ZENEE I GLASANJE

Aj sto ne poznaju, nego nisu spremni ni da saslusaju onog koji sigurno zna...:confused:.

Iskoristicu tvoj post, da se ne bih vracala unazad. :)
Ja se vec par godina vidjam sa slovencima, poljacima, rumunima i madjarima koji se ne osecaju isto pre i posle ulaska u eu. Zamerke su najvise u vezi visokih cena i niskih plata.

Kriterijum za poznavanje je kafa sa strancima:lol:? Mislim i ja kad pijem kafu sa drugarima pljujem po demoKraciji ali to nema nikakvu tezinu isto kao sto Rumuni i Poljaci nemaju nikakvu tezinu kada se zale na EU. Da si kazala kako se zale Britanci i Nemci nema problema ali ocigledno vi koji znate ne znate da je doneta Bokstejnova direktiva kojom su direktno na gubitku veliki i mocni EU a na dobitku mali i nemocni, sindrom "polish plumber", iliti personifikacija socijalnog dampinga, preciznije odnosi se na armiju zaposlenih lica iz Istocne Evrope koja su oborila cenu rada u razvijenim drzavama EU. Da ne ulazim u pricu dalje, mislim da je vrhunski licemerno da Poljak i Rumun kazu nesto protiv Unije buduci da se njihovi iseljenici mere milionima. EU funkcionise po principu bivse SFRJ, veliki udruzeni sa malim, bitni sa nebitnim, razliciti po svakom osnovu, tako ce se i raspasti ali nama ne ide u prilog sto ni sa njima takvima mi ne mozemo, to sto nismo sa njima ne znaci da smo iznad njih, naprotiv, da je bivsa SFRJ bila potpisnica Mastrihta sve bi bilo znatno drugacije danas.

Kriterijum za poznavanje je kafa sa strancima:lol:? Mislim i ja kad pijem kafu sa drugarima pljujem po demoKraciji ali to nema nikakvu tezinu isto kao sto Rumuni i Poljaci nemaju nikakvu tezinu kada se zale na EU. Da si kazala kako se zale Britanci i Nemci nema problema ali ocigledno vi koji znate ne znate da je doneta Bokstejnova direktiva kojom su direktno na gubitku veliki i mocni EU a na dobitku mali i nemocni, sindrom "polish plumber", iliti personifikacija socijalnog dampinga, preciznije odnosi se na armiju zaposlenih lica iz Istocne Evrope koja su oborila cenu rada u razvijenim drzavama EU. Da ne ulazim u pricu dalje, mislim da je vrhunski licemerno da Poljak i Rumun kazu nesto protiv Unije buduci da se njihovi iseljenici mere milionima. EU funkcionise po principu bivse SFRJ, veliki udruzeni sa malim, bitni sa nebitnim, razliciti po svakom osnovu, tako ce se i raspasti ali nama ne ide u prilog sto ni sa njima takvima mi ne mozemo, to sto nismo sa njima ne znaci da smo iznad njih, naprotiv, da je bivsa SFRJ bila potpisnica Mastrihta sve bi bilo znatno drugacije danas.

Фреја, не тврдим да толико добро познајем прилике око ЕУ, али СФРЈ познајем из прве руке. И тврдим да ни једна вештачка творевина више народа или држава не може дуго да опстане.
Јер, оне се стварају из интереса, али због интереса се и распадају.

uzela krede iz podruma, nadam se da jos uvek "pisu".

odakle ti ideja da ja evropu posmatram kao demone. previse ti gledas crno - belo ili po zadatku, ko nije za eu, eu je za njega/ nju odmah demonska tvorevina. eu jeste dobra za neke zemlje, ali za neke nije, sta vise za neke je pogubna. srbija je medju tim zemljama za koje je eu pogubna. znaci za srbiju kao zemlju u celini, a ne za pojedince od kojih zavisi kako i da li ce se snaci bilo gde u svetu. a cinjenica je da jeste vestacka tvorevina, za koju je pitanje koliko ce opstati i ko ce prvi povuci nogu od onih koji su u eu i da li ce.

