vojo3
Zainteresovan član
- Poruka
- 206
Enigma za koju filozofi,mudraci i drevni učitelji života nisu imali adekvatno resenje i objasnjenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije,.. ali nijedna žena ne misli kao jaA “muski mozak” je sve suprotno od “zenskog”?
A vi ste koji od ponuđenih ?Enigma za koju filozofi,mudraci i drevni učitelji života nisu imali adekvatno resenje i objasnjenje?
To ne mozes da znasnije,.. ali nijedna žena ne misli kao ja
![]()
Nisam.Ako ima nekih filozofa koji su ovo objasnili,navedi ih!A vi ste koji od ponuđenih
A vi ste koji od ponuđenih
Enigma za koju filozofi,mudraci i drevni učitelji života nisu imali adekvatno resenje i objasnjenje?
Jovan DučićNisam.Ako ima nekih filozofa koji su ovo objasnili,navedi ih!
Pa nema, moj dobri čoveče. To ti ja pričam. Nijedan pametan čovek & filozof se ne bavi glupim temama i postulatima.Nisam.Ako ima nekih filozofa koji su ovo objasnili,navedi ih!
Ne postoje inteligentni muškarci.
Ovo je, nažalost, tačno. Potpisujem. To tvrdim odgovorno, kao žena. Daleko smo inferiornije po pameti, inteligenciji i mudrosti u odnosu na muškarce. Ja sam izuzetak koji potvrđuje pravilo (imam iq 264).Da imaju pameti doprinele bi u izgradnji planete. Sve što ljudsko oko može da vidi na ovoj planeti izgradio je i održava čovek. Ženama se dodeljuju neke kvazi funkcije koje može da obavlja i majmun lol Nije da degradiram žene ali pamet im nije jača strana.
šta je tebi sa starim avatarom? vrći ga!Ovo je, nažalost, tačno. Potpisujem. To tvrdim odgovorno, kao žena. Daleko smo inferiornije po pameti, inteligenciji i mudrosti u odnosu na muškarce. Ja sam izuzetak koji potvrđuje pravilo (imam iq 264).
Kako to mislite, poštovani Reptile, kakav stari avatar? Oduvek sam imala ovaj. Svako dobro.šta je tebi sa starim avatarom? vrći ga!
no no, pre solarijuma si imala onaj crno beliKako to mislite, poštovani Reptile, kakav stari avatar? Oduvek sam imala ovaj. Svako dobro.