustvo intuitivnog resavanja problema kao i resavanje izuzetno slozenih problema. Za tako nesto je potrebno mnogo iskustva a cini mi se da muskarci tu imaju prednost.
Nedavno sam otvorio programersku firmu i verujte da ce zene/devojke programeri imati prednost pri zaposljenju. Pozdrav za MADA_M i sve zenske programere.
MOLIM SVE PROGRAMERKE DA NAPISU SVOJA ISKUSTVA (MINI, mini CV)
Pozdrav!
Nedavno sam otvorio programersku firmu i verujte da ce zene/devojke programeri imati prednost pri zaposljenju. Pozdrav za MADA_M i sve zenske programere.
MOLIM SVE PROGRAMERKE DA NAPISU SVOJA ISKUSTVA (MINI, mini CV)
Pozdrav!
ops: Ja razumem da zelis malo da laskas kako bi privukao "dame", ali veruj mi, te dame umeju da budu prilicno prljave, neuredne i nepedantne (ovde mislim u svim sferama zivota).
Ako si (a verovatno jesi) zavrsio neki fakultet i barem malo ziveo po studentskim domovima, onda bi trebalo da si imao prilike da vidis da zene umeju da budu mnogo gore od muskaraca. Ne dozivljavaj ovo licno! Nemam nista protiv tebe, ali zaista imam protiv ideje da su zene pedantnije od muskaraca (u bilo kom pogledu).
I da ponovim, pedantan ili ne, to je osobina OSOBE, a ne muskarca ili zene.