Zenski nokti

2yvjgjb.jpg

:manikir:

ovo je moj omiljeni lak za nokte, imam 3 bočice :D
uvijek izgledaju lijepo i uredno :D
ps. danas nisu reprezentativni, nestali su jer sam se nervirala... :D
dok ne stasaju uživajte u fotki :P

http://2.***************/--cee6T4Ul1o/UHQIzXKSbBI/AAAAAAAAD2E/NRCb8At-mBw/s650/P1070397.JPG

obozavam ovo boju i laka a i svega ostalog, a i noktici na slici su bas lijepi.

:aha:odlicna je ta petrolej plava
Kad mi donela cerka ja sam rekla - gde bas zelenu, onda je dosao muz i rekao - ti ne volis petrolej boju, a sin je kasnije prokomentarisao - nikad nisi sive nokte imala. :hahaha:

U zavisnosti kakvoj je svetlosti izlozen (prirodna, neonka, obicna sijalica) tako dominira nijansa. Dakle, imam najmanje tri boje u jednoj. :lol:

Kad mi donela cerka ja sam rekla - gde bas zelenu, onda je dosao muz i rekao - ti ne volis petrolej boju, a sin je kasnije prokomentarisao - nikad nisi sive nokte imala. :hahaha:

U zavisnosti kakvoj je svetlosti izlozen (prirodna, neonka, obicna sijalica) tako dominira nijansa. Dakle, imam najmanje tri boje u jednoj. :lol:

a ima veze i sa okom posmatraca
tako kaze meni drugi za onu lila majicu koju sam kupila pre neki dan - jao sto ti je dobra majicica, koja je to boja?
ne vredi da ti pricam, kad se ne nalazi u tvom spektru boja :lol:

Joj, sto ja to mrzim! Sve te sare, sljokice, cirkoncice,...
To mi nije ni za devojcice, a ne zene.

Jel' baka imala i istetovirane obrve?:lol:

ne volim ni ja
sanse nema da bih uradila takav manikir

onomad sam vido babu oko šezdes i kusur godna nacrtala one sličice što šarate po noktima...:/

ali ako je baka time sebe usrecila, ko smo mi da komentarisemo necije nokte

mnogo je lepse videti i tako sarene nokte kod nekog, nego videti depresivnu osobu koja sedi u cosku i ceka svoj poslednji dan :sad2:

Back