Zenske i muskarci se trebaju gledati i kao seksualni objekti

Sta je to sto nas prvo privuce kada nekog vidimo recimo na ulici nego izgled, drzanje tela...

Ma nije samo do bicepsa i izgleda tijela. Cure dosta kriju svoja osjecanja ali ono sto privlaci cure je kad se ocrta penis na slicu. Na primjer postoji jedna fotografija David Coverdale kad je bio malo puniji i kad je nosio jeans pantalone uz tijelo kad mu se jasno ocrtavao penis. To je stvarno privlacilo cure.

Pozdrav,

Ljubav nije samo u duhovnim emocijama, i nekim nadnaravnim osjecanjima nego i osjecaju seksualne privlacnosti. Glupo je reci za nekoga da gleda pripadnicu nekog pola kao seksualni objekat i smatrati to losim. Zasto se onda cure otkrivaju nego da budu privlacne kao seksualni objekti a kasnije i na duhovnoj osnovi.

To dvoje je povezano. Možda je ljubav upravo ta seksualna sklonost, koja je ispreplitana duhovnim emocijama i prijatnosti razgovora sa tom osobom. Ne ide jedno bez drugog.

Paice-lineup.jpg

Whitesnake

Mnogo su ovi pa marili za tijelo nego da budu cool.

kompleks, zasto sto su zene sebe uvek videle ko manje inteligentne od muskarca, pa sad sa ravnopravnoscu ne zele da budu samo seksualni objekat vec i inteligentne i tako tretirane ko muskarac

много су мушкарци криви за ово!
ми смо наметнули такав концепт, а жене су то прихватиле.

Pozdrav,

Ljubav nije samo u duhovnim emocijama, i nekim nadnaravnim osjecanjima nego i osjecaju seksualne privlacnosti. Glupo je reci za nekoga da gleda pripadnicu nekog pola kao seksualni objekat i smatrati to losim. Zasto se onda cure otkrivaju nego da budu privlacne kao seksualni objekti a kasnije i na duhovnoj osnovi.

Neverujem da sve one koje se otrkirvaju, da žele samo sex :D :D Mislim da hoće da se pokažu kako su lepe, a verujem da ima onih kojima i nije do sexa. Medju mojim ljubavima ima devojaka koje sam i gledao kao lepe sexualne objekte, a ima i onih kod kojih me je samo privlačila neka harizma koju su imale, nekakav sjaj u očima i lep osmeh. Meni lično sa nekima je bilo do sexa-jer su me privačile i na taj način a neke i nisam gledao na taj način

Pozdrav,

Afghanistan se nalazi na drugom serveru ..

Lock tema

Ban Abdullah

Naravno, s tim sto mi muskarci imamo generalno problem sa tim pitanjem dusevnih vrednosti jer ih obicno kapiramo u stilu "Ane Karenjine". Znaci da umesto sexa, sedis sa njom i pricas satima. A zamisli, na pr , smuvas se sa super fenomenalnom ribom po izgledu, a na primer u sexu je preopterecena svojoom frizurom, i kako ti zelis u zaru karanja da je dohvatis za kosu ona se kenjka, ili je na primer sva pokocena da sa njom mozes da imas samo jednu pozu a u ostalim se oseca neprijatno. A sve to spada u dusevno. I sexualni cin je odraz dusevnog stanja.

Pozdrav,

ajde...............

abdula al si lepo napisao idi u persun...............pripadnicu nekog pola? sta ti je to?

objekat? subjekat? predikat? onomatopeja? duhoviiiiiiiiiiiii bu!

kad te objekat spici ima da odskakuces i pitas se sta bi

kad ono

i tako....:P

Pozdrav,

narafski,da nije tako sise bi bile na ledjima:pop2:

Back