Zenska pamet

• Začetnik teme Začetnik teme vojo3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1744660095136.jpeg

Filozofi su dokoni ljudi, ali je malo onih koji su se usudili daa tumače posebno ženski način razmišljanja, najdalje u tumačenju su stigli Zoroasteri kojoj pripada većina vladajućih familija u Indiji...od njih su arapi, njihove komšije preuzeli praktične delove filozofije...zapadnjaci ne mogu ni da se približe ženskoj nesvesti....

Pate od zivota, pa su sklone bijegu u hedonizam. Da ne bi odvele drustvo u propast, prikivali su ih za religiju koja je, zbog toga, postala jedna korisna laz.
Ili tezis snazi i razvoju, ili smrti i uzivanju. Njen najveci domet je da bude medijator, tj. prevodilac onog sto otac hoce od svoje djece.

Histericne su samo moderne zene. Histerija i epilepsija su bolesti koje se naizmjenicno nasledjuju generacijama, a pretpostavlja se, odnosno moguce je, da nastaju usled previse kontakata sa ljudima, dakle u gradovima.
Zamisli sad da svijet ocekuje nesto od tebe, a ti nisi spreman. A to je zato sto su roditelji napustili djecu.

Da imaju pameti doprinele bi u izgradnji planete. Sve što ljudsko oko može da vidi na ovoj planeti izgradio je i održava čovek. Ženama se dodeljuju neke kvazi funkcije koje može da obavlja i majmun lol Nije da degradiram žene ali pamet im nije jača strana.
Ovo je, nažalost, tačno. Potpisujem. To tvrdim odgovorno, kao žena. Daleko smo inferiornije po pameti, inteligenciji i mudrosti u odnosu na muškarce. Ja sam izuzetak koji potvrđuje pravilo (imam iq 264).

Back