- Poruka
- 63.764
Као да први пут у животу ово радим, указала сам се као прасе
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogami si se ukazala.

Титула ме она вештица одмах у АутокоректBogami si se ukazala.![]()

Саће га искључим@zendeli , jel čuješ ovo?![]()

Pu, kakva si!Саће га искључим![]()
А јел теби укључен?Pu, kakva si!![]()

Uključen je, uvek mi je uključen, nego jadan naučio već da mi čita misli, dugo se znamo, tek ponekad omane.@Red укључуј аутокоректа![]()
Ц, само си ти научила да провераваш шта ће скот да убаци...ја тек учимUključen je, uvek mi je uključen, nego jadan naučio već da mi čita misli, dugo se znamo, tek ponekad omane.

Ja ga toliko dugo koristim na ovom telefonu, da mi izbacuje predloge kad počnem da kucam, pa pola ni ne kucam. Tek nekad omane. Kad krenem da kucam poruku mušterijama da je nešto gotovo, on sam izbacuje gore, bukvalno mogu iz tri slova i predloga da sastavim poruku.Ц, само си ти научила да провераваш шта ће скот да убаци...ја тек учим![]()
То ради и без аутокоректа. Мени овај уноси забуну...али нека, забавно је. Све док некоме с посла не пошаљемJa ga toliko dugo koristim na ovom telefonu, da mi izbacuje predloge kad počnem da kucam, pa pola ni ne kucam. Tek nekad omane. Kad krenem da kucam poruku mušterijama da je nešto gotovo, on sam izbacuje gore, bukvalno mogu iz tri slova i predloga da sastavim poruku.

Mnogo lep oblik noktiju, divni, pravi i lepa boja laka.
Udarila sam mali prst sa unutrasnje strane. Mukica se bio sav iskrivio od otoka. Ali nije bio slomljen.Да видимо![]()
Ја сам то урадила пре 2 године, исто је тако било модро...а боли као ђаво.Udarila sam mali prst sa unutrasnje strane. Mukica se bio sav iskrivio od otoka. Ali nije bio slomljen.
Pogledajte prilog 1559051

Gel lak sa lampom? Neka hvala, nikad više.Ja nanesem ponovo sloj, brzo mi se ošteti. Što od kućnih poslova, što od tastature.
Ovo je gel lak, trebalo bi da traje duže.