enkeanke
Zainteresovan član
- Poruka
- 442
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto traze sigurne kuce kad im je intuicija tako dobra ?zenska intuicija je dar boga, koji cini zenski pol suvereno savrsenim
A sto traze sigurne kuce kad im je intuicija tako dobra ?![]()
...sada ces opet pomisliti da te forumasi ne vole ili da ima neko nesto protiv tebe...
...ali tema pored naslova bi trebala da ima bar jednu recenicu... npr. sta mislite o tome... ako nista drugo...
...malo je glupo da razglabamo o smajlicu sa lepim kikicama...![]()
prvo ne znam sta je pitanje
jesam li ja intiuitivna, ili da li svaka zena ima intuiciju ili sta....
ne volim kad tema nema konkretno pitanje o kome bi moglo da se dikutuje
dakle kakvo pitanje takav i odgovor
![]()
A sto traze sigurne kuce kad im je intuicija tako dobra ?![]()
To je ona moć ili dar ili čulo, da se predoseti, da se "nanjuši", ono nešto nevidljivo, neopipljivo, taj neki najtananiji osećaj, glasić u nama koji nam govori da se nešto dešava ili da će se desiti, ono što vidimo pre nego što oči vide, što čujemo pre nego što je izgovoreno...![]()
Tačno tako. Intuicija je šesto čulo i smatra se kod žena mnogo razvijenije nego kod muškaraca. Za intuiciju postoji jedna lepa izreka :
Prokleta ženska intuicija je uvek u pravu !!!!
bolja varijanta je zdrav razum. neke stvari prosto vode ka drugim, i tako to.. intuicija mi je nesigurna opcija.
a još bolja varijanta je kad tu svoju razvijenu intuiciju unovčiš i postaneš baba vanga ili kasandra (ili kako već ) i onda mlatiš pare i pomažeš ljude i budeš maximalno intuitivan. a?
bolja varijanta je zdrav razum. neke stvari prosto vode ka drugim, i tako to.. intuicija mi je nesigurna opcija.
a još bolja varijanta je kad tu svoju razvijenu intuiciju unovčiš i postaneš baba vanga ili kasandra (ili kako već ) i onda mlatiš pare i pomažeš ljude i budeš maximalno intuitivan. a?
racionalizacija zdravim razumom me zahebala ne mali br puta ....
oslanjam se intuiciji
ja imam jaku intuiciju
obicno bude pogresna![]()
kako god bilo,
mrzim kad se prehebem, pa se iznenadim.
on nepogresivo vuce do kontejnera...ali zato je tu bobi... da te odvuce na drugu/pravu stranu...![]()
kako god bilo,
mrzim kad se prehebem, pa se iznenadim.