Zenska pamet

• Začetnik teme Začetnik teme vojo3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo je, nažalost, tačno. Potpisujem. To tvrdim odgovorno, kao žena. Daleko smo inferiornije po pameti, inteligenciji i mudrosti u odnosu na muškarce. Ja sam izuzetak koji potvrđuje pravilo (imam iq 264).
Originalno se kaze, na latinskom, da izuzetak ne potvrdjuje pravilo. Takodje je nekad u sahu kralj mogao da ide vise polja u svim pravcima, a kraljica samo 1.

Interesantno je da su mnogi visoko inteligentni ljudi ljevicari. To mi je toliko nevjerovatno, da mi zvuci perverzno. Jer nema nista gluplje od degenerisanih ljevicara.

Originalno se kaze, na latinskom, da izuzetak ne potvrdjuje pravilo. Takodje je nekad u sahu kralj mogao da ide vise polja u svim pravcima, a kraljica samo 1.

Interesantno je da su mnogi visoko inteligentni ljudi ljevicari. To mi je toliko nevjerovatno, da mi zvuci perverzno. Jer nema nista gluplje od degenerisanih ljevicara.
nekaže

takoe matori, oni su baš glupi jer se bore za temeljne promene ovog očigledno degenerisanog i maloumnog i zlog društva,nema ništa pametnije i inteligentnije od desničara koji se trude da ovaj smrdljivi svet zadrže u bedi i imbecilnosti jer to je tradicionalno i konformističko i zato to i treba konzervirati (to znači sačuvati)

aLal ti vera na iq buraz,garant prebacuje 42 ako ne i 38

Back