ako tebi nije jasno da je eu navlacenje, jer rokovi se stalno odlazu i postavljaju se novi zahtevi to je tvoj problem. kazes da imas 40 godina, daj boze da za tvog zivota udjemo u tu eu, a da i dalje postojimo kao zemlja.ako eu bude postojala.

ne budi tako ozbiljna, nasalila sam se malo. i ne brini, nisam na zadatku niti placena, samo izlazem svoje misljenje (kao i vecina forumasa). a zasto moje misljenje i sl. mom smetaju gubitnicima, to je drugi problem! ;)
navlacenje ili ne, svako ima svoju viziju. no, jedno je sigurno, srbija je, ako ni zbog ceg drugog, potrebna geopliticki

Vas Roma?Ili vas lopina? :think:

decko, napisala sam ti da nisi bio na casu kad se logika delila. preskocicu ove nebulozne uvrede frustriranog klinca koji me bez ikakvog osnova poredi sa romima i lopovima. a time si dao primer kako se odnose "eventualni tvoji" politicki simpatizeri prema manjinama. :bye:

definitivno spasa nam nema,ova je veci pediculis pubis od onih tetkica sa pdf polit,kao i u zivotu tako i ovde
najglasniji su oni koji najmanje poznaju makroekonomuju,, kreditno momentarnu politiku zakone trzista i kapitala ,nove geopiticke podele i kretanja i da ne nabrajam vise...
sta sve nece covek nakucati ,za komadic licne slave uzas,,,odavde covek treba bezati bez obzira na glavu daleko sto dalje...

narod u srbiji i pored jako lose finansijske situacije, kako licne tako i drzavne, odlucio je svojim glasovima ko treba da "kroji" makroekonomsku politiku. vidimo se za koju godinu :bye:

u pravu si,,doslo ono vreme sto je mislosh pre jedan vek govorio ,,da ce svi misliti da sve znaju a niko u stvari nista znati nece,,evo sta je Vladika Nikolaj pre skoro pola veka pisao dok je bio na sluzbi u ohridu...u svojim "molitvama na jezeru"....

svasta je pomenuti Vladika pisao, da ne pominjem njegove pisanije o fasizmu, hitleru. znam da ces skociti u odbranu, ali, rukopisi ne gore. zapamti to. :bye:
i gde je sad onaj u "plavom sakou" ? :lol:

Zato što se qrči, prosto-narodno rečeno. :mrgreen:

dete, prvo odrasti da bi mogao sa starijima da pricas o necemu sto ti je sad strano!

uzela krede iz podruma, nadam se da jos uvek "pisu".

ne budi tako ozbiljna, nasalila sam se malo. i ne brini, nisam na zadatku niti placena, samo izlazem svoje misljenje (kao i vecina forumasa). a zasto moje misljenje i sl. mom smetaju gubitnicima, to je drugi problem! ;)
navlacenje ili ne, svako ima svoju viziju. no, jedno je sigurno, srbija je, ako ni zbog ceg drugog, potrebna geopliticki

onda se u stvari sve vreme salis i nisi ozbiljna. :D
da, vrlo smo neophodni. to su nam pricali u osnovnoj skoli....secam se, ipak sam mladja od tebe. :lol:

Primetila sam da su nevazeci listici ostvarili veci procenat 4,47% od pojedinih kandidata za predsednika

:rumenka: :lol:

Uzgred oduzimanje i deljenje nisu operacije. To nisu sitna crevca, vec bezis sa onoga sto je potvrdjeno da ne znas, a hoces da koristis kao znanje.

----------
A vidis kako smeta to sto zoves "onanijom" - vrati se ti lepo na temu - smaras vec vise strana.

kako nisu, mozda u nekom bas matem. tumacenju ali u skoli ti kazu da su operacije, mogu da budu operacije

Мора да се шалиш?
Жене се не разумеју у политику? Жене више нису глупе, неписмене, неосвешћене. А за кога ћу да гласам, не саветујем се ни са ким, нити јавно говорим о томе.
Искрено, не бих дозволила некоме да ми говори за кога да гласам.
То је свачије лично право.
А што се тиче особа које гласају за изглед, свака им част. Боље и не заслужују.

Lepo i istinito receno.

Back