Zenskarosi

Uh, jeste manipulator i to zesci!
Adute imam ali taktiku nemam!z:p
Evo jedinog resenja
HR-NylonBed-H.jpg

Kako zadrzati pored sebe muskarca koji je zenskaros, koji je vetropir, koji leti sa cveta na cvet...? Tj, kako osvojiti njegovo srce???

I pre nego sto mi neko kaze "sta ce ti takav", "bezi od njega", "muskarca ne mozes promeniti" samo da dodam da sam odlepila za jednim takvim i da sam svesna da se nikada nece promeniti, ali ga toliko zelim da sam spremna da se borim, ali me zanima da li je neka od vas uspela da zadrzi kraj sebe takvog muskarca. Znam nekoliko slucajeva, dakle moguce je, samo je pitanje koje metode upotrebiti?

Ako je neka to uspela neka me prosvetli!

Dakle, ako devojka ima sve adute (lepotu, sarm, intelekt) kako da se postavi u ovakvoj situaciji?

Pitanje ti je suvishno.....Pa iskoristi svoj itelekt...z:p

Jesi li mu već pokazala da si se zaljubiška?

E tu sam se mlooogo zeznula - jesam, i sad mu dodjem ko i sve druge sto ga jure. Nije on bas tako ravnodusan prema meni, ali jos nije ZALJUBLJEN. Ja sad kao malo kuliram celu situaciju, kao shatro necu da budem s njim, al' nisam pametna (misim u ovoj situaciji)...Inace se super kapiramo, ali ne znam kako da "ucinim" da se zaljubiska u mene. Nestalan je on jako. Ima gomilu kombinacija iza sebe, ali nema tu ljubavi s njegove strane, a zene se ubishe zbog njega...Necu da budem kao druge. Mislim da ga lozim onako na finjaka kad se vidimo (ne previse, da ne misli da sam ocajnicaz:D) a onda da ga kuliram i ne javljam mu se danima. Mislite da ce to upaliti? Iskreno, nista mi drugo ne pada na pamet.

A sto ga ne iznenadis i kazes mu npr kad te ne pozove 2 dana nesto kao Izvini , dechace malo sam prerasla igre i cim vidis da igra neku daj joj ime i kazi Ma ni na to ne pristajem ;)
Nek on razmislja kako da ti se priblizi a ne ti njemu ;)

Eh, pa nije on bas ni klinac, imao je zena o-ho-ho, a ta faza samodokazivanja kod nekih nikada i ne prodje, narocito kad zagaze u neke zrelije godine, tad tek pocinju da se dokazuju da su i dalje pozeljni, tako da...uh!:dash: Ne mozes s muskarcima, ne mozes bez njih! Sta mi sve zene radimo zbog vas, kad bi ste samo znali...z:)

E tu sam se mlooogo zeznula - jesam, i sad mu dodjem ko i sve druge sto ga jure. Nije on bas tako ravnodusan prema meni, ali jos nije ZALJUBLJEN. Ja sad kao malo kuliram celu situaciju, kao shatro necu da budem s njim, al' nisam pametna (misim u ovoj situaciji)...Inace se super kapiramo, ali ne znam kako da "ucinim" da se zaljubiska u mene. Nestalan je on jako. Ima gomilu kombinacija iza sebe, ali nema tu ljubavi s njegove strane, a zene se ubishe zbog njega...Necu da budem kao druge. Mislim da ga lozim onako na finjaka kad se vidimo (ne previse, da ne misli da sam ocajnicaz:D) a onda da ga kuliram i ne javljam mu se danima. Mislite da ce to upaliti? Iskreno, nista mi drugo ne pada na pamet.

z:ddm:Kako se one druge nisu toga setile?:think::think::think:

Jedino ta opcija, sa takvima ne treba igrati otvoreno, tu si se zekila malo u startu, ali ništa strašno, nađi i neku drugu
kombinaciju čisto da ti misli lutaju i drugim smerom da ne budeš opsednuta sa njimz:plez:

Back