ZENEE I GLASANJE

Promašila si poentu. Mafijaš je mafijaš, sasvim je svejedno kako je obučen.
A meni je lično strašno kada neko ko je (relativno) obrazovan, (relativno) mlad i (relativno) uglađen ispadne veći mafijaš od nekoga kome je to napisano na čelu. Jer to onda i nije mafijaš, nego čudovište.

uvek su opasniji prikriveni

a izmedju dva zla- ne znam :(

Kada sam videla da je SPS osvojio 14,7% došlo mi je da plačem od muke.
Sloba nam i iz groba pije krv. Ne možeš zauvek iskoreniti taj korov to ti je.
Ako Gljivica bude premijer ima da se spakujem i pravac Kanada.

Oni ce biti jos jaci ubuduce. Mi smo zaboravan narod....i oni su uspeli da objasne ljudima da to nije ni slicno onom SPS-u iz devedesetih...i ljudi poverovali. :lol:
Lepa ta Kanada, samo za moje uslove previse zima. :)
A on, on ce biti mocniji nego do sada, najmanje jos koje ministarstvu, a mozda cak i premijer bude....mene ne bi cudilo. Samo to bi onda bilo definitivno ENDE, jer ga svabe vec prozivaju "malim Slobom".

Evo malo bonus materijala. Koja figura... :rotf:

krme2.jpg

Krme preuzima moc, to je izvesno. Borhan i grobar mogu samo da se nadaju da upadnu u koaliciju sa njim, nista vise. On je taj koji ce rastura sledecih X godina. Divota... :sad2:

@pile: ne svodi se njihov program iskljucivo na to....a meni smetaju zutacka prozivanja (fasisti, klero-fasisti, nacionalisti, ekstremisti....) koja se plasiraju bez ikakve osnove, zato sam to spomenuo.

Kao što se složismo na početku konverzacije, svako glasa za stranku čiji joj je politički program najprijemčiviji. I to je ok. Za to izbori i postoje.
Ono što mene iritira je kada neko pokuša da mi nametne svoj politički izbor (ne odnosi se na tebe već na pojedince sa teme). I taj "to što podržavam tu i tu stranku me čini boljim čovekom od tebe" stav. :roll:

Kao što se složismo na početku konverzacije, svako glasa za stranku čiji joj je politički program najprijemčiviji. I to je ok. Za to izbori i postoje.
Ono što mene iritira je kada neko pokuša da mi nametne svoj politički izbor (ne odnosi se na tebe već na pojedince sa teme). I taj "to što podržavam tu i tu stranku me čini boljim čovekom od tebe" stav. :roll:

srbi su duboko podeljeni

a taj: bolji covek stav guraju zutaci

@Honduras: nisam masila poentu, nego sam iznela svoje misljenje Meni je BoTa prihvatljiviji kao predsednik drzave, tebi nije, svaka ce glasati za svoj izbor, prebrojacemo se ne kraju i molim lepo.

I mene isto. Cist kontraefekat.

Oni ce biti jos jaci ubuduce. Mi smo zaboravan narod....i oni su uspeli da objasne ljudima da to nije ni slicno onom SPS-u iz devedesetih...i ljudi poverovali. :lol:
Lepa ta Kanada, samo za moje uslove previse zima. :)
A on, on ce biti mocniji nego do sada, najmanje jos koje ministarstvu, a mozda cak i premijer bude....mene ne bi cudilo. Samo to bi onda bilo definitivno ENDE, jer ga svabe vec prozivaju "malim Slobom".

Evo malo bonus materijala. Koja figura... :rotf:

Pogledajte prilog 237533

Da, da.
Nije Sloba kriv, navukli ga mangupi.
Nije Sloba kriv, upropastila ga žena, ona rospija a on mučenik, duša od čoveka.
Nije Sloba kriv, kriv je narod.
Nije Sloba kriv, takav je bio raspored planeta u tom momentu.

A ko će meni da vrati detinjstvo kada se jedva imalo za hleb?
Ko će mom ocu da vrati godine provedene u ratu?
Ko će svima nama da refundira bombardovanje, embargo, nemaštinu?
Ko će da ispegla one plate od 2 marke, redove za mleko i ulje, mafijaše koji su se baš tada nakotili (tada su nosili kajle i uvlačili dukseve u trenerke a sada sede u Skupštini i izigravaju uglađenu gospodu)?

I onda stoka ispranog mozga ode i zaokruži Gljivicu:dash:

srbi su duboko podeljeni

a taj: bolji covek stav guraju zutaci

I mislis li da to nije "nekom" u interesu sto je to tako? ;)
Tacno tako, to je njihova prica...mi smo za Evropu, mi smo demokrate, mi smo moderni....svi vi ostali zivite u 14. veku, fasisti ste itd. :roll:

ono za usvajanje nismo videli :malav:

samo cemo ti kucnuti na vrata, mi krstasi, jednom, a ti se ne pravi blesav- ja ih ne poznajem

:lol:

Video sam, ali sam pokusao da eskiviram. :mrgreen:

Иначе, ово је био мој фаворит на првим председничким изборима:

Данас сам се поново сетила Шећероског.
Овај полуписмени човек, био је добра душа, за њега је својевремено потписало 10 000 људи, комшије, пријатељи..они којима је учинио добро.
О.К. спрдали смо се са њим, али сам сигурна да је био већи човек од свих политичара који су гласове намакли због партијске дисциплине...

