Zenska logika

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne pokusavajte da razumete zensku logiku, jos uvek nije izaso Manual za zenski mozak.... a to sto se tice donjeg vesa ne mora da znaci , to ti je od osobe do osobe i zatucanosti iste, imas onih koji ni slucajno ne smes da vidis, ako vidis ko oca da si joj ubio, a imas i one koje su opustene i bez problema

ne pokusavajte da razumete zensku logiku, jos uvek nije izaso Manual za zenski mozak.... a to sto se tice donjeg vesa ne mora da znaci , to ti je od osobe do osobe i zatucanosti iste, imas onih koji ni slucajno ne smes da vidis, ako vidis ko oca da si joj ubio, a imas i one koje su opustene i bez problema

E ja te opustene u donjem vesu jos nisam upoznao...
Cujem da postoji, ali nikad nisam vidio jednu
Sve ste iste po tom pitanju.
Aj nek se javi sad jedna da kaze da nije...

E ja te opustene u donjem vesu jos nisam upoznao...
Cujem da postoji, ali nikad nisam vidio jednu
Sve ste iste po tom pitanju.
Aj nek se javi sad jedna da kaze da nije...
Mislis sve SU iste po tom pitanju.....

ja sam ih upoznao, a to sto nisi upoznao nijednu takvu , onda nzm sta da ti kazem, nisi bio na pravom mestu u pravo vreme

Mislis sve SU iste po tom pitanju.....

ja sam ih upoznao, a to sto nisi upoznao nijednu takvu , onda nzm sta da ti kazem, nisi bio na pravom mestu u pravo vreme

Hahaha, ja mislio da si zensko xD :lol:
Ne znam, moguce i to.
Ovdje su sve manje-vise takve. Nekima manje, nekima vise smeta.
Sta, ti si samo usao u tu prostoriju, onda bila u vesu, i normalno sve?

Secam se da sam na ekskurziji uleteo devojkama u sobu i bile su opustene, mozda je samo jedna vristala, trazila kuvca valjda, bila u teranju, sta znam...ostale su bile opustene k'o moj ***** pre uletanja u sobu... :rumenko:

Ima svakako takvih devojaka, vecinom su bicarke takve, 'ebe im se da l' su gole, u gacama ili u ronilackom odelu...

Sve si u pravu, pogotovo kad im nesto treba, tad onda znas kako krecu da samo da se smeskaju i da trepcu da glume finocu, ko macka kad uzme da se tralja o coveka , tako i one kad im nesto treba

432250_10150658126429694_1716970487_n.jpg

vala , ne zna se sta je gore..... idem ti ja juce Adom , sa Makiske strane, i stoji neka riba, ne bih joj dao vise od 22 g, iskvarcovala se samo tako, da je to cak sta vise odvratno, znaci ispeglo bi se po njoj

Back