ženske varke

Ne znam, nisam se ja hebala sa njima...:lol:

Inace, da je ne znam ti kakva strast u pitanju, izduvala bi kao mjehur od sapunice, ako bi se kad bi se skinuo, pokazalo da ima neku mukicu medju nogama...:-?

O zene, sta vam je. Pa koliko ima tipova sa malom kitom? Mozda 1 posto, znaci sanse da naletis na takvog su nikakve.
A ja i ne volim bas zene sa velikim sisama jer onda dok je torbam ne vidim joj facu.

O zene, sta vam je. Pa koliko ima tipova sa malom kitom? Mozda 1 posto, znaci sanse da naletis na takvog su nikakve.
A ja i ne volim bas zene sa velikim sisama jer onda dok je torbam ne vidim joj facu.

zar nisi rekao da i glava moze da joj otpadne i da te ne zanima, samo da joj stavis u pi.cu. to su tvoje reci. kakva sad faca? :shock:

Ajd ne lupetaj... Naravno da na moju strast utice to kakav je on... I fizicki i psihicki...
U suprotnom, svi bi se zaljubljivali zato sto je taj neko "dobar u dusi", a sto je prica koja nema veze sa mozgom...

sve dolazi iz glave.
Uzmimo na primer da pravom muškarcu žena može da uzburka more strasti (i obrnuto) bez obzira da li je ista guzata ili sisata.

Da nije tako Yoko Ono nikad ne bi navatala Johna Lennona, već bi se gušio međ grudma neke rasne kokare.

Koliko bezguzih i bezsisih žena nosi to što ima 16x bolje nego neka trapava roksa koja ljulja levo desno.
Kolioko muških petlića prevrne pola grada samo zato što ume da pogleda ženu tako da ovoj oteknu i hipofiza i bartolidova žlezda zajedno.

Ali..lenji duhom, najradije, kao oni u mesari matijević, veruju da strast ima veze sa delovima tela..

a sto volim ove sto vole sve prirodno
cik im se pojavi neizdepilirana

Pa moram priznati da se moj nije iznenadio niti reagovao kad me je osvetlio pun mesec.
Tj jedan njegov deo je ipak reagovao , uobicajenom reakcijom.

''Danas su petli cudni , svaka im dlaka smeta...
ja ne znam sta je razlog , danas su drugi dani
ali spram mog petla!
Ovo su sve cverglani. ;)''
:D

Back