Na osnovu cega da "primi"
pa ni manje ni vise nego 500 evra.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na osnovu cega da "primi"pa ni manje ni vise nego 500 evra.
Uzevsi sve u gorepomenuto i do sad izreceno situacija stoji ovako .Rave one koje mi javno priznaju da su to sto jesu uvek cu da udostojim razgovora a o ceni pa necu je komentarisati jer to nije pristojno dakle ako se sve poklopi pasce transakcija uz sve pocasti i postovanje.Kod onih riba koje se deklarisu kao "postene" a imaju namere da se finansijski okoriste tu je situacija kontra ove prve.Dobice laznu nadu da sam progutao mamac istrpacu ih najstrasnije i zavuci maksiomalno a onda pedalirati bezdusno.Obozavam da ih nerviram i kinjim kad im potopim sve ladje i kad popushe za combinaciju .
pa primi ga 500x i molim lepoNa osnovu cega da "primi"pa ni manje ni vise nego 500 evra.
Ne kukumavči! Dodje mi da ti dam cuclu i pustim uspavanku.
U Novom Sadu u porastu broj beba narkomana!
Skoro svakog meseca u novosadskom porodilištu "Betanija" na svet dolaze bebe koje odmah po rođenju završe na terapiji odvikavanja od droge
Ih kud i tebe tamo ne poslase odmah po rodjenju,sad bi manja steta bila! Ko zna sta si i ti sve preko pupcane primao,inace kako objasniti tu psihozu.
Tema... u zemlji gde živiš za ovakve govore mržnje bi poturao dupence druDarima u zatvoru a dete bi gledao samo na slici. Na žalost, u Srbiji ne postoje institucije koje prate pisanija na forumima, inače bi 20% korisnika bilo uklonjeno i iz virtelnog sveta i sa ulica.
Ipak nije tolika kriza kad portiri od svoje plate mogu da plate sex.
- - - - - - - - - -
Tema... u zemlji gde živiš za ovakve govore mržnje bi poturao dupence druDarima u zatvoru a dete bi gledao samo na slici. Na žalost, u Srbiji ne postoje institucije koje prate pisanija na forumima, inače bi 20% korisnika bilo uklonjeno i iz virtelnog sveta i sa ulica.