Ženske seksualne navike i izbor partnera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako naidje na mladog, zgodnog, pazljivog, obdarenog pastuva-muzjaka, i zena moze u tome uzivati bez obaveza, i posmatrati kao sportsku aktivnost. ;)

Svi vi koji poverujete devojci da je imala samo 1, 2 ili 3, ste verovatno namagarceni. Nema nacina da se to zna sa sigurnoscu.

I tehnicki, vise je iskustva imala ona sto je bila sa jednim 5 godina, koji ima 19-20cm, nego neka sto je promenila 5oricu za to vreme, na po par meseci.
nema vise iskustva ali ima vise prosirenja na to si mislila. deformisala se bez mogucnosti vracanja na prvobitnu velicinu.

Ako naidje na mladog, zgodnog, pazljivog, obdarenog pastuva-muzjaka, i zena moze u tome uzivati bez obaveza, i posmatrati kao sportsku aktivnost. ;)

Svi vi koji poverujete devojci da je imala samo 1, 2 ili 3, ste verovatno namagarceni. Nema nacina da se to zna sa sigurnoscu.

I tehnicki, vise je iskustva imala ona sto je bila sa jednim 5 godina, koji ima 19-20cm, nego neka sto je promenila 5oricu za to vreme, na po par meseci.

grrr plavusice

Ne niti ima iskustva u sexu a posebno ne u odnosima,sve je samo sablon sa jednim koji se razlikuje od drugih,ako naidje na tog izmisljenog ne moze iskljuciti emocije pa ce hteti da ga zadrzi,posebno ako je ozenjen

Pa eto gore nevina se udala, pa dobila noz pod vrat.
Zato je bolje vise iskustva za devojku, da ne bi tako prosla.
Niko nema garancije da ce sve biti bajno, iako tako deluje u pocetku.
Ne bi zene raskidale, da nesto ne skripi, da im vise ne odgovara.

plavusica vara decka inace, rekla je

Jesi rekao i da si mi pisao u inbox, pa bio ignorisan.
Nisi moj tip. ;)

Nisam rekla da varam.. pazljivo procitaj.

Pa eto gore nevina se udala, pa dobila noz pod vrat.
Zato je bolje vise iskustva za devojku, da ne bi tako prosla.
Niko nema garancije da ce sve biti bajno, iako tako deluje u pocetku.
Ne bi zene raskidale, da nesto ne skripi, da im vise ne odgovara.

Jesi rekao i da si mi pisao u inbox, pa bio ignorisan.
Nisi moj tip. ;)

Nisam rekla da varam.. pazljivo procitaj.

Slobodno pokazi sta sam pisao, sirotice :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back