Dobra ženska

Grave of the Fireflies.
Radomire s index foruma, ti li si?
Ozbiljno pitam.

Nema situacije kada sam nekome to preporučio, a da mi nije pičkarao sve po spisku.
Ali stvarno, to se ne preporučuje, ne šalim se.
Vlastita mater mi se slomila u suzama kada je gledala ICHIMEI, odnosno Miikeov Hara-Kiri remake, ali pogledala je do kraja, nekako.
Međutim, Hotaru No Haka nije izdržala do kraja, a kolega s posla koji je odgledao, psovao me na pasja kola.

Poslednja izmena:
Добра женска је она која има облине, осмех, која нема сексуалне табуе, која није спонзоруша и феминисткиња, која има емоције, и која би била уз тебе када би ти било најгоре и када ти ништа не би ишло у животу како треба.

Мени не треба ни да кува, не желим куварицу ни чистачицу, само ми је битно да њој не смета ако бих често био незапослен, ја од женске пре свега хоћу пуно секса, мажења и емоција, остало све могу сам.

Radomire s index foruma, ti li si?
Ozbiljno pitam.

Nema situacije kada sam nekome to preporučio, a da mi nije pičkarao sve po spisku.
Ali stvarno, to se ne preporučuje, ne šalim se.
Vlastita mater mi se slomila u suzama kada je gledala ICHIMEI, odnosno Miikeov Hara-Kiri remake, ali pogledala je do kraja, nekako.
Međutim, Hotaru No Haka nije izdržala do kraja, a kolega s posla koji je odgledao, psovao me na pasja kola.
Pa ne znam Jugoslave, ja volim te teske teme, teske drame i teske stvari, to su meni najbolji filmovi.

Tacno je da nije za svakog, tj. velikoj manjini su takve stvari najbolje.

Npr. ja ne podnosim horor, ne mogu ama bas niti jedan horor film da pogledam,a to vecina ljudi voli, to je sada najpopularniji zanr.

Ali ove teske drame obozavam, pa to mogu da gledam.

Jjbga, ukusi su razliciti.

Nisam ni preporucio, samo sam odgovorio koji je meni najbolji japanski crtani.

Da napomenem, volim teske drame koje su dobro uradjene, kao u ovom slucaju, ne neka kvazi-idiotska proseravanja sa kvazi-dubinom.

U sustini, ovaj crtani sa sobom nosi i jaku anti-ratnu notu, ali nije tema, odoh predaleko.

Pa ne znam Jugoslave, ja volim te teske teme, teske drame i teske stvari, to su meni najbolji filmovi.

Tacno je da nije za svakog, tj. velikoj manjini su takve stvari najbolje.

Npr. ja ne podnosim horor, ne mogu ama bas niti jedan horor film da pogledam,a to vecina ljudi voli, to je sada najpopularniji zanr.

Ali ove teske drame obozavam, pa to mogu da gledam.

Jjbga, ukusi su razliciti.

Nisam ni preporucio, samo sam odgovorio koji je meni najbolji japanski crtani.

Da napomenem, volim teske drame koje su dobro uradjene, kao u ovom slucaju, ne neka kvazi-idiotska proseravanja sa kvazi-dubinom.

U sustini, ovaj crtani sa sobom nosi i jaku anti-ratnu notu, ali nije tema, odoh predaleko.
Crtani te tjedan dana baci u tešku depresiju, kada glavni lik izgovori prvu rečenicu, sve ti bude jasno, a od tog trenutka nadalje, samo postaje sve gore i gore.
Da citiram kolegu s posla kojem sam to preporučio - jeb'o te film, da te jeb'o... čuješ li? Konju...

Добра женска је она која има облине, осмех, која нема сексуалне табуе, која није спонзоруша и феминисткиња, која има емоције, и која би била уз тебе када би ти било најгоре и када ти ништа не би ишло у животу како треба.

Мени не треба ни да кува, не желим куварицу ни чистачицу, само ми је битно да њој не смета ако бих често био незапослен, ја од женске пре свега хоћу пуно секса, мажења и емоција, остало све могу сам.

😂😂😂

Šta je to po vama "dobra ženska"? Koji su to vaši kriterijumi da se neka žena okarakteriše kao "dobra ženska"?
Ovako nesto?

Prilozi

• A0ADB19D-0031-4B57-9B9D-4FD78D270B05.jpeg
    A0ADB19D-0031-4B57-9B9D-4FD78D270B05.jpeg
    59,7 KB · Pregleda: 10
Znam jednu bas odvade al ne zelim da je imenujem, visina oko 172,crte lica savrsene sa izrazenim jagodicama ..telo zmijsko uhĥ je,Izgled pravi Andjeo a dusi je djavolica vatrena ..bolje ne bih :rumenko:

Back