malaboba
Zainteresovan član
- Poruka
- 290
Izvinjavam se sto upadam u raspravu sa glupim pitanjem. Sta znaci ako je Venera u Jarcu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve matorije blizančice koje znam izgledaju solidno, to mi uliva malo nade
Meni srećom i dalje daju 18 uprkos tome što imam 8 više od toga
Samo nek potraje.
Mada sa Sa i Ur u 1 ( strelac) polju,tako mi svejedno...loše izgledam od rođenja
Podznak Škorpija , Mars otišao u Jarca a Pluton u Škorpiji.
A imam pravi Marsovski nos pa to ti je![]()
Izvinjavam se sto upadam u raspravu sa glupim pitanjem. Sta znaci ako je Venera u Jarcu?
Ne znam...ne verujem da je nos kao posebno izdvojen baš s preciznošću moguće definisati kroz natalnu..ja se malo šalim ali ako gledamo Mars, gledamo i njegove aspekte.
Takođe sam dosta čitama da Mars u 5 polju daje istaknut nos.
Recimo moj Mars je ( osim što je vladar Škorpije a često sam čitala da se za Škorpijice vezuju istaknuti nosevi) otišao u Jarca i u sekstilu je sa Jupiterom ( što po nekoj logici ukazuje na dodatni volumen)
Plus Saturn uvek okrivljuju da donosi ružnoću,poružnjenje.
Lep aspekt sa Venerom,ukoliko je lepo postavljena bi možda mogao dati neku finoću,simetriju..
Sa Uranom možda neku neobičnost..
Eno recimo Frenk Zappa je nosonja, istaknut nos ali ne i ružan baš..on je bio Dupli strelac ( ali mu je sunce skoro na prelazu u Jarca) sa Marsom u Škorpiji u opoziciji sa Uranom
Moj nos doduše nije toliko velik ali je malo grbav
Naravno to nije pravilo...može se desiti neki aspekt koji će to potpuno promeniti.
Čuš, sad kad tebi pričam sve više vidim svoju nosinu u natalnoj...sve je tu, Škorpija, Mars, Jarac, Saturn, Jupiter i Strelac
Šalu na stranu, nalupeta ja...nisam ekspert..sorry![]()
Mislim da ne bi trebalo ovako da generalizujemo fizički izgled po znaku.![]()
![]()