Da, da.
Nije Sloba kriv, navukli ga mangupi.
Nije Sloba kriv, upropastila ga žena, ona rospija a on mučenik, duša od čoveka.
Nije Sloba kriv, kriv je narod.
Nije Sloba kriv, takav je bio raspored planeta u tom momentu.

A ko će meni da vrati detinjstvo kada se jedva imalo za hleb?
Ko će mom ocu da vrati godine provedene u ratu?
Ko će svima nama da refundira bombardovanje, embargo, nemaštinu?
Ko će da ispegla one plate od 2 marke, redove za mleko i ulje, mafijaše koji su se baš tada nakotili (tada su nosili kajle i uvlačili dukseve u trenerke a sada sede u Skupštini i izigravaju uglađenu gospodu)?

I onda stoka ispranog mozga ode i zaokruži Gljivicu:dash:

On je bio americki covek i svoj zadatak je obavio savrseno iz njhove perspektive. A onda su ga sutnuli. Ima jos primera gde su isto radili (Gadafi, Bin Laden itd.), i jos uvek rade to.

Sto je najgore, ne razlikuje se on i njegova stranka mnogo ni od DS-a, SNS-a i jos nekih.

Mrzi me da ponavljam koji su to bili argumenti. Pise se o njima vec na 25 strana, samo takvi ignoranti i naivcine to jednostavno nece da priznaju. ;)
A za ovo zadnje - jok, hvala, pa nisam lud. :bye:

ocito da si zaboravio srpski, kao sto ni pasos zemlje za koju se boris vise nemas, a tvoj odgovor da nam se pridruzis u zivotu, radu i pravljenju bolje srbije dovoljno govori o tebi i magli u tvojoj glavi.
da se vratim na srpski jezik. pominjes argumente, na 25 str. ti si ukazao na cinjenicno stanje, sa kojim sa saglasna i ukazala argumentovano zbog cega je to. skidanje centralizovanog kostura kog su nametnuli tvoji ultranacionalisti devesetih je jedino resenje. i onda nece vise biti separatizma o kom govoris, bar ne u ovoj meri !

Pa kad pored onih silnih neuspeha i unazadjivanje zemlje tokom njegovog mandata nemaju drugi argument, onda igraju na kartu zvanu "Kluni" :rotf:

tvoji ultradesnicarski kandidati bi sahranili srbiju zauvek, da su na vlasti. no, ima zdravog razuma ovde. ponavljam pitanje, zasto se ne vratis u srbiju da pomognes onima koje podrzavas, nego iz udobne EU fotelje "savetujes" ?

Vidovita Vanda (izvinjenje koleginici), kako ti znas ko je ciji kandidat? :roll:

ocito je, cak i vise od toga.

Zutacka logika, nemoj im zameriti. Mozak iskljucen, izmanipulisani do bola i onda mozes tako necemu da se nadas. ;)

svako ima pravo da se buni i porazeni kao i oni koji se bore za bolju srbiju, a od srpstva im je ostao jedino forum krstarice !

pozdrav

Nemoj bre da me tu ljubis i grlis, ubice me zena. :sad2: :mrgreen:

Pile, ko ce sve uci u skupstinu to je smehotresno...eno ima na sajtu B 92, koje su to njuske....uzas. :eek:

definitivo, naivna si ti jako. Proce to jednog dana, valjda. :bye:

skretanje sa teme vam je providna magla. na svu srecu, u srbiji vise ne prolazi. toliko o mojoj naivnosti i tvojoj (iskljucivo) virtuelnoj pomoci velikom srpstvu iz eu . bio nedavno jedan ministar iz kostunicine vlade, huskao decu na kosovu 2007 na rat sa velikim srpskim neprijateljem, a svoju poslao da zive i studiraju nigde drugo no u brisel.

skretanje sa teme vam je providna magla. na svu srecu, u srbiji vise ne prolazi. toliko o mojoj naivnosti i tvojoj (iskljucivo) virtuelnoj pomoci velikom srpstvu iz eu . bio nedavno jedan ministar iz kostunicine vlade, huskao decu na kosovu 2007 na rat sa velikim srpskim neprijateljem, a svoju poslao da zive i studiraju nigde drugo no u brisel.

kako bolje upoznati neprijatelja no na njegovom terenu ?

i kako bolje siriti dobar glas o srbiji nego njenim najboljim delom- talentovanom omladinom

kako tako o pincipijalnoj osobi, Andrea dstvarno msm- pa covek je lepo rekao da se kandiduje poslednji put :rtfm:
a posle mene- hebe mi se, obezbedio sam se za 3 zivota :hahaha1:

i eto, ostaje Nikolic- ali kako bre da glasas za njega posle onog strajka gladju, KAKO ???

ja ne mogu. bih, al' ne mogu. i ode mast u propast. a otisla je i onako i ovako, pa mi i nije zao sto ne mogu da nateram rucicu da uzme olovku i zaokruzi njega.

nista, ostaje nam Kanada :neutral:

ili gde me vec prigrle. :neutral:

Back