Šta je to po vama "dobra ženska"? Koji su to vaši kriterijumi da se neka žena okarakteriše kao "dobra ženska"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije li?Ma čini vam se,...to je Monica Belluci.![]()
Štznm,...glupo mi je da kao žena tako komentarišem. Jeste lepa žena, ali nije neka ženska.Nije li?![]()
Nadam se da je ova desno.
U svoje vreme bila je topŠtznm,...glupo mi je da kao žena tako komentarišem. Jeste lepa žena, ali nije neka ženska.![]()
Apsolutno.Nadam se da je ova desno.
Voliš Azijatkinje?Apsolutno.
Da se videti iz priloženog.Voliš Azijatkinje?
Nije loša, samo je sitna..imam osećaj kad bi je, da bi to bilo vrlo zanimljivoApsolutno.
Azijatkinje su takve, to mi se i dopada. Kad pogledaš kako pričaju kroz intervjue, sve je to jako ženstveno. Sve ono što zapad nema. Valjda im je takva kultura.Nije loša, samo je sitna..imam osećaj kad bi je, da bi to bilo vrlo zanimljivo![]()
Bolji ti je bio stari GUNNM avatar.Da se videti iz priloženog.
Misliš na ovaj:Bolji ti je bio stari GUNNM avatar.
S obzirom na izbor, dopadaju ti se klasici.
Zašto ne pogledaš ovo:
Da.
Čitao si mangu?
Da li bi bila sa nekom Azijatkinjom, to te pitam?Da se videti iz priloženog.
Nažslost ne, ali vjerujem ljudima na riječ da je super.Čitao si mangu?
Muško sam, ime hoće da prevari. Nisam, ali bih drage volje.Da li bi bila sa nekom Azijatkinjom, to te pitam?
Imam kolekciju završenu (nemaju naši dodatna izdanja)Nažslost ne, ali vjerujem ljudima na riječ da je super.
Koji ti je najomiljeniji japanski crtani?Muško sam, ime hoće da prevari. Nisam, ali bih drage volje.
Imam kolekciju završenu (nemaju naši dodatna izdanja)
![]()