Dragoljub69
Buduća legenda
- Poruka
- 26.820
Bliznakinje...
Kažu zli jezici da sam i ja,a ja, ustvari,jedinac...

Kažu zli jezici da sam i ja,a ja, ustvari,jedinac...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takoe-Oš -neš a u pm!ja pričam punoali konkretno
ne volim one koji okolišaju
ok, drama, ali u knjigama
Reče mi jedan čoek da u razgovoru okolišem kao kiša oko Kragujevca. Navodno sam preopširna, pravim veliki uvod, digresije....
muskarci i zene znaju cesto da koriste razliciti vokabular po tome najlakse primetis razliku, mada daleko od toga da su svi primerci svog pola takvi. i zene vole cesce da koriste stilske figure, detaljne opise itd, to posebno primecujem u pisanoj formi kao ovde na forumu kad sam ono vec zzzz dok ne zavrsim citanje necijeg posta (takve postove najcesce citam na preskok ne bih li shvatila o cemu se radi). koliko i sama koristim zenski vokabular i pricam ko zensko ne znam, verovatno bi trebalo neko sa strane da me oceni. obzirom da volim kratko i jasno izrazavanje gde se vise paznje posvecuje sustini nego formi zelim da verujem da se i sama tako izrazavamKoliko se muški i ženski način verbalne komunikacije razlikuju?
I nemojte mi o generalizaciji; to već znam ... Trtljajte slobodno. Da vidimo ko ume najbolje i ko će najviše ...
da su svi primerci svog pola takvi
Кад ти то мушкрац каже, онда то значи да је хтео да ти каже да га интересује друга жена. Нема то везе са твојим причањем. Он се тако изразио али је у ствари рекао ово.Reče mi jedan čoek da u razgovoru okolišem kao kiša oko Kragujevca. Navodno sam preopširna, pravim veliki uvod, digresije ... i on se namuči slušajući me dok stignem do suštine onog što sam htela reći. Kao - nikako da pređem na stvar (ne onu).
Задржи нормалан однос са њим. Ово уколико није био агресиван, увредљив...Pitam se da li više ikad da progovorim s njim.
..
A da si joj savetovao da potraži kakvog manje sklonog pametovanju,mlađeg i praktićnijeg? Koji ,uz to,zna i da sluša?Гледај друге мушкарце...сигуран сам да има и згоднијих, и паметнијих и богатијих мушкараца од њега. Требаш бити стрпљива, и никако НЕ НАПУШТАЈ СВОЈ СТИЛ. Наравно, стил се увек може дотеривати, али не напуштај га. Било би то као одрицање од себе. Јер твој стил то си ти. Ту си најјача, најстабилнија и највише можеш да даш. .
A da si joj savetovao da potraži kakvog manje sklonog pametovanju,mlađeg i praktićnijeg? Koji ,uz to,zna i da sluša?![]()
Ja kapu ne nosim,samo šešir ponekad na pecanje...не могу јој то саветовати јер:
1. не знам колико година има тај што јој је ставио на знање да се држи подаље од њега. Можда она воли старије?
2. не знам каквог мушкарца она готиви.
3. Мислим да је тај мушкарац довољно паметан. Јер је нашао начин како да стави женској на знање да га остави на миру. Дакле: тип има петљу. (ја бих овде рекао да журим на воз, рецимо...или да ћу је назвати сутра..или да ми се њене причице јако допадају, само што бих волео да их заједно анализирамо поред реке на сунчаној страни у хладовини...или какву другу глупост).
4. тип је веома практичан!! Довољно практичан, јер оно што је рекао ради ко сат. Она не само да га се оставила, већ размиља да ли да прича с њим уопште! Капа доле, јер тип зна шта ради.
Ма не ради се овде о теби.Ja kapu ne nosim,samo šešir ponekad na pecanje...
A i inače koja čast tipu kog žemska nadlajava?
Ta koja mene nadlajala,još se nije rodila!
Како ти знаш колико је млада та кока? она ти рекла?A inaće ,tvoja primedba ne stoji-poznato je da koke vole da oprobaju mlađe pevce,:
оххх...значи, тип ипак покушава да ти се удвара.Jao, YNYK me raznežio ...
Ja sam ovog muškarca ostavila na miru, ali njemu to, izgleda, ne odgovara. Kaže da sam slađa od Mire.
Po svemu sudeći, u mojoj brbljivosti ipak ima nekog šarmantnog smisla.
To ti bilo za nauk,naravno da nije o meni nego o tom šmokljanu!Ма не ради се овде о теби.
Како ти знаш колико је млада та кока? она ти рекла?
Imam traumu od jedne drugarice koja prepricava nesto ionako nebitno tako sto krene od 50 dogadjaja koja su prethodila tom trenutku. Bukvalno se unervozim i hocu da iskocim iz koze od nervoze.
Uvek mi je bilo nekulturno prekidati ljude dok pricaju ili ih ne slusati, pa sam trpela i slusala, ali sad primecujem da ih prekidam i usmeravam na sustinu...samo da sto pre zavrse. A kad mi to ne uspe, prosto se iskljucim i sacekam da prestanu da otvaraju usta.
Znam,grozna sam.
Ali, da je to zenska prica i nije. Jer najvise me smaraju tako kolega sa posla i drug.
Треба да нађеш мушкарца. Под хитно. Али немој да журиш, само ради на томе одмах.