...neko mora da nadgleda muškarca dok riba sudove... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
musko je glava kuce. bilo i bice
Tako je
U skoli se uci i dosta nepotrebnih stvari dok su vrlo vazne zaboravljene
Pored kuvanja i vodjenja domacinstva uvela bih i npr gradjanske obaveze( popunjavanje uplatnice, porez,banka, kako izabrati dobar Stan da te ne zeznu i slicno) seksualno vaspitanje,néga tela, kultura oblacenja, odlazak n'a intervju za posao , cv
musko je glava kuce. bilo i bice
...neko mora da nadgleda muškarca dok riba sudove...
![]()
Pa ono, ne mora uvek da nagleda, moze valjda i on da dobije oduska i da riba sudove kako mu je volja, mada ipak je najbolje u duetu![]()
...poshto ja to radim stalno,bash mi je slatko kad vidim mm. da recimo pere sholjice ili zdezvu za kafu...ne fali mu ama bash nishta,osim shto ima kiseo izraz na licu uz komentar da je to zenski posao...
Svima je mesto u kuhinji, to je najlepša prostorija u kući - ne zbog ribanja i sudova, nego zbog hrane, seckanja, pripremanja, začina, kuvanja, miomirisa i naravno konzumiranja hrane sa porodicom i prijateljima. Ljudi koji ne umeju da kuvaju (bar nekoliko jela) su baš uskraćeni, i mislim da bi kuvanje trebalo da bude ozbiljan predmet u školi (i osnovnoj i srednjoj) jer ishrana ima veze sa svim aspektima čovekovog života. U osnovnoj školi da se uče supe i salate recimo, i nekoliko narodnih specijaliteta (punjene paprike, sarme, pohovane tikvice i slično, znači lokalno) a u srednjoj bi trebalo ponuditi nekoliko specijalizacija: meso, mediteransku kuhinju, riba, indijska i slično... To je jedan čas sa koga niko ne bi bežao![]()
Tako je
Pored kuvanja i vodjenja domacinstva uvela bih i npr gradjanske obaveze( popunjavanje uplatnice, porez,banka, kako izabrati dobar Stan da te ne zeznu i slicno) seksualno vaspitanje,néga tela, kultura oblacenja, odlazak n'a intervju za posao , cv
nešto od ovog se nalazi u građanskom vaspitanjuTako je
nekim muškarcima je zabranjen ulazak u kuhinju, umažu više šerpi i tanjira za jedno spremanje , nego žene za nedelju dana, poznajem takvog...neko mora da nadgleda muškarca dok riba sudove...![]()
Svima je mesto u kuhinji, to je najlepša prostorija u kući - ne zbog ribanja i sudova, nego zbog hrane, seckanja, pripremanja, začina, kuvanja, miomirisa i naravno konzumiranja hrane sa porodicom i prijateljima. Ljudi koji ne umeju da kuvaju (bar nekoliko jela) su baš uskraćeni, i mislim da bi kuvanje trebalo da bude ozbiljan predmet u školi (i osnovnoj i srednjoj) jer ishrana ima veze sa svim aspektima čovekovog života. U osnovnoj školi da se uče supe i salate recimo, i nekoliko narodnih specijaliteta (punjene paprike, sarme, pohovane tikvice i slično, znači lokalno) a u srednjoj bi trebalo ponuditi nekoliko specijalizacija: meso, mediteransku kuhinju, riba, indijska i slično... To je jedan čas sa koga niko ne bi bežao![]()
pa da znas da kad sam u kuhinjia musko pere sudove uvek proveravam sta se desavajednog sam navatala kako pere hladnom vodom da mu se ne osusi koza na rukama
drugi je onako ofrlje prao sudove samo odgore, a dole sve ostane masno i odvratno, treci je pokusavao a i dalje pokusava da protera pola rucka kroz odvod itd. ako hoces nesto da bude zavrseno kako valja na kraju uvek moras sam da odradis
inace volim da provodim vreme u kuhinji jer volim da kuvam i uvek volim da spremam kada ima vise ljudi koji ce da jedu. al mi sudovi nisu bas omiljeni deo![]()
ne nateravam ih ja, obizrom da nismo ni u kakvom srodstvu, vezi, emotivnom i slicnom odnosu, necu im ja ni kuvati ni prati, ali nazalost posle njih moram da koristim iste sudove. a i da jesmo, to ne znaci da treba da budes nesposoban.ako si musko nisi invalid. valjda.nateravas muske u kuhinju
zato i begaju