zene bikovi su lepe i vrlo drustvene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to se slaže
često imamo jedan znak koji nam je suđen
Od kako sam poceo da se interesujem za astrologiju primetio sam da kod zenskih osoba ja cesto srecem kombinaciju rak/blizanac, blizanac/rak, dupli strelac ili neki znak/asc strelac.
.

Razne su naravi ljudi, pa nije ni čudo da se mnogi međusobno ne podudaraju ili ne trpe...ali pri procenjivanju drugih bi ste trebali biti svesni prvenstveno sebe i svojih vrlina i mana, pa u odnosu na to, pokušati objektivno da procenite "protivnika" o kojem pišete. Čini mi se da se većina toga svodi na pisanje iz sopstvenog ugla gledanja kada su kritike u pitanju...što je normalno za čoveka, ali kada uđete u dubiozu obrazlaganja, vidi se da iz mnogih komentatora progovara subjektivnost, a to onda nije realna slika... Sada se pitam da li želite da budete realni ili je cilj da se iznesu svoji problemi. Pišete li da nekoga podučite ili da nekoga okrpite? Ono što je nekome pojam ispravnosti, drugome nije. Zato mi nisu najjasnija čvrsta stajališta nekih ljudi u odnosu na druge znakove (u celom ovom PDF-u)
O horoskopskom ženskom biku iz svog bikovskog iskustva mogu reći: Ukoliko vas zanima, posvetite joj pažnju. Ne bih rekla da će se baviti onim koji se nije potrudio oko nje. Dokle god vas poštuje i imate njeno poverenje-biće uz vas i imaćete punu podršku u životu. Sve ostalo je izgradnja međusobnog odnosa koji bi u ovom slučaju trebao da se temelji na prezentaciji reda, rada i ambicije za usavršavanjem. Bez laži i velikih životnih ambicija koje ne možete da ispunite. Bik to ceni, bilo muški ili ženski. O sexu se već pisalo i tu ste većinom upravu, koji imate direktna iskustva. Čulnost, predigra (čak i više verbalna i životna nego fizička) i posvećivanje osobi sa kojom ste, a ne sebi. Bik ne skače sa lustera, nije akrobata, voli da mu je udovoljeno, pa samim time i udovoljava drugome bez ustručavanja, ukoliko mu je jasno šta treba da radi. Bik ne voli konflikte, naprasna ludila i ljude koji lako planu. To ga odbija jer mu remeti mir koji mu je potreban. Ne znam koliko je uopšte spreman da se bavi tuđim ludilima u praksi... Ko voli vrpoljaste, lii aktivne žene, koje će preuzeti inicijativu u startu, ili one koje će reagovati na muškarceve migove promptno, ili promene raspoloženja-teško da će ovde naći zadovoljstvo.
Ukoliko vas bikčica ne zanima-samo joj se nemojte udvarati, i verovatno da nećete nikada ni imati potrebe da obarate ruke sa njom. Drži se svojih ubeđenja, jer je sigurna da je to ispravno, kako god to vama izgledalo. I braniće ih u konfliktima čvrsto, jer u njih ulazi samo ukoliko je baš ispi***na . Bavi se onim što je prihvatila da je njeno, i tome se posvećuje.
Eto...to bi bilo moje viđenje-pa kome posluži![]()

I muski i zenski bikovi vole vodu. Djakuzi, bazen, tusiranje, more. Uziva se u vodi.
Tako kažu astrolozi,a takvo je i moje iskustvo, znam baš veliki broj parova te kombinacijeOkej,,,kul,a sa kojim se znakom najbolje slaže muški bik?
Slučajno,se desilo najviše prijatelja i rodbine su škorpije,,,da li je to i u ljubavnom smislu savršen par...Bik i škorpija
U mom okruženju ima dosta parova bik+ riba pa i to je fina kombinacija .

dobre su..al samo za onu stvar ,to im je krajni dometmaterijalisticke drocedobre su..al samo za onu stvar ,to im je krajni domet

Zato sto ih ne mozes imati zato su i droce. Bikuse su super.
ponasaj se![]()