- Poruka
- 42.590
a i skoro je pocascena kako ima vise muskih hormona..znaci, dva u jedan..francuska sobarica travestit

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da razjasnimo večitu enigmu
i tu naravno pitam slobodne žene koje zapravo izlaze s muškarcima i slično
kad se upoznajete sa tipom i jelte idete na dejt (štagod bio dejt u srpskim pojmovima)
koja je vaša logika
svidjam mu se hoće vezu i sve kulturiška
svidjam mu da se oće me istaslači i dilitne broj
mislim idete li s romantičnim ubedjenjem da tu stvarno nešto treba da bude ili unapred ste svesni da je sve to tante mante uglavnom
apropo one teorije da žena automatski tipa vidi pred matičarem i sa sitnom decom na podu dok ovaj hrče a pivo se prosipa na tepih i cigara izaziva požar
Kako kome... nekima je masta prilicno skuchena, nisu odmakli dalje od vizije koja ukljucuje tri Chehinje (Madjarice, Slovakinje, Ruskinje, svejedno) u nekom apartmanu, i to bez zivotinja i kojekakvih pomagala...dok sma izlazila ja sam sebi uvek govorila da je sve tante mante, da se ne bih unapred lozila nepotrebno
i nikada nisma ja prva potezala pricu o "ozbiljnosti" veze
kad se covek izjasni koliko sam mu bitna, e tad mogu masti da pustim na volju, a masta zna se da uvek zavrsava u kucici sa troje dece i psom![]()
zenska i muska masta se nenormalno razlikujuKako kome... nekima je masta prilicno skuchena, nisu odmakli dalje od vizije koja ukljucuje tri Chehinje (Madjarice, Slovakinje, Ruskinje, svejedno) u nekom apartmanu, i to bez zivotinja i kojekakvih pomagala...![]()
![]()
Svestan sam tih promena, mislim da nema muskarca koji ih nije iskusio, osetio na vlastitoj kozi, ili najblaze receno ostao zatecen takvim transformacijama.zenska i muska masta se nenormalno razlikuju
kako po kvalitetu, tako po kvantitetu
takodje je zenska masta podlozna hormonalnim fluktuacijama-ja sam u stanju da prepodne mastam kako me neko zestoko sexualno iskoristava dok mu perem carapice na ruke, dok popodne taj isti premet mastanja zavrsi u mojoj glavi zapakovan u crnu kesu i bacen u Dunav
da razjasnimo večitu enigmu
i tu naravno pitam slobodne žene koje zapravo izlaze s muškarcima i slično
kad se upoznajete sa tipom i jelte idete na dejt (štagod bio dejt u srpskim pojmovima)
koja je vaša logika
svidjam mu se hoće vezu i sve kulturiška
svidjam mu da se oće me istaslači i dilitne broj
mislim idete li s romantičnim ubedjenjem da tu stvarno nešto treba da bude ili unapred ste svesni da je sve to tante mante uglavnom
apropo one teorije da žena automatski tipa vidi pred matičarem i sa sitnom decom na podu dok ovaj hrče a pivo se prosipa na tepih i cigara izaziva požar