- Poruka
- 98.702
a ja se pitam šta će ženama ženskaroši?![]()
ne trebaju im ni za onu stvar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Musko proba gde moze i gde prodje proslo je.Mnoge se prave da to ne vide.A o onoj sorti koja misli da ce da promeni takvog lika sta da kazem..zao mi je 

Nekim zenama ocigledno trebaju ali te zene ne postuju sebe dovoljnoMusko proba gde moze i gde prodje proslo je.Mnoge se prave da to ne vide.A o onoj sorti koja misli da ce da promeni takvog lika sta da kazem..zao mi je
![]()
Volim kada pricas bezobraznosmirice ga, ****** moj
- - - - - - - - - -
ju sto sam prosta![]()

Zabica dominaI mene pali![]()

Khmgrrrrr![]()

Nekim zenama ocigledno trebaju ali te zene ne postuju sebe dovoljnoMusko proba gde moze i gde prodje proslo je.Mnoge se prave da to ne vide.A o onoj sorti koja misli da ce da promeni takvog lika sta da kazem..zao mi je
![]()

Upravo tako.Kome treba decko sa poremecajem paznjesta ima da mjenjam, istroseno vec![]()

okej, danas sam ja na tapetu![]()
volimo te pa se peckamo
Upravo tako.Kome treba decko sa poremecajem paznje
- - - - - - - - - -
volimo te pa se peckamo

A zbog cega ne postuju sebe dovoljno? Kakvi muskarci privlace zene koje "postuju sebe dovoljno"?Nekim zenama ocigledno trebaju ali te zene ne postuju sebe dovoljnoMusko proba gde moze i gde prodje proslo je.Mnoge se prave da to ne vide.A o onoj sorti koja misli da ce da promeni takvog lika sta da kazem..zao mi je
![]()
A zbog cega ne postuju sebe dovoljno? Kakvi muskarci privlace zene koje "postuju sebe dovoljno"?
Tako je Zapce mojenormalni muskarci, koji postuju i sebe i zenu sa kojom su

taka je situacija ovde 
Da li takve muskarce traze one koje postuju sebe dovoljno, ili mozda one koje su nesigurne i posesivne?normalni muskarci, koji postuju i sebe i zenu sa kojom su

A sta bi mu falilo i da naleti,da nas pohvata kao Pokemoneovde ako ikada zaluta neki normalan muškarac IMA OMA IZ MESTA da angažuje KGB CIA MI6 BIA i ostale da vam povata IP adrese .....da se KOJIM SLUČAJEM NE ZAEBE i naleti na neku u realnom životutaka je situacija ovde
![]()

A sta bi mu falilo i da naleti,da nas pohvata kao Pokemone![]()

Forum i jeste minsko polje,koju nagazis bude veselopa to ti je bre kao ono sa bosancima što 'vataju pokemone po Minskom polju .....![]()