gost 112926
Ističe se
- Poruka
- 2.223

Eto Rijana i ja imamo isti problem ahahahahaha
e al' ja nisam tu da curama ulepsavam dan...a ni noc...
![]()
mislim a gel nije vestak?
ovo je forum i tema za razmenu misljenja..cisto prakticna pitanja onih koji su u nedoumici..mozda neko od onih koji ne vole kandze odluce da promene izgled svojih noktiju..
ja znam sa svojim kratkim koliko je potrebno nege i truda..zato mogu da pretpostavim koliko je tek potrebno sa takvim kandzama..
u srednjoj skoli smo na casu uzimali bris ispod tek opranih ruku i noktiju i bili zgrozeni onim sto smo videli ispod mikroskopa..
a ostalo su prosto prakticna pitanja..
kako se sa njima funkcionise u kuhinji?
kako se u toaletu sa njima opsluzujes?
kako se povija i kupa beba sa njima?
mislim a gel nije vestak?
ovo je forum i tema za razmenu misljenja..cisto prakticna pitanja onih koji su u nedoumici..mozda neko od onih koji ne vole kandze odluce da promene izgled svojih noktiju..
ja znam sa svojim kratkim koliko je potrebno nege i truda..zato mogu da pretpostavim koliko je tek potrebno sa takvim kandzama..
u srednjoj skoli smo na casu uzimali bris ispod tek opranih ruku i noktiju i bili zgrozeni onim sto smo videli ispod mikroskopa..
a ostalo su prosto prakticna pitanja..
kako se sa njima funkcionise u kuhinji?
kako se u toaletu sa njima opsluzujes?
kako se povija i kupa beba sa njima?
svi smo bre prenosnici - neko vise neko manje..
samo sam radoznala kako funkcionisu stvari sa ob fazom i tako to..
i takvim noktima.
a ja sam svoje vec postavljala na drugim temama..
svi ih vec znaju..
gledam sad svoje nokte
odseceni do panja i bez laka
ne zbog higijene,ili sto me mrzi ,vec jednostavno ,ja nisam ta koja ce da turpija,macka i duvka u nokte i mase sa njima dok se osuse.
nekako mi ne ide uz karakter.
al da imam love i vremena onako za manikir svaki treci dan,racunam da duze lak ne moze da stoji,
verovatno bih jedno vreme visila po salonima,a mozda i ne bih
ne mogu da podnesem to turpijanje,ko po zivcima
....ni ja...zapravo mrzim kad me dodiruje neko koga ne poznajem pa zato ne idem u salone, cak i frizeraj odbijam...OPI je spas, moja omiljena bordo boja i milina...stoji po dve nedelje bez da mrdne...a imam srecu valjda da mi je oval prirodno postavljeni oblik pa ne berem brigu...volim kratke iskreno, nekako su mi sik i deluju kao da kazu "bas me briga"...da se spasim odma' - lepi su i duzi samo french i kockaste ne volim bas nikako, taj oblik nikada nisam nosila a jesam i crne, sive, braon, teget, boje menjam ali uvek neke tamne nijanse![]()
kako bre svima traje taj opi osim meni?
jedino na nogama bas traje,al na rukama nema sanse.
masina pere sudove,al ja ribam serpe,plehove....sve se to oguli za cas
kako bre svima traje taj opi osim meni?
jedino na nogama bas traje,al na rukama nema sanse.
masina pere sudove,al ja ribam serpe,plehove....sve se to oguli za cas
...ja ne kupujem opi, bezobrazno je skup, a traje isto, samo preko namazes bezbojni..![]()
Pa bas i nisam sigurna da traje isto... kad koristis OPI i obican lak... Postoji razlika... Velika,kao i u ceni tako i u kvalitetu.
Pa bas i nisam sigurna da traje isto... kad koristis OPI i obican lak... Postoji razlika... Velika,kao i u ceni tako i u kvalitetu.
Foot fetish... garant! Kad ti kaze razbojnica...
evo neka moja slicica
![]()
![]()
..jedino ako traje duze od 7 dana priznajem....ili ja imam kvalitetne nokte pa im obican lak ne smeta.....