Женски материјализам у сексуалним односима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

rusdrugsrba

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
259
Данас многи нормални момци не траже девојке, више воле да живе сами. Већина мушкараца који покушавају да се упознају су алфа мушкарци (коjи добиjаjу секс апсолутно бесплатно) или младићи без искуства. Савремени мушкарац више није заинтересован за жену јер жене захтевају све више и више.

Да ли желите да се упознате са примерима женског материјализма са руског интернета? Одабрао сам, адаптирао, уклонио псовку и превео неколико занимљивих изјава и приказао их у форми сажетака.


Жене данас желе не само подршку, већ односе доживљавају искључиво као социjaлни лифт и решење њених проблема, пре свега мислећи само на себе и своју корист, а деца су само параван.

... Навикла сам да све имам на рачун свог мужа, он не може ништа да ми одбије. Пре њега сам радила, покушавала да уштедим, нисам себи куповала посебно скупе ствари, али сада, напротив, jeр новац који су други зарадили троши се много лакше него сопствени, поготово што имам пун приступ његовом новцу. Брзо се навикнеш на добре ствари...

...Зарађивање ВЕЛИКОГ новца је мушки посао. Жена треба или може да ради, или да јој не буде досадно да цео дан седи код куће, или да обезбеди своје мале трошкове...


...Не могу сама да зарађујем, новац лако долази од мог мужа, пре мужа је долазио од мушкараца са којима сам излазила на састанке, иако нисам ни спавала са њима...

...бити спонзоруша је заправо кул! Права жена не мора да се труди, и да, то заиста лоше утиче на њен изглед - сав овај стрес, посао, рано устајање, вожња 2 сата до радног места... Само се треба успешно удати , богатом човеку који је јако заљубљен у тебе . Не за некога ко ће те једноставно имати зато што те подржава, а притом ти и замера, већ за некога ко те воли и до ушију је заљубљен у тебе. По могућству не превише стар, јер су старци страшни за младу жену! Нађи себи једног, дај му бар једно дете и буди срећна!..

...Имам добро зарађеног мушкарца. Много смо путовали, постало је могуће да на његов рачун задовољим све своје жеље... Не смета му моја оскудна плата. Чак и воли. Истина, не волим га и чак га не желим. Осећам се као спонзоруша. С друге стране, мој живот је постао удобан само са њим...

Ево их, дуплих стандарда и лицемерје.
Не, слажем се да је бити жиголо лоше, али је онда бити спонзоруша потпуно иста употреба мушкарца без осећања када је потребан као извор новца (тј. потпуно иста ситуација када жиголо користи жену).
И изгледа да критикујете жиголе не зато што мислите да је лоше живјети на туђи рачун, већ зато што не волите конкуренцију, мислите да су такве преваре искључиво женска узурпација.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top