A
Aleksej_BASO
Gost
nsbee:BB mi uopste nije jasan! satima gledas neke likove kako se smaraju u kuci... ne svidja mi se!!!:mad:
Ova ti je zlatna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nsbee:BB mi uopste nije jasan! satima gledas neke likove kako se smaraju u kuci... ne svidja mi se!!!:mad:
PALACINKA:I hvala Bogu sto ih ima..... naravno nema ih nikad dovoljno al' mi je bar neka uteha kada vidim da jos uvek ima ljudi koji vole i da ima jos malo nade za sve nas.

Možda ja grešim, ali mislim da je najviše brakova i puklo baš zbog toga što ljudi očekuju da će biti sad odjednom - ISTINSKI I DO KRAJA SREĆNI. Pa, ljudi smo, nismo tako i toliko srećni ni u roditeljskoj kući, ni ako živimo sami - po čemu bismo trebali baš tako odjednom, bez truda biti DO KRAJA srećni u braku?Aleksej_BASO:meni je zivot u braku tako odbojan, nagledao sam se svega, i retko ko je istnski i do kraja srecan.
Lepo recceno!mackica ns:Možda ja grešim, ali mislim da je najviše brakova i puklo baš zbog toga što ljudi očekuju da će biti sad odjednom - ISTINSKI I DO KRAJA SREĆNI. Pa, ljudi smo, nismo tako i toliko srećni ni u roditeljskoj kući, ni ako živimo sami - po čemu bismo trebali baš tako odjednom, bez truda biti DO KRAJA srećni u braku?
I onda kao svi vide da tu ne teku SAMO med i mleko, ima problema, ima svađica; naravno da ima, i odjednom - ja to nisam očekivao, ja nisam mislio da je to tako, ja sam razočaran u brak...
Mislim da samo ne treba očekivati nerealno i onda se nećemo ni razočarati:wink:
Uostalom, uz ljubav je uvek lepše, ali nikad ništa nije savršeno.
Dok ne odlucciss da ti smotass jednu ... mislim ... zzensku ...Aleksej_BASO:Ja cu ostati veciti momak, nece mene ni jedna smotati!!! Hehe!
xixixixixiAleksej_BASO:Ja cu ostati veciti momak, nece mene ni jedna smotati!!! Hehe!

nsbee:a vidis da ni njega nema od juce! mora da se predomislio pa napustio grad
ps u can run but u cannot hide![]()

:lo:

HEMI 426:dvx predlog za nesonsa i sve sumnjcave udavace... "Runaway bride" Julia Roberts & Ritchard Geere
![]()
:lo:
![]()
![]()
![]()
nsbee:hahahaha, e tvoj pesimizam je poceo da me zasmejava!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
c c c, aleksej, aleksej, casa je poluprazna, je l da? ...![]()
Aleksej_BASO:Drago mi je da te zasmejava, posto se i salim!![]()
Casa je puna ne razumem... (sala!)
Ali generalno imam uzasnu averziju prema zenidbi, to se ne salim!

nesons:Pa zasto se toliko plasis zenidbe ? CRNI ALEKSEJ , DA NIJE HOLESTEROL ?![]()
![]()
![]()

:wink:sve u svoje vreme ;-) kad naidje di wan, nista ti nece biti strasno :wink:Aleksej_BASO:Ali generalno imam uzasnu averziju prema zenidbi, to se ne salim!
nsbee:sve u svoje vreme ;-) kad naidje di wan, nista ti nece biti strasno :wink:
Evo vidi nesonsa!
'Оће то њега једном месечно.