Zenski napad

commodore:
@ Sharlotte the...

A decku nemoj da se foliras. Nego budi ono sto jesi. I reci mu onako kako jeste. Gledaj ga u oci i kazi mu sta imas. Da vidis kako ce da te postuje od 1. sekunde zbog toga.

Па сад не знам...ОК је да буде оно што јесте. Ако није тако...брзо ћеш провалити. Али искрено...тако директна ситуација може да те доведе у баш непријатну ситуацију. Мислим оно...рецимо не свиђа ти се...а врло је директна...баш непријатно ако не желиш да је безобразно откачиш. Ипак сам за дискретније варијанте...оно баци мамац, а ти као heat seeking missile...нађеш пут. Али проћи ће доста времена док уопште науче да ослобађају топлоту...

Али добро, свако има своје мишљење и жеље.

Pa poslao si mi "Nezavrsene price"......eto zasto sam se ucutao....citam i ne disem..zayebane su to stvari moj kapetane.

Mala je extra....pazi kad je se secam posle toliko godina....a nisam ni sumnjao da se ona seca mene.... 8-)
Evo,muva se Amore oko mene...moram da idem...da slucajno ne procita :(
A bio sam cool tip.....

Poz.

OljicaOljica:
Dragi muskarci,
Sta mislite o tome da zena bude ta koja preuzima inicijativu u ostvarivanju prvog kontakta. Naravno, sve to da bude diskretno i lepo upakovano, .. pogled, osmeh, sms, poziv, pozdrav ..

pa ne znam. .......pa nismo bas sve iste........retko kad koga bas prva startujem

Ala laze
exciting.gif

Vidi stvarno, a ja pomislio da si navucena na tackice, zna to da bude vrlo zarazno.
Evo pogledaj AntunTuna ili lava oni nema sanse da se izlece :lol:
A nesto mi se cini da ces im se i ti vratiti:idea:

loop:
Vidi stvarno, a ja pomislio da si navucena na tackice, zna to da bude vrlo zarazno.
Evo pogledaj AntunTuna ili lava oni nema sanse da se izlece :lol:
A nesto mi se cini da ces im se i ti vratiti:idea:

moguce, ko zna
ponekad kad nesto ne zelim do kraja da kazem vec ostavim sagovorniku da sam sebi da odgovor onda tackicam okolo :)))

ili to pisem
ovako
jedan
po
jedan
red
non
stop
dodajem
cool, jel'da

Ja sam tako pisao na mesingeru, ove ne pisem tako, ipak je teze za citanje.
A kad imas nedovrsenu misao...sto ne ostavis ovako...tri tackice, to onda nesto znaci, a kad ih ostavis 12 onda pojma nemam zasto bas toliko :?

Back