Zenske sramote

Na osnovu cega da "primi" :hahaha: pa ni manje ni vise nego 500 evra.

sto je vise od prosecne plate..
pa za 100 evra dobijes ceo paket usluga od profesionalke a ne od nekog balvana koji lezi tamo i cheka da ga primi jer je tatina sponzorusa pa se kao stidi i sve nesto snebiva a pre toga si potrosio 300 evra za vecere i izlaske i dobnio na kraju polusvrs od kompleksasice.

- - - - - - - - - -

sugi, ti si moj idol bate :)

Uzevsi sve u gorepomenuto i do sad izreceno situacija stoji ovako .Rave one koje mi javno priznaju da su to sto jesu uvek cu da udostojim razgovora a o ceni pa necu je komentarisati jer to nije pristojno dakle ako se sve poklopi pasce transakcija uz sve pocasti i postovanje.Kod onih riba koje se deklarisu kao "postene" a imaju namere da se finansijski okoriste tu je situacija kontra ove prve.Dobice laznu nadu da sam progutao mamac istrpacu ih najstrasnije i zavuci maksiomalno a onda pedalirati bezdusno.Obozavam da ih nerviram i kinjim kad im potopim sve ladje i kad popushe za combinaciju .

Uzevsi sve u gorepomenuto i do sad izreceno situacija stoji ovako .Rave one koje mi javno priznaju da su to sto jesu uvek cu da udostojim razgovora a o ceni pa necu je komentarisati jer to nije pristojno dakle ako se sve poklopi pasce transakcija uz sve pocasti i postovanje.Kod onih riba koje se deklarisu kao "postene" a imaju namere da se finansijski okoriste tu je situacija kontra ove prve.Dobice laznu nadu da sam progutao mamac istrpacu ih najstrasnije i zavuci maksiomalno a onda pedalirati bezdusno.Obozavam da ih nerviram i kinjim kad im potopim sve ladje i kad popushe za combinaciju .

Ipak nije tolika kriza kad portiri od svoje plate mogu da plate sex.

- - - - - - - - - -

Tema... u zemlji gde živiš za ovakve govore mržnje bi poturao dupence druDarima u zatvoru a dete bi gledao samo na slici. Na žalost, u Srbiji ne postoje institucije koje prate pisanija na forumima, inače bi 20% korisnika bilo uklonjeno i iz virtelnog sveta i sa ulica.

Na osnovu cega da "primi" :hahaha: pa ni manje ni vise nego 500 evra.
pa primi ga 500x i molim lepo :mrgreen:
mislim pito ja jednom takvu jednu sto se pre-cenila...
jeli bre znas li ti kolka je moja satnica u firmi . Ona kao -pa ne znam ? Reko 180din... Ajd tebi cu dati 200 za sat vremena...
I ona se onda kao uvredila :roll:, pa po cemu si ti vrednija od mene piz.ti materina...jos sam bio i darezljiv 10% :lol:

U Novom Sadu u porastu broj beba narkomana!
Skoro svakog meseca u novosadskom porodilištu "Betanija" na svet dolaze bebe koje odmah po rođenju završe na terapiji odvikavanja od droge

Ih kud i tebe tamo ne poslase odmah po rodjenju,sad bi manja steta bila! Ko zna sta si i ti sve preko pupcane primao,inace kako objasniti tu psihozu.

Glupa Zena
Čovek se našao pred sudom optužen za ubistvo s predumišljajem. Pita ga sudija:
- "Ovde se radi o krvavom ubistvu. Kako se branite?"
Optuženi:
- "Bila je toliko glupa da sam je morao ubiti."
Sudija:
- "To ne smatram olakšavajućom okolnošću."
Optuženi:
- "Pa, dobro, cenjeni sude... da ispričam kako je bilo. Živeli smo u jednoj zgradi. Iznad nas je živela porodica s dvoje dece. Bilo je stvarno žalosno, deca su bila jako niska rastom. Sin od 12 godina je bio visok svega 80 cm, a onaj stariji, od 19 godina, svega 85 cm. Jednog dana, u razgovoru sa svojom ženom, kažem da je to stvarno tužno i da mi ih je žao."
- "Da, reče zena....to su Pirineji."
- "Mislila si Pigmeji?"
- "Ne, Pigmeji su ono što nam se nalazi pod kožom i zbog čega pocrnimo."
- "To je pigment."
- "Ne... Pigment je bilo ono na čemu su stari Grci pisali."
- "Pobogu, ženo, to je bio pergament."
- "Ne, pergament je kad neko pročita ili prikaže samo jedan deo nekog dela."
- "Poštovani sude, verovatno pretpostavljate da više nisam imao volje da joj objasnim da se radi o fragmentu. Seo sam na trosed i čitao novine. Ubrzo dođe žena s knjigom u ruci, legne pored mene, otvori knjigu i počne čitati deo nekog teksta:
- "Dušo, gledaj: Sunčana terasa od ručne torbe je bila učiteljica makroa 15."
Uzeo sam knjigu, pogledao i rekao joj:
- "Draga, ovo je knjiga na francuskom jeziku i tu pise: La Marquise de Pompadour est la Maitresse de Luuis XV, a to znači da je Markiza de Pompadur bila ljubavnica Luja XV."
- "Ne, reče ona - La Marquise je sunčana terasa, Pompadour je ručna torba, la Maitresse je učiteljica, a Louis XV je 15. makro. Ja to sigurno dobro znam. Nisam ja džabe imala ekstra časove iz francuskog jezika i vežbe sa svojim legionarom."
- "Mislila si na lektora?"
- "Ne, lektor je jedan grčki heroj."
- "To je bio Hektor i bio je Trojanac."
- "Ne, hektor je mera za površinu."
- "Mera za površinu je hektar."
- "Ne, hektar je božansko piće."
- "Ženo, nektar je bozansko piće."
- "Nije, to je reka u Nemačkoj."
- "Reka u južnoj Nemačkoj zove se Nekar."
- "Ne znaš ti to, još kao mala sam pevala s drugaricom duo o reci Nektar."
- "U duetu, tako si valjda htela reći."
- "Ne, duet je kad igraju Sarajevo i moj Željo."
- "Poštovani sude, tada sam uzeo čekić i opalio je po glavi. Konačno je zaćutala."
Sudija:
- "Optuženi se oslobađa....Ja bih joj presudio još kod Hektora."

Ipak nije tolika kriza kad portiri od svoje plate mogu da plate sex.

- - - - - - - - - -

Tema... u zemlji gde živiš za ovakve govore mržnje bi poturao dupence druDarima u zatvoru a dete bi gledao samo na slici. Na žalost, u Srbiji ne postoje institucije koje prate pisanija na forumima, inače bi 20% korisnika bilo uklonjeno i iz virtelnog sveta i sa ulica.

u kom bre ti donjem brijanju zivis a?
internet je ovo a ne skupstina opstine pomenute chederske selendre ili neke vecernje novine i politike ekspres od b92.

sloboda govora. mozes da citas i vidis sta ljudi misle.
sloboda govora i izrazavanja nije tvoja sloboda da cujes i slusas samo ono sta ti se svidja ili sa cim se slazes a ostalo da se zabrani, obrise, banuje i zatrpa da niko ne vidi

Poslednja izmena:
Takvih zena je malo, takoreci da su izuzetak (verovatno se radi o narkomankama ili drugim nekim poremecajima), a ja bih pitala postavljaca & Co. koji ga podrzavaju u ovakvim marginalnim pojavama, zasto ih dizu na "pijedestal" vaznih?

Back