Dacaland
Početnik
- Poruka
- 11
Sama sam radila, ovo je slikano brzo nisam ni pustila da se lak lepo osusi, mnogo mi se svidelo. sve sama radim, ja ovo obozavam. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ovo je moj omiljeni lak za nokte, imam 3 bočice
uvijek izgledaju lijepo i uredno
ps. danas nisu reprezentativni, nestali su jer sam se nervirala...
dok ne stasaju uživajte u fotki
http://2.***************/--cee6T4Ul1o/UHQIzXKSbBI/AAAAAAAAD2E/NRCb8At-mBw/s650/P1070397.JPG

odlicna je ta petrolej plavaKad mi donela cerka ja sam rekla - gde bas zelenu, onda je dosao muz i rekao - ti ne volis petrolej boju, a sin je kasnije prokomentarisao - nikad nisi sive nokte imala.odlicna je ta petrolej plava

Kad mi donela cerka ja sam rekla - gde bas zelenu, onda je dosao muz i rekao - ti ne volis petrolej boju, a sin je kasnije prokomentarisao - nikad nisi sive nokte imala.![]()
U zavisnosti kakvoj je svetlosti izlozen (prirodna, neonka, obicna sijalica) tako dominira nijansa. Dakle, imam najmanje tri boje u jednoj.![]()

...bice liker da se tesim......kratki bzz na oporavku...nude lak posto sam ofarbala nokte u divnu zuto smedju nijansu mladim orascicima......bice liker da se tesim...
Pogledajte prilog 291583

onomad sam vido babu oko šezdes i kusur godna nacrtala one sličice što šarate po noktima...:/

Joj, sto ja to mrzim! Sve te sare, sljokice, cirkoncice,...
To mi nije ni za devojcice, a ne zene.
Jel' baka imala i istetovirane obrve?![]()
onomad sam vido babu oko šezdes i kusur godna nacrtala one sličice što šarate po noktima...:/

Svaka slika ti je sa merom i ukusom (nokti, srviranje hrane,...- sve.)
hvala ti 

moji su nanDŽarasti od prekjuče pa počeo lak da se skida
a lakiram nokte jednom u godinu dana, moraću češće. baš mi slatko![]()
) preko njega stavi providni lak, duže će ti trajati.
msm ili skini lak ili lakiraj pet. 
skidam kasnije pa ću crveni koji sam dobila od dragog![]()
Strava.
Plusić za dragog.