Ženska lepota i stil po znakovima

Sve matorije blizančice koje znam izgledaju solidno, to mi uliva malo nade :lol:
Meni srećom i dalje daju 18 uprkos tome što imam 8 više od toga :lol:
Samo nek potraje.

Mada sa Sa i Ur u 1 ( strelac) polju,tako mi svejedno...loše izgledam od rođenja :lol:

Podznak Škorpija , Mars otišao u Jarca a Pluton u Škorpiji.

A imam pravi Marsovski nos pa to ti je:lol:

Kako to izgleda marsovski nos? Da li na izgled nosa osim Marsa utice jos neka planeta?

Ne znam...ne verujem da je nos kao posebno izdvojen baš s preciznošću moguće definisati kroz natalnu..ja se malo šalim ali ako gledamo Mars, gledamo i njegove aspekte.
Takođe sam dosta čitama da Mars u 5 polju daje istaknut nos.
Recimo moj Mars je ( osim što je vladar Škorpije a često sam čitala da se za Škorpijice vezuju istaknuti nosevi) otišao u Jarca i u sekstilu je sa Jupiterom ( što po nekoj logici ukazuje na dodatni volumen):D
Plus Saturn uvek okrivljuju da donosi ružnoću,poružnjenje.
Lep aspekt sa Venerom,ukoliko je lepo postavljena bi možda mogao dati neku finoću,simetriju..
Sa Uranom možda neku neobičnost..
Eno recimo Frenk Zappa je nosonja, istaknut nos ali ne i ružan baš..on je bio Dupli strelac ( ali mu je sunce skoro na prelazu u Jarca) sa Marsom u Škorpiji u opoziciji sa Uranom:)

Moj nos doduše nije toliko velik ali je malo grbav:D
Naravno to nije pravilo...može se desiti neki aspekt koji će to potpuno promeniti.

Čuš, sad kad tebi pričam sve više vidim svoju nosinu u natalnoj...sve je tu, Škorpija, Mars, Jarac, Saturn, Jupiter i Strelac :lol:

Šalu na stranu, nalupeta ja...nisam ekspert..sorry:D

Izvinjavam se sto upadam u raspravu sa glupim pitanjem. Sta znaci ako je Venera u Jarcu?

Moje vidjenje Jarca se nesto razlikuje od klasicne verzije. Prema astrolozima Venera u Jarcu nije putena i zenstvena. Koscata, stabilna, ona koja ne odlazi vec vuce svoj kamen, bez previse ukrasa, bez naglasenog seksipila. Medjutim, ja se ne slazem. Analizom nekih karti uocila sam da zbilja prelepe zene imaju naglasenog Jarca u znaku, podznaku, Mesecu ili Veneri...sto se Venere tice najpre mi padnu na um Bred Pit, Skarlet Johanson, Sindi Kraford, Kristijan Bejl, Tajra Benks tako da...cenim da donosi klasicizam, kvalitet, trajanje i prociscenost...i godine...zapravo uverena sam da ljudi sa Venerom u Jarcu stare fino jer je Saturn vladar starijih ljudi...

Ne znam...ne verujem da je nos kao posebno izdvojen baš s preciznošću moguće definisati kroz natalnu..ja se malo šalim ali ako gledamo Mars, gledamo i njegove aspekte.
Takođe sam dosta čitama da Mars u 5 polju daje istaknut nos.
Recimo moj Mars je ( osim što je vladar Škorpije a često sam čitala da se za Škorpijice vezuju istaknuti nosevi) otišao u Jarca i u sekstilu je sa Jupiterom ( što po nekoj logici ukazuje na dodatni volumen):D
Plus Saturn uvek okrivljuju da donosi ružnoću,poružnjenje.
Lep aspekt sa Venerom,ukoliko je lepo postavljena bi možda mogao dati neku finoću,simetriju..
Sa Uranom možda neku neobičnost..
Eno recimo Frenk Zappa je nosonja, istaknut nos ali ne i ružan baš..on je bio Dupli strelac ( ali mu je sunce skoro na prelazu u Jarca) sa Marsom u Škorpiji u opoziciji sa Uranom:)

Moj nos doduše nije toliko velik ali je malo grbav:D
Naravno to nije pravilo...može se desiti neki aspekt koji će to potpuno promeniti.

Čuš, sad kad tebi pričam sve više vidim svoju nosinu u natalnoj...sve je tu, Škorpija, Mars, Jarac, Saturn, Jupiter i Strelac :lol:

Šalu na stranu, nalupeta ja...nisam ekspert..sorry:D

Pa zvuci logicno tvoje vidjenje, ima smisla. Ja imam nos koji je iz jednog ugla "strceci" a iz drugog ugla bas u skladu sa licem, nekako sve zavisi od dana do dana :eek:Mars mi je u konjukciji sa Plutonom u Skorpiji ali nekako ja ne vidim svoj nos u toj simbolici. Zato te pitah, kako se to gleda :)
Ima logike to za Mars ali sigurno da i aspekti dosta uticu. Kod dve osobe sam primetila da im je Mars u Raku dao "deciji" nos, neizrazajan, Mars u Lavu su nosonje sa velikim nozdravama...ali, treba prouciti mnogo vise natalnih da bi se uocilo neko pravilo.

OVAN

Ratnica zodijaka, neposredna, hrabra, odlučna i dinamična, žena Ovan (ili ako ima ascendent, Veneru ili Mesec u Ovnu) voli sport, brzu vožnju i tzv.izrazito muške profesije. Sresćete je lako kao inzenjera na nekom gradilistu, strogog islednika u policiji (ili oficira u vojsci u zemljama gde je to moguće). Ovakav temperament i profesije podrazumevaju i odredjeni stil u oblačenju, udoban, praktičan i koji ne sputava pokrete. Ako se ne radi o pravoj uniformi, Ovnu se u svakom slučaju dopada vojni stil, pantalone, majice i vindjakne i sve vrste trenerki i patika, koje i koristi tamo gde im je mesto, na sportskom terenu. Ovan nema problema sa linijom, osim ako Venera nije u Biku. Često ima lepe noge (trigon sa Strelcem) koje otkriva bermudama i šorcevima a ne mini suknjom. Dobro joj stoji top sa minimalnim izrezom, zatvoren do grla ali koji otkriva ruke , uz dodatnu prednost (s tačke gledista Ovna) da sabija grudi u neku vrstu modernog oklopa. Deo tela koji Ovan simboliše jeste glava, koja mora da je otkrivena i po najvećoj mećavi, čak je i kosa u največem broju slučajeva kratka. Boja je crvena. Omiljeni materijal, ne treba ni pominjati vuna.

Ovo sa sportom i dinamikom je skroz tačno.:)

Nije mi pogođen stil oblačenja,volim famerke i pantalone, ali i romantične haljinice i ženstvene krojeve. I kosa nije kratka :lol:

Back