cLick - OR - Die
Poznat
- Poruka
- 7.126
A kakav ti je to avatar, kao da si ispala smetlarima iz kamiona...
U gadnu babu Raste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kakav ti je to avatar, kao da si ispala smetlarima iz kamiona...
Uostalom, i muskarci pribegavaju varkama .. recimo, namesti kitu tachno ispod shlica na pantalonama, i dovoljno je da se samo malko digne i izbochi ispod onih 10 slojeva platna sve sa dugmicima ili rajsfershlusom, pa da izgleda kao da u gacama ima pitona, umesto poskoka.
Da se tebi torba, ne bi ti puno birala. A poskok poskok i on udje u rupu, ako je poskok nije mutav.

da li vam se desilo da skidate svoju devojku, švalerku, šta već
i onda odjednom grudi nisu ni izbliza visoke, ni izbliza velike...
podignete brushalter a on težak od dodataka jastučića i sl...
ili, sve super, i odjednom joj se odlepi veštačka trepavica?
ili joj otpadne veštački nokat?
kako reagujete...
smuči vam se taj momenat i ta slika, ili joj kažete nešto lepo, tipa dušo ja volim tvoje grudi, i nema potrebe za tim dodacima...
i... drugo...
vaša riba je svesna seksualnosti i kako da je upotrebi...
kreće u grad u tesnoj bluzici ali bez brushaltera, a i vas je navatala na tu foru
smeta li vam...
i, tako redom o ženskim varkama i mamcima...![]()
Obicno italijani na plazama stavlaju u kupache carapu i posle se prica kao oni extra ljubavnici mnogo su zene naivne znaci
Sve je dobro dok ne otpadaju ruke i noge...
Ima u Srpska varijanta
U novcanik se stavi tuce 10tki i na kraju iljadarka i u kutiju malbora se mecu cigare ronhil pomaze kazu i rolex sa buvljaka...ma svi lazu
E ne mogu da verujem. :-D :-D :-D :-De hvala ti.a i mi ribolovci više ne moramo da puštamo mali nokat!![]()

vidish kako tetka vesela to radi

Eee... to je to!Lako je vama da se utežete i napucavate, a kada poskidate sve spojlere, šta onda??:???:
A, muškarac... može samo da nosi široko ili usko i da menja boje..![]()
shto mi ovo poznato..a celo leto idem bez brusa.. ljudi se plashe golih sisa..Jedna moja drugarica nikada nije dala da joj frajer tokom seksa skine brus...

kad poskidamo sve spojlere...vas bas zabolecnu ona stvar!
jer vas u tom trenutku interesuje samo jedna jedina stvar, koja i tako i tako, ne moze da se budzi!
To samo pokazuje koliko su te zene podmuqle u dushi!da li vam se desilo da skidate svoju devojku, švalerku, šta već
i onda odjednom grudi nisu ni izbliza visoke, ni izbliza velike...
podignete brushalter a on težak od dodataka jastučića i sl...
ili, sve super, i odjednom joj se odlepi veštačka trepavica?
ili joj otpadne veštački nokat?
kako reagujete...
smuči vam se taj momenat i ta slika, ili joj kažete nešto lepo, tipa dušo ja volim tvoje grudi, i nema potrebe za tim dodacima...
i... drugo...
vaša riba je svesna seksualnosti i kako da je upotrebi...
kreće u grad u tesnoj bluzici ali bez brushaltera, a i vas je navatala na tu foru
smeta li vam...
i, tako redom o ženskim varkama i mamcima...![]()
Jedna moja drugarica nikada nije dala da joj frajer tokom seksa skine brus...
Svi su joj blejali u grudi, ali kad mi je jednom pokazala koliko jastucica ima u grudnjaku, nisam mogla da vjerujem... Ja nemam neke grudi, ali za nju sam Samanta Foks...![]()
Ne znam, nisam se ja hebala sa njima...Kakvi su to frajeri kojima cura zabrani da skinu brus...?![]()

Kakvi su to frajeri kojima cura zabrani da skinu brus...?![]()
joj fujj..zamishljam veshtachki nokat kako otpada i trepavice ijojj..sva sreca silikoni ne otpadaju..