gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.683
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kome.Vama je 10 puta teže bez nas muškaraca![]()
Bog kad je stvarao zenu i muskarca znao je sta ce da ih spaja... polni organi.Pa nisu nas ubedili, stvarno ne mozemo. A ne mogu ni oni bez nas. Samo smo tvrdoglavi. Ili to da neko moze ili ne moze sam svi shvataju onako kako im odgovara.
Tako je.Bog kad je stvarao zenu i muskarca znao je sta ce da ih spaja... polni organi.![]()
Ne bi tebe i mene bilo da to nije uradio....Tako je.
Keva ne može da se odvoji i Steve Ubice.
Tako je.Ne bi tebe i mene bilo da to nije uradio....
100 zena 200 sisa.100 ljudi 100 ćudi,100 žena 1 ćud.
Ako sebe ikada u to stvarno ubedim, idem u manastir!Mislim da su nas muskarci samo ubedili da ne mozemo da zivimo bez njih
Ono, ne umire se..
nisu muškarci krivi oni nas nisu ubedili ni u štaMislim da su nas muskarci samo ubedili da ne mozemo da zivimo bez njih
Ono, ne umire se..
Šta je to Psilogica?Čitala sam zastrašujuće priče o tome kako se u samoći brže umire i oboljeva. Da žena ako nije voljena stradaju joj reproduktivni organi.
Psilogica u srednjoj školi je rekla da se bez odnosa može ali da može da se poludi. Ginekolozi padaju u nesvest kad im kažeš da nemaš seksualne odnose, psihoterapeuti naglašavaju da čovek nije stvoren da bude sam.
A ja i dalje mislim da se bez njih može.
Tesla je mogao bez žena...
Bez nekog stručnog mišljenja sa jutjuba smatram temu nedovoljno relevantnom.Mislim da su nas muskarci samo ubedili da ne mozemo da zivimo bez njih
Ono, ne umire se..
Kako se kaže Zoki? Ona što ti predaje psihologiju u školi. Profesor psihologijeŠta je to Psilogica?![]()
Misliš bez žena se može a bez muškaraca ne?I da, Tesla je mogao bez žena a ne bez muškaraca. Bez muškaraca se možda i može ali nije dokazano. U svakom slučaju mislim da se čak i ako se može, bez muškaraca se ne treba.
Aaaaa, nedostaje ti ho, napisala si Psilogica umesto psihologica pa me to malo zbunilo. Ništa poyy.Kako se kaže Zoki? Ona što ti predaje psihologiju u školi. Profesor psihologije
Ma ne mislim, ja samo stihijski reagujem. Ja da mislim ova bi planeta cvetala... ehhMisliš bez žena se može a bez muškaraca ne?