- Poruka
- 63.764
Ја сам на одмору, дакле, одмарају и канџице.Ja sam juče ponovila bordo, tako da može slika od prošle nedelje.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја сам на одмору, дакле, одмарају и канџице.Ja sam juče ponovila bordo, tako da može slika od prošle nedelje.![]()
Па то су ти који се и мени свиђају, оно што личи на природно.Meni se svidjali ovalrund (okrugli) i natural. Ostalo nije moj fazon.
Da.Па то су ти који се и мени свиђају, оно што личи на природно.

А што одоздо, јесам ја наопака, али не баш толикоDa.
Nego nisam znala da li si brojala odozgo ili odozdo..![]()

Ne znam.Potrosila sam je poodavno i posle nisam bas nista koristila.Јел ти помогла мало она крема?
Nem, drago mi je da te ponovo vidim![]()
jesi li jos uvek u Atini?
Nisam, pre nekoliko godina sam otisla.Ne pitaj!Добро, девојке, ја сам на одмору па одмарам и нокте, имам оправдање...ди су ваши?
Meni je lepa, ali uopšte ne umem da je namažem lepo. Pa i ne mažem često.Што, шта фали?
Ја волим понекад да намажем ту боју.
Ту и ако омашиш не види се много, ја је зато и волимMeni je lepa, ali uopšte ne umem da je namažem lepo. Pa i ne mažem često.

Isto.1, 5 и 6. Остало не бих.
Nasla sam ovu zanimljivu slicicu, kako se koji oblik noktiju zove...
Secam se da je @Bambi pominjala balerinu a ja nisam imala pojma o cemu se radi
![]()
da vidimo kakve nokte imate.. dakle, prste na sunce![]()
Pa da neogrebes, valjda ..ili npr kad idu u wc nerazumem one sto imaju kilometarske nokte kako one to uspeju sve ..OMGA sta ne razumes? Koje bakterije,kako ispod noktiju kada postoje male cetkice za nokte kada perem ruke,valjda je to normalno da svaka zena ima,koja ima duze nokte? Do sada nisam imala nikakve gljivicne infekcije i jednom u dve nedelje idem na piling ruku i rukavice...
Mene nije briga da li se tebi dopada ili ne,vec da se meni dopada i da savrseno funkcionisem... ps.to je gel preko mojih pravih noktiju a ne vestacki nokti.
pss. I ocekivala sam da ce zene da se nadju sa kontra komentarima... Kako perem ribicu,kako imam bakterije... Eh dokle ide zenska sujeta... da ste mi vi zdrave i dobro!
A ne razumem kakve veze ima duzina noktiju sa intimnom negom?
У ком смислу прва?Pogledajte prilog 1590752evo ja cu prva,pa dajte čoveku odgovor kad traži da vidi ,evo gledaj,ja to sama sebi pa sta bog da.