Žene ...

Ma to zvocanje je drugo, dal ces da precutis kad zateknes peskir bacen na pogresno mesto je trivijalnost....to svako prodje, prvo zvocas pa kad vidis da nema vajde ucutis i predje ti u naviku....jaka stvar
Precutkivanje druge vrste koja su bila pomenuta su problem

Prećutkivanje nebitnih stvari, oko kojih bi mogle ispasti rasprave koje ne vode nikud i stvaraju lošu energiju, među partnerima je sastavni deo života udvoje.

Prećutkivanje namera, učinjenih stvari ili neiskazanih osećanja koja zadiru u temu ljubavi, posla i zdravlja predstavljaju ozbiljnu bolest veze.

nakon 15 godina braka, mogu samo u potpunosti da se slozim sa ovim.
mada, izvojevati malu pobedu s vremena na vreme, nema nista sladje :lol:

Tico ovim spotom koji nisam videla otvaras temu na drugu stranu. Tada muz postaje onaj koji zvoca a to ovde na forumu nema. Vidis takve stvari se desavaju samo u rl i o tome se cuti. Iz primera moje koleginice vidim da krije stvari koje kupi deci da ne vidi suprug jer ce trpeti zvocanje koje se ne zavrsava do spavanja. Ali ovo je forum,ovde nema muskaraca koji zvocaju i pun je jakih zena koje bi takve muskarce odmah ostavile.

Ja sam mojoj svašta prećuto,a šta je ona meni-bolje da ne znam...A i ako saznam-bolje da s ne jedim...z:cry:

- - - - - - - - - -

Tico ovim spotom koji nisam videla otvaras temu na drugu stranu. Tada muz postaje onaj koji zvoca a to ovde na forumu nema. Vidis takve stvari se desavaju samo u rl i o tome se cuti. Iz primera moje koleginice vidim da krije stvari koje kupi deci da ne vidi suprug jer ce trpeti zvocanje koje se ne zavrsava do spavanja. Ali ovo je forum,ovde nema muskaraca koji zvocaju i pun je jakih zena koje bi takve muskarce odmah ostavile.

Ja ovoj mojoj da zvocam?
S ti normalna?!z:cry:
Prvo:biraj koje ti oko smeta,drugo,nema prc dok se ne izviniš i to bar s ...bolje da ne znate,treće i nemo mi se tu
motaš ko neki socijalni slučaj itd...
Idi ti pa zvocaj!z:cry::whistling:

Jbg,majka je majka..
i ja vidjao takve stvari,,a i ruzno je kad zena ugovara bracnog druga,,al valjda prekipi.

Back