Ništa nije pametno

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uvek treba razmisliti.
Samo i kad dobro razmisliš ne mora da znači da si dobro smislio 😀. O tome je reč
Дубока мисао. Посебно је начин на који је презентована феноменалан. Једино што фали је један лепи мали Инстаграм клипић :cool: Следећи пут да дигнеш ниво и камерицом снимиш разговор. И бабе се прилагођавају технолошким трендовима. Нису то више оне бабе ко некад.

Дубока мисао. Посебно је начин на који је презентована феноменалан. Једино што фали је један лепи мали Инстаграм клипић :cool: Следећи пут да дигнеш ниво и камерицом снимиш разговор. И бабе се прилагођавају технолошким трендовима. Нису то више оне бабе ко некад.

Ne nalazim da su tvoji postovi nešto dubokoumniji.
Može biti da nisam dovoljno pametna za tvoju veličinu 😊

Ne nalazim da su tvoji postovi nešto dubokoumniji.
Ја као ја сам тотално небитан.

Ја немам ни 12,000 постова а учлањен сам 2010-е. Ти си овде дошла јуче и имаш скоро 40,000 постова. Осим тога, много али заиста много чешће отвараш теме од мене. Свеприсутна си. Шта нам то говори, форумска аниматорко? Ко има већу одговорност од нас двоје?

Један репетативни Озиман, који такође има скоро 4 пута мање постова од тебе, а овде је 100 година, се много више бави филозофијом него што се ти бавиш. То ће ти рећи било ко са грамом мозга у глави. А то што си окружена ласкавцима и будалама, и не излазиш из тог поприлично ограниченог круга људи, то је твој проблем.

Да си барем досадни историчар филозофије који само прежвакава туђа мишљења, па да прођеш некако. Али ниси ни то. Да си барем то што јеси, а да притом ниси позерка, па да разумем. Али ниси ни то.

Slušam ispred zgrade razgovor dvoje komšija, on je čovek penzioner, bio je direktor NISa nekada davno, a komšinica lekarka u penziji takođe. Sad, ona mu se žali kako ima nekih zdravstvenih teškoća, ne zna da li da potraži nekog poznatog lekara, pita da li je to pametno.

A on reče: "ništa u životu nije pametno. I ako izabereš nešto kao pametno, to ima svoje naličje. Tako da je najbolje komšinice da uzmete novčić bacite i šta bude. Kako god odlučite u nečemu ćete pogrešiti" i smeje se.

Čovek inače dobrostojeći i vrlo moderan za svoje godine, reklo bi se da je proputovao sveta, imao žena, bogatu karijeru, poodraslu decu. Viđala sam ga na Adi kako pliva i šeta se, deluje da je bio frajer i po. I posle sveg tog životnog iskustva, on je izjavio tako nešto ;)
Ja uvijek polazim od one: Relax, Nothing is Under Control u mnogim situacijama ,mozda je nesto u tom smislu mislio.

Back