- Poruka
- 27.821
Ma super su!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не могу ја то. И кажу машина...па јесте, али оно најгоре морам на руке опет.Uništišmo nokte u vodi, krpi i hemiji. Nikako da probam rukavice ali mislim da bih pola suđa polomila.
Ja sam smislila bolji način. Subotom i nedeljom perem, dobro, subotom kako kad, ali nedeljnom da. Posle u toku nedelje dete br.1 pere čaše, tanjire, escajg, a otac mu krupne sudove. Ali me zeznuli, ove nedelje sam ja prala krupne, i definitivno žica me uništila.Не могу ја то. И кажу машина...па јесте, али оно најгоре морам на руке опет.
Спаси ме за тањире, чаше, есцајг и лајт запрљано посуђе, али мени она жица уништи нокте.
Ja ništa ne radim bez rukavica.Uništišmo nokte u vodi, krpi i hemiji. Nikako da probam rukavice ali mislim da bih pola suđa polomila.

Зар ти не клизе судови? Које рукавице користиш, хируршке или оне за рибање, дебље?Ja ništa ne radim bez rukavica.

Тепсије, шерпе и тигање. Увек нешто загори или ухвати са стране, ја то морам жицом.I sada sam zbunjena, šta ribate svakodnevno sa tom žicom?![]()
Pored ovog što je Mina rekla, ja još žicom ljuštim mlade krompire. Drugom, naravno, ne ovom za tiganje.I sada sam zbunjena, šta ribate svakodnevno sa tom žicom?![]()
Te kao hirurške, samo ne lateks, nego nitrilne. Kupujem ih na kutije, i stavim po dve rukavice na ruku. Pocepaju se, ali ne često koliko bi mogle da se cepaju. Kutija od 100 komada mi traje 4 - 5 - 6 meseci, kako kad.Зар ти не клизе судови? Које рукавице користиш, хируршке или оне за рибање, дебље?
И како ти се не поцепају од жице?
Ја као деца, 1000 зашто![]()
Ja sve u rukavicama radim. Krompir recimo nikad ne gubim bez rukavica o sudju i kupatilu da ne govorimo. Malo je neobično u početku ali se navikne.Sklona sam svakakvim alergijama i ovako mi je puno bolje.Uništišmo nokte u vodi, krpi i hemiji. Nikako da probam rukavice ali mislim da bih pola suđa polomila.
И да немаш алергију, добро је то са рукавицама. Ко може.Ja imam jako suvu kožu. Ako perem sudove bez rukavica otvore mi se rane od deterdženta, ma koji da koristim.
Tako da uvek u kući imam kutiju rukavica.
Jesi probala s bebi puderom?Meni baš rukavice isuše kožu. U njima mi se znoje ruke, posle su mi ko šmirgla čupave. Jedino ne ako je na kratko, tipa, da oribam kupatilo. Ili ako namažem prvo debeo sloj kreme ili vazelina ispod, ali onda mi klizaju.
Јао, сад ме подсети.Meni baš rukavice isuše kožu. U njima mi se znoje ruke, posle su mi ko šmirgla čupave. Jedino ne ako je na kratko, tipa, da oribam kupatilo. Ili ako namažem prvo debeo sloj kreme ili vazelina ispod, ali onda mi klizaju.

Jesam, ali isto mi osuše ruke užasno. Šta god i koje god, osim kažem, ako namažem nešto u debelom sloju na ruke, ali...Jesi probala s bebi puderom?
E da, do pola noktiju, koji god da je lak.Да ли и вама скидају лак?
Баш до пола ноктију, ја сам тако зарозана чекала крај радног времена. И рекла сам нема силе више.E da, do pola noktiju, koji god da je lak.
Ja imam gel lak na noktima, mogu da stavim ruke u sonu kiselinu, a ne u rukavice.Јао, сад ме подсети.
Кад је почела Корона, кренем ја на састанак, турим маску и уђем у салу. Кад, на вратима стоји тип из обезбеђења и тутка ми рукавице, ја нећу, он каже мора или нема уласка, одустанем ја и ставим их.
Састанак је трајао сат времена, излазим и моментално их скидам, руке ознојене, смрде на гуму и нема ми пола лака на ноктима
Следећи пут сам му рекла мрш и ушла без њих.
А у пм...
Да ли и вама скидају лак?
Ja bih tačno vratila rukavice dok ne odem kući ili bih izašla po aceton.Баш до пола ноктију, ја сам тако зарозана чекала крај радног времена. И рекла сам нема силе више.
Сама сам у канцеларији, нико није видеоJa bih tačno vratila rukavice dok ne odem kući ili bih izašla po aceton.

Ја бих их само мало заоблила са стране.