Pozzz, imam problem sa momkom koji je ženskaroš, treba mi savet, pa ako je neko bio u nekoj sličnoj situaciji, molila bih da mi odgovori na ovu poruku, uputi neki koristan savet pošto stvarno ne znam šta da radim.
Sve je počelo pre 4 meseca, izašla sam sa drugaricama na kafu i u kafiću gde smo bile za stolom do našeg sedeo je taj momak, sam. Mi kako smo došle u taj lokal on pogled nije skidao sa mene, imitirao me, svaku moju pozu, svaki moj pokret, častio je mene i moje drugarice pićem, upoznali smo se, pričali, razmenjivali poglede, osmehe, svideli smo se jedno drugom na prvu, bilo je očigledno, tražio je da mu dam svoj broj telefona, što sam i uradila. Odmah potom me pitao da odemo negde u neki drugi lokal, da budemo sami, bez mog društva, i tako je i bilo. Otvoreno mi je rekao da bi hteo vezu, da mu se sviđam, da sam fina, slatka, simpatična, pa je započeo priču kako je imao dosta iskustva, da sad želi ozbiljnu devojku, da sa njom može deliti sve, poveravati se...sve je to rekao tako odjednom, u istom danu kad smo se upoznali, tih 2 i po sata koliko smo bili odprilike taj dan zajedno, prebrzo, što bi se reklo s' neba pa u rebra, ja sam imala u planu da idemo polako, prvo da se dobro upoznamo pa sa vremenom, odbijala sam da me poljubi, da uradi bilo šta, nisam bila baš nepristojna, hladna, rekla sam mu da ne želim odmah letiti, da se ne želim tako brzo upuštati u vezu s nekim koga sam tek upoznala, ali je bio uporan, molio me da se odmah počnemo zabavljati i ja sam popustila, predala sam mu se, počeli smo izlaziti i na početku je sve bilo krasno, mislila sam da nisam pogrešila, lep, zgodan, pametan, šarmantan, zabavan, mudar, pažljiv prema meni, nežan, pun razumevanja, šta još da poželim? A uz to imamo dosta toga zajedničkog, pohađali smo istu srednju školu, sličnog smo karaktera, volimo slične stvari, jedino što je dosta stariji od mene, 8 godina, ja sam 96'godište, ali dobro. I zaljubila sam se u njega, bila sam presrećna, puna energije, pozititivna, raspoložena kad god bih se videla s njim. Samo što je ta idila kratko trajala, ta njegova osećajnost i pažnja je prestala nakon 3 sedmice od upoznavanja, izašli smo jedno veče i postavio mi je pitanje ,,da li ti misliš da se ja viđam samo s tobom?" što me je zbunilo, nisam očekivala da će me tako nešto pitati, rekla sam mu da ne znam. Odgovorio mi je da pored mene izlazi sa još par devojaka unakrsno, tj. da je ženskaroš i da me nije hteo lagati, hteo je da otvori karte, povremeno se viđa sa svakom dok mu jedna po jedna ne dosadi, onda završi, prekine sa tom jednom, nađe drugu i tako u krug. Bez obzira na sve to što mi je rekao, priznala sam mu da sam zaljubljena, na šta mi je odgovorio da bi najbolje bilo da odmah završimo, dok još nismo počeli spavati, da ću se vremenom još više zaljubiti i da me ne želi povrediti ali sam ja insistirala, tražila sam da ne prekidamo, rekla sam da nema veze, da me povredi, da mi je svejedno, i tako je i ostalo. Nismo završili ali se od tog razgovora skroz promenio, viđali smo se sve ređe, i kad bi se videli, to bi bio samo seks, samo da ga zadovoljim i to je to, zapravo samo za to mu i služim. Jedino što smo se često dopisivali ali i to okrene na teme o seksu, perverzije, erotiku i sl., sve se vrti oko jedne stvari. Retko kad smo pričali o nekim normalnim temama. A bio je u pravu kad je rekao da ću vremenom biti sve zaljubljenija u njega, tako i jeste, jednom pošto se nismo duže vreme videli rekla sam mu da mi fali, da stalno mislim na njega, on mi je odgovorio nemoj to, nemoj misliti, kad sam god pokušala biti osećajna, nije išlo, on je bio hladan, grub, bezobziran. Nije mi jasan, ne razumem, prvo me mazio, pazio, sve bajno, krasno, pustio me da se zanesem i zaljubim a onda napravi naglo preokret, postane hladan, grub, bezosećajan, nedostupan. Pitala sam ga jel ikad bio u nekoj dužoj, ozbiljnijoj vezi i zašto sad radi to što radi, mislim zašto izlazi sa par devojaka istovremeno? Rekao je da je u ozbiljnoj vezi bio nekad, davno ali da to nije ni važno, nije hteo u detalje tako da nisam ni navaljivala, ne želi više biti u dugoj vezi jer ne voli laži i zvocanja, stalna prigovaranja, pretpostavljam da je imao loše iskustvo, ovo sad što radi navodno radi zbog seksa, ne vezuje se ni za koga a dobija šta želi. E sad, on kakav god da je, bezosecajan, loš, kako sam ga već opisala, i da je najgori, on se meni sviđa i drag mi je, i stalo mi je do njega i zaljubljena sam jako i želim pokušati nešto ozbiljnije s njim, htela bih da bude onako kako je pričao na početku, kako sam mislila da će biti, imam osećanja prema njemu i želim mu to pokazati, ali ne znam kako. Imala sam do sad par momaka, nemam problem s pokazivanjem osećanja, jako sam emotivna ali s kim sam god bila, nije bio ovako težak, hladan i tvrdoglav, lako sam ih osvajala i pokazivala osećanja, ali sad ne znam kako da pokažem, šta da radim s njim kad je takav. Mislila sam da mu kažem otvoreno šta želim, da mi pruži šansu ali nemam petlju, bojim se njegove reakcije, ne znam koliko mi je to pametno. Zanima me jel neko bio u sličnoj situaciji, postoji li šansa da ga nekako pridobijem, zadržim za sebe? Šta da radim?