- Poruka
- 72.589
I ako je zena ne bude sa smecarem, onda je ona pedofil, nasilnik, silovatelj i plus je plika. 3 u jedno. I treba joj oduzeti imovinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je. Sistem koji je drzao muskarce pokornim i pod represijom. Ako nisi mafke onda si skart.u samim brakovima sa smecarima nema nista loseg, nemoralnog, prljavog, pogresnog ili obezvredjujuceg, to su sve zaostale ili religijske odrednice, koje nemaju veze sa razumom.
Tako je. To je prava zena. A ne ove ostale... Da ih ne pominjem. Jadno i pateticno.Prava zena zna da ceni djubretara i nije joj vazno da se i isprsi ako treba plati mu za cigare kad mu ponestane od minimalca.
Da ga zaliva poljupcima i zagrljajima svaki dan i da mu cini one male sitnice koje znace u vezi. Da mu placa kartu, kupuje cipele, odecu, novu graficku.Smecar treba samo pravo zensko koje ce do neba da mu ga uzdize i cuva ga kao malo vode na dlanu.
Na sluzbenom putu.Žene biraju kriminalce jer znaju da će ostati u zatvoru 10 godina i tako mogu da se zezaju
Pa to i kažem.Tema je odlicna!
Tema je super.Pa to i kažem.
Nikad nismo imali ove, tipa "zašto žene".
Aha znaci ti si milijarderka i kriminalac pa si u egalu s njimaKontratema bi bila: promenila 40, ali lepa i prijatna ili nevina od 200kg koja vam kopa oci i gnjeci testite stiklama svako jutro..
Plavusica da objasni:
Da sam smecarka, ne bih imala nista protiv smecara. Jos ako je sposoban, i ima potencijal da postane milioner, pa krene u teretanu, postane zgodan, jos je obdaren, dakle bitan je kapacitet... Do tada, bili bismo sladak smecarski par. <3
Isto, muskarac koji je menjao puno zena, ne treba da ima protiv da je i njegova izabranica to radila. Samo egal, "bajo moj".![]()
Bas si zlaZašto muškarci hoće prepičku pored sebe a ne dobrodušnu mikrobiologičarku neoperabilne dioptrije

pa u cemu je problem sa smecarom, mozda njegov status. Mozda se on kupa posle posla, saljiv je divan i nezan ali nije pozeljan. Zbog cega. Bitno je da je covek vredan i da radi kakve su to predrasude o smecarima. zivimo u 21 veku.Kontratema bi bila: promenila 40, ali lepa i prijatna ili nevina od 200kg koja vam kopa oci i gnjeci testite stiklama svako jutro..
Plavusica da objasni:
Da sam smecarka, ne bih imala nista protiv smecara. Jos ako je sposoban, i ima potencijal da postane milioner, pa krene u teretanu, postane zgodan, jos je obdaren, dakle bitan je kapacitet... Do tada, bili bismo sladak smecarski par. <3
Isto, muskarac koji je menjao puno zena, ne treba da ima protiv da je i njegova izabranica to radila. Samo egal, "bajo moj".![]()
Uvek mi zanimljivo zasto ni jedan smecar ne seta dobru ribu, a mozda ima dobru dusu, skroman posten. I ako ima neku ribu ta riba deluje kao raspad. Zasto zene ne prepoznaju tu njihovu dobrotu, dok recimo skoro svaki kriminalac seta dobru ribu. Zbog cega zene u 21 veku gledaju novac, dok im ljubav i dobrota ne znace toliko koliko novac i status.
pa riba sa 40 likova iza sebe, ima isti status kao smecar medju zenama. I meni je to nejasno sta imate protiv smecara. Primitivan balkan.Popucali bez argumenata, pa ne znaju gde je levo. Krhki kao pahuljice.![]()