Zenidba / Udaja

Aleksej_BASO:
meni je zivot u braku tako odbojan, nagledao sam se svega, i retko ko je istnski i do kraja srecan.
Možda ja grešim, ali mislim da je najviše brakova i puklo baš zbog toga što ljudi očekuju da će biti sad odjednom - ISTINSKI I DO KRAJA SREĆNI. Pa, ljudi smo, nismo tako i toliko srećni ni u roditeljskoj kući, ni ako živimo sami - po čemu bismo trebali baš tako odjednom, bez truda biti DO KRAJA srećni u braku?
I onda kao svi vide da tu ne teku SAMO med i mleko, ima problema, ima svađica; naravno da ima, i odjednom - ja to nisam očekivao, ja nisam mislio da je to tako, ja sam razočaran u brak...
Mislim da samo ne treba očekivati nerealno i onda se nećemo ni razočarati:wink:
Uostalom, uz ljubav je uvek lepše, ali nikad ništa nije savršeno.

Ahaaaaa sad sam te uhvati, vec razmisljas da svrljas!

Shala, ma u pravu si ti ali mene odbija ono sto sam video do sada... TJ drugim recima ne privlaci me!

Ja cu ostati veciti momak, nece mene ni jedna smotati!!! Hehe!

mackica ns:
Možda ja grešim, ali mislim da je najviše brakova i puklo baš zbog toga što ljudi očekuju da će biti sad odjednom - ISTINSKI I DO KRAJA SREĆNI. Pa, ljudi smo, nismo tako i toliko srećni ni u roditeljskoj kući, ni ako živimo sami - po čemu bismo trebali baš tako odjednom, bez truda biti DO KRAJA srećni u braku?
I onda kao svi vide da tu ne teku SAMO med i mleko, ima problema, ima svađica; naravno da ima, i odjednom - ja to nisam očekivao, ja nisam mislio da je to tako, ja sam razočaran u brak...
Mislim da samo ne treba očekivati nerealno i onda se nećemo ni razočarati:wink:
Uostalom, uz ljubav je uvek lepše, ali nikad ništa nije savršeno.
Lepo recceno!
Ne postoji varijanta "biti srecan doveka" (da, ni sam sa sobom ccovek nije UVEK srecan) u smislu vatrometa i ne znam sve ccega! Ali biti srecan zato ssto zzivot provodiss pored jedne divne (ili vec kako-ko voli!) osobe koja je srecna ssto provodi zzivot pored tebe, to postoji i neguje se ...

nsbee:
hahahaha, e tvoj pesimizam je poceo da me zasmejava!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

c c c, aleksej, aleksej, casa je poluprazna, je l da? ... :lol:

Drago mi je da te zasmejava, posto se i salim! :D

Casa je puna ne razumem... (sala!)

Ali generalno imam uzasnu averziju prema zenidbi, to se ne salim!

Back