Fifty Shumaher
Iskusan
- Poruka
- 5.383
postavila je sliku, zar ne![]()
Pa? mislim nemam pojma je li

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postavila je sliku, zar ne![]()
Pa? mislim nemam pojma je lial opet pa?
![]()
Jes nije ni mesec dana ovde i zna da li je tema zrela za gasenje il nijee moj Direkt kako si ti naivan
![]()
Ček, sad ću da joj tražim JMBG broj, Zubni karton i državljanstvo da te uverim![]()
EEE MOMCIII MOOOMCCCIIII!!! da vas ptam![]()
zasto se vi nekada onako iz cista mira uhvatite za onu stvar pa ga kao nesto namestite ili mu sta vec uradite? ali to traje par sekundi?
Ej ja sam tek sad shvatila da sam je vec dve godine na krstarici![]()
![]()
ziveli ljudi
![]()
iance odgovor na temu je ocigledan, a ono sto muskarci ne znaju makar ovi mali xD
jeste da devojke nisu uvek sto posto sredjene xDDD
Pa zato niej isto kad te vidi dal na bazenu kad si sredjena ili ovako.. xD
prasici? Funnnnnyyyy !![]()
Dobro, ajde, sve zivotinje...Fifty
I ja reko kakva je to diskriminacija ostalih zivotinja![]()
E, videh juce one vietnamske prasice, podsecaju me na kera sar-peja, istu naboranu njusku imaju...i tako...
Dje si ti vidio vijetnamce? ajdekaziiii!!
![]()
E a sta je sa bezimenom sad se nesto setih?
Kod nekog co'eka, bas jedna treba da se oprasi...ukrascu mu jedno, dodji da ga odgojimo zajedno da bude dobar covek-prase...
Zar nisi cula? Ona je na bolovanju, koliko sam uspeo navatati, udarila su je kola pre par nedelja... :/
Naravno da cemo da gajimo prasence detenceJel ti to ozb il se zafrkavas?
Ozbiljno bre...znas koliki stomak ima krmaca, strasno...ima rodi trojke o'jednom...
hahaha...ma za'ebavam se za Bezimenu...ne znam sta je sa njom, verovatno napravila klona i dosla da muva Northa...
Jeste li nekad razmisljali o tome? Nije im (vam) problem da ih neko vidi u kupacem a u gacama kad ih neko vidi naprave komendijuAli,zenski mozak je to
![]()