Pored znacajnog broja matorih devojaka (28, 29, 30 godina i vise) koje nisu u vezi, vidim i more onih koje su u takozvanim dugim vezama gde se sa (ocigledno pogresnim) muskarcem 'zabavljaju' i 'zabavljaju' i 'zabavljaju' vec godinama. Zapravo zabavljaju se toliko dugo da je to odavno vec prestalo da bude zabavno.
E sad, mnoge od njih potajno osecaju da je krajnje vreme za brak i decu. Medjutim, posto nije u zenskoj prirodi da nedvosmisleno prica o necemu, niti da preuzme inicijativu (svaka cast izuzecima), ona njega ne moze prositi. Zato devojke pocnu da primenjuju neke od sledecih taktika koje sam primetio kako bi na indirektan nacin svojim momcima stavile do znanja da je vreme za udaju i decu:
Besomucno slikanje sa decom svojih prijateljica ili rodbine. Slike ukljucuju drzanje deteta u rukama (ako je u pitanju beba) ili grljenje i ljubljenje. Pozeljno je da se dete ne otima. Postavljanje tih slika na Fejsbuk profil sa komentarima tipa: Moje dete, * i ♥ ili jos ociglednija varijanta: Ocu i ja ovakvo.
Postavljanje slika svog decka sa nekim detetom uz komentare: * i ♥.
Vodanje decka po svim mogucim svadbama svojih prijateljica.
Slikanje sa mladencima i deckom, postavljanje slika sa tih svadbi na Fejs, a zatim lajkovanje komentara tipa: Vi ste sledeci; A kad ce vasa svadbica? itd
Slobodno prosirite svojim primerima.