Ženske seksualne navike i izbor partnera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kontratema bi bila: promenila 40, ali lepa i prijatna ili nevina od 200kg koja vam kopa oci i gnjeci testite stiklama svako jutro..

Plavusica da objasni:

Da sam smecarka, ne bih imala nista protiv smecara. Jos ako je sposoban, i ima potencijal da postane milioner, pa krene u teretanu, postane zgodan, jos je obdaren, dakle bitan je kapacitet... Do tada, bili bismo sladak smecarski par. <3

Isto, muskarac koji je menjao puno zena, ne treba da ima protiv da je i njegova izabranica to radila. Samo egal, "bajo moj". ;)

Kontratema bi bila: promenila 40, ali lepa i prijatna ili nevina od 200kg koja vam kopa oci i gnjeci testite stiklama svako jutro..

Plavusica da objasni:

Da sam smecarka, ne bih imala nista protiv smecara. Jos ako je sposoban, i ima potencijal da postane milioner, pa krene u teretanu, postane zgodan, jos je obdaren, dakle bitan je kapacitet... Do tada, bili bismo sladak smecarski par. <3

Isto, muskarac koji je menjao puno zena, ne treba da ima protiv da je i njegova izabranica to radila. Samo egal, "bajo moj". ;)
Aha znaci ti si milijarderka i kriminalac pa si u egalu s njima

Plavusica da objasni:

pa u cemu je problem sa smecarom, mozda njegov status. Mozda se on kupa posle posla, saljiv je divan i nezan ali nije pozeljan. Zbog cega. Bitno je da je covek vredan i da radi kakve su to predrasude o smecarima. zivimo u 21 veku.

Uvek mi zanimljivo zasto ni jedan smecar ne seta dobru ribu, a mozda ima dobru dusu, skroman posten. I ako ima neku ribu ta riba deluje kao raspad. Zasto zene ne prepoznaju tu njihovu dobrotu, dok recimo skoro svaki kriminalac seta dobru ribu. Zbog cega zene u 21 veku gledaju novac, dok im ljubav i dobrota ne znace toliko koliko novac i status.

Razlog je, naravno, prost - pare i status.
Đubretar je, po ženskim shvatanjima, neko nesposoban, slab, plašljiv i nemoćan čim nije uspeo sebi da obezbedi neki bolji posao. A šta će njoj takav.
Kriminalac je neko ko je hrabar, odvažan, sposoban i jak čim je uspeo sebi da priušti toliko novca i strah koji izaziva kod drugih (eventualno) a njoj baš takav treba. Neko ko će da je "štiti" (od čega, samo ona zna). To što on nju nekad udari, to je za njeno dobro a i nervozan je, mnogo radi. To što ima 10 švalerki, to je što je lep pa ga vole žene.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back