Zenski prezir muskoj providnosti

ucencovjek

Ističe se
Poruka
2.861
Da li kod zena postoji stav da je razlog sto joj je neki muskarac eto sad prisao, ili potencira druzenje s nekom zenskom osobom, zato sto zeli da negde smesti onu stvar kao bolju alternativu masturbacije!?
(moro sam se ovako izaraziti, izvinjavam se :hahaha::rotf:)

Na koji nacin i u kojoj meri takva neka zenska sujeta moze da utice na zastoj i nemogusnost spontanog razvijanja musko-zenskog odnosa, i prijateljstva i ljubavi?:)

128595-7fedaef0-cd6e-11e2-8018-aff37e6e4f70.jpg

Da li kod zena postoji stav da je razlog sto joj je neki muskarac eto sad prisao, ili potencira druzenje s nekom zenskom osobom, zato sto zeli da negde smesti onu stvar kao bolju alternativu masturbacije!?

Na koji nacin i u kojoj meri takva neka zenska sujeta moze da utice na zastoj i nemogusnost spontanog razvijanja musko-zenskog odnosa, i prijateljstva i ljubavi?:)

Pogledajte prilog 399305
Cek jel pricas o seksu il o ljubavi i prijateljstvu...
Pa ovako meni licno ne bi smetalo da neko kaze da oce samo seks,nego bi mi smetalo da me lera sa nekim pricicama,i generalno zene ne vole kad im seruckate nebuloze,a jasno je sta ko oce..Pre ces se naebati ako se ne proseravas al ajd...
Dalje imas zene koje se ne vezuju,pa zene koje zele da spavaju samo sa likovima sa kojima vide buducnost dalju od kreveta,ili zene kojima je bitno da postoji neka dublja emotivna povezanost...
A ako te odbije to nije njena povredjena sujeta nego tvoja,i zato neki muskarci lazuckaju da bi se pokeksali,i zato su neke zene nepoverljive...

Glavni razlog sto bi te riba odbila ako joj se fiz.svidjas jeste sto te ne shvata ozbiljno,i delujes joj kao emotivna(ili fizicka)opasnost u najavi...

Ne postoji prijateljstvo PRE SEKSA izmedju zena i muskaraca.

Si cuo ti nekad da postoje razlicita misljenja i uglovi gledanja na mz odnose,pa mozda ,samo mozda,ovo sto si rekao nije tacno:cool:

govorim o celokupnoj zenskoj sujeti, u smislu dal si se i zbog cega automatski javlja sumlja u muske motive

primerice neki muskarac stalno zapocinje razgovor sa zenskom osobom i "juri je", mozda ne zbog sexa,jednostavno mu se svidja, te nema neke svesne namere(mada svi u podsvesti stalno prizeljkujemo sex :mrgreen:) ali zena to moze da shvati na svoj nacin

tako da je rec i o jednom i o drugom ;)

Pogledajte prilog 399305
ne moze dutice,ima druge koje ne tvrde pazar

postoji kod nadžak baba i nadrk žena...svaka normalna i prizemna ženica neće svaki pokušaj komunikacije tumačiti kao nameru muškarca da joj ga metne

Ja sam nesto sklon da poverujem,da svaki put kad pridjes nekoj ribi iz bilo kog razloga,njena intuicija reaguje u delicu sekunde,i ona sa velikom dozom tacnosti ,oslanjajuci se samo na intuiciju,
uspesno provaljuje kakve namere imas.Ovo je samo moje misljenje i neko moje iskustvo.Nikako,ali nikako ne bih ovo svrstao u zensku sujetu.Zenska sujeta je skroz opasna i nepredvidiva stvar,ali msm da u ovakvim situacijama zena koristi skroz druge metode.Sujeta mozda dolazi tek kasnije.U stvari,zenski mozak funkcionise na potpuno drugaciji nacin od naseg,muskog...u meri da bi ti celjust ostala napola otvorena kad bi spoznao tu proporciju.O tome se mozes informisati,kod nemalog broja luzera,koji nisu mogli da obuzdaju svoju musku sujetu.
Zene su divna bica,ponekad surova,ali sta je svet bez zena..makar i onih najsujetnijih.

isTINA

Svi mi imamo intiuciju al kod zena je izrazenija bas zbog te razike u funk. mozga

ono sto je zanimljivo zena moze da prozre tvoju nameru,sto i nije tako tesko :lol:, ali da istane u citavoj "igri" jer joj ta ista intuicija govori da ima i nesto vredno kod tb

to kasnije moze da srvori disbalans u zeni ako ona nije dovoljna zrela da se izbori s svim muskim bubicama

i onda dolazi do kajanja sto je "slusala svoje srce"...uzgleda da je ovakav splet okolnosti uzrok te nekad opreterane i otrovne zensk sujete!? :?:

